Jans verlengt contract bij