Vink komt FC wedstrijd vergallen

Na het vervelende nieuws omtrent de schorsing van Luciano da Silva, komt er mij zo juist ten gehore dat de KNVB nog wat gif heeft bijgeschonken in de gifbeker. Komende zaterdag mag FC Groningen aantreden in het Rat Verlegh Stadion tegen NAC Breda en pedant nummero uno Pieter Vink zal naar alle waarschijnlijkheid de wedstrijd komen vergallen.

De Fringilla Ciegos komt dus een deuntje fluiten en dan kunnen we ons het beste instellen op het ergste. Laten we hopen dat we in de volgende thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo gelukkiger zullen zijn met de aanstelling van de professioneel wedstrijdverpester. Met dit nieuws kunnen we gerust een eentje invullen op het totoformulier.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

32 reacties op “Vink komt FC wedstrijd vergallen

 1. remko

  wat een geweldig stuk

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peetje

  Beste Tammo, is het ook mogelijk om naast “Man of the match” ook “Stumper-/Prutser-/Heikneuter of the match” als poll te plaatsen op dit blog? Net zoiets als “Beste Koop” én “Afrader” bij de Consumentenbond.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Nee dat is niet mogelijk want het zit me tot hier over dat negatieve geneuzel. Toen ik het stadion uitliep na Heracles liep er een ouwe man voor me die vond dat “als de supporters het stadion uit waren het maar allemaal platgegooid moest worden.” Tot zover “respect” voor de ouderen want ik heb die man laten weten dat we niet zitten te wachten op dat soort dwazenpraat. Als jij de stumper van de week wil uitroepen doe je dat maar op persoonlijke titel op een persoonlijk blog of zo.

     /   Beantwoorden  / 
   1. angela

    helemaal mee eens tammo!

      /   Beantwoorden  / 
 3. Frank

  In het ergste geval krijgen we tegen VVV Wiedemeijer.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Sammy

  Nou wat dacht je dan van mijnheer Kevin Blom, die heeft ook een persoonlijke quota van gemiddeld één rode kaart per wedstrijd die moet worden gehaald, het liefst nog meer

    /   Beantwoorden  / 
 5. René

  Vervelend nieuws over Luciano? Hij moet gewoon niet slaan. Volkomen terechte schorsing en laten we ons concentreren op de ploeg ipv de scheids. Ik vrees voor verliespartij nummer 5. Zeker als de spitspositie weer opgevuld moet worden met of Pedersen of Bacuna. Het is echt bedroevend wat Groningen de laatste tijd laat zien.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Als jij schorsingen voor spelers van FC Groningen niet vervelend nieuws vindt ben je volgens mij de enige hier. Als je op de link klikt in het artikel en dat leest valt er ook te lezen dat de schorsing wel terecht is maar daarom niet minder vervelend.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    je zet de toon meteen wel hè, wat dacht je ik ben nu meer supporter en ga ook op van alles afgeven. En al ben ik de enige. Ik vind schorsingen voor spelers van Groningen vervelend als ze onterecht zijn. Niet als je iemand gaat slaan. Dan vraag je er uiteindelijk ook om. Dus nee, vervelend vind ik het niet. Wel dat we zo bagger presteren, dat is vervelend!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

     Ook al het terecht is is het volgens mij vervelend. Als Matavz in plaats van geblesseerd een schorsing van acht wedstrijden had vanwege het neerslaan van een scheidsrechter dan was dat nog steeds vervelend ongeacht de terechtheid.

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      ik begrijp wat je bedoelt, voor de ploeg, supporters is het inderdaad vervelend….. ik had een iets andere insteek. Je hebt me overtuigd :-)

        /  
    2. ULY

     Slaan mag niet maar ik wordt wel eens moe van de willekeur. Toivonen op grond van beelden wel, Luciano wel en Breuer een wedstrijd geleden niet evenals vriend Brama in
     het begin van de competitie ook niet.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dat “slaan” van Luciano veel minder hard aankwam als van Wolfswinkel deed geloven. Volgens mij heeft hij thuis wel eens een flinker pak slaag gehad!

        /  
 6. FCG fan

  En toch heb ik er op een of andere manier de volste vertrouwen in tegen NAC! Want die bakken dr ook niks van de laatste tijd

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   Dan blijft het toch gewoon 0-0?

     /   Beantwoorden  / 
 7. absolutist

  mooi stuk dit. Een Blinde vink die een wedstrijd fluit, is nooit leuk is bewezen. Er zijn helaas maar 2 scheidsrechters die echt goed fluiten in de eredivisie. Jammer, doodzonde. Geef ze cursussen!

    /   Beantwoorden  / 
 8. twenteforever

  geef eens aan welke scheidsrechter uberhaupt hier in nederland goed fluit ?ik heb het idee dat er corruptie rondwaard .

    /   Beantwoorden  / 
  1. rob roy

   Ben Haverkort en die Gösubyük (moeilijke naam), die doen het nog wel aardig.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tammo80

    Ed Jansen is de beste scheidsrechter. Onder hem heeft FCG nog nooit verloren…

      /   Beantwoorden  / 
 9. rob roy

  Off Topic: Even iets stichtelijks.
  Als je denkt: “Ik ben verslagen”is de nederlaag een feit.
  Als je denkt: “‘k Zal niet versagen” win je op den duur de strijd.
  Als je denkt: “Ik kan het niet halen”is de tegenslag op til.
  Want het overslaan der schalenhangt voornamelijk af van “WIL”.
  Moedelozen gaan ten onde door twijfel, door hun vrees.
  Vechters winnen door een wonder telkens weer de zwaarste race.
  Denk: “Ik kan het” en dan gaat het.
  Iedereen vindt bij wilskracht baat, en in zaken wint de daad het van nutteloos gepraat.
  Als je jammert:”Ik ben zwakker dan mijn grote konkurrent”, blijf je levenslang de stakker, die je ongetwijfeld bent.
  Niet de Goliath en de rijken tellen in de kamp voor zes, maar de fermen die niet wijken hebben vroeg of laat succes!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. jahoor

   AMEN!!! kop d’r veur!!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   had ik dat nou maar in mijn schooltijd geweten…. :)

     /   Beantwoorden  / 
 10. Erik

  Beste Tammo80,

  Opeens weet ik weer waarom ik de laatste maanden met zoveel plezier deze blog volgde. Dat was omdat de toon een stuk realistischer en minder geforceerd was onder het beheer van Paco. 

  Persoonlijk vind ik dit stuk slaan als een tang op een varken, en de manier waarop je boodschap overbrengt doet vermoeden dat er door jou met name de nadruk gelegd gaat worden op het negatieve i.p.v. het positieve. Ik verheug me dan ook op het moment dat de persoonlijke situatie van Paco dusdanig verbetert dat hij het volledige beheer weer kan overnemen (ik gun Paco sowieso verbetering in zijn persoonlijke situatie).

  Het is niks persoonlijks, maar ik vind de toon die je aanslaat gewoon onnodig.

  Groeten Erik

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Ik ben waarschijnlijk iets meer uitgesproken dan Paco, ja. Het is een blog dus daar is een persoonlijke mening mijn inziens op zijn plaats. Ik snap werkelijk niet waarom Vink Europese wedstrijden krijgt toegewezen want ik vind hem echt een slechte arbiter. Ik leg altijd de nadruk op het positieve rond de club, maar bijna altijd de negatieve nadruk op de gang van zaken in Zeist. Uiteraard heb je alle recht dat vervelend te vinden, maar dat zal de komende tijd echt niet veranderen. Daarbij komt dat het lijkt dat de meeste supporters die ik spreek het ook wel hebben gehad met het Nederlandse scheidsrechterskorps, en dat zijn niet alleen FC-supporters. Maar afijn, ieder recht op zijn mening, daarvoor is er ook de mogelijkheid tot reageren.

     /   Beantwoorden  / 
 11. peetje

  Wat mij opvalt is dat de scheidsrechter de schuld krijgt als het niet gaat. En Tammo, die vraag van mij, over een extra poll, was meer als grap bedoelt, omdat ik, net zo als jij hierboven schrijft, ook een eigen mening heb (soms positief en soms negatief). Vind het wel zeer te warderen hoe je dit blog beheerd.

    /   Beantwoorden  / 
 12. René

  ik vind de negatieve toonzetting ook jammer. De toon wordt dan meteen gezet. Het stuk hierboven slaat ook nergens op. Net of Vink een anti groninger fluiter zou zijn. Er is veel aan te merken op de scheidsrechters en dat merk je inderdaad bij eigenlijk alle clubs. Toch is het wel heel simpel om dat enkel bij de scheidsrechter neer te leggen. Ik merk ook een groot verschil met Paco. Paco, benaderde de zaken positief en stond open voor discussie. Ik kom hier altijd met veel plezier. Toch vind ik de toonzetting nu minder prettig.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   er dringt zich een parallel op bij mij: net zo (!) is er een verschil in reacties tussen René en René1 ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    leg uit?

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     @Tené: dat is net zo ingewikkeled als het door sommigen gestelde probleem van de ene versus de andere blogbeheerder:”c’est le ton qui fait la musique…in goed Nederlands: ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is! Meer kan ik er niet over schrijven, maar als je de reacties van René1 leest en die vergelijkt met die van jou, dan moet je dit toch aanvoelen, niet? :)

       /   Beantwoorden  / 
  2. Tammo80

   Je kan mij in elk geval nooit verwijten niet in discussie te willen gaan. Juist omdat mijn posts een sterke eigen mening bevatten nodig ik eenieder uit tot discussie!

     /   Beantwoorden  / 
 13. Tammo80

  Vink heeft toch weer een dikke fout gemaakt naar mijn mening of vond iedereen het wel degelijk een strafschop die FC Groningen kreeg?

    /   Beantwoorden  / 
  1. rob roy

   Misschien was het wel een ‘goedmakertje’ na al die blunders ,die hij gemaakt heeft tegen de FC.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.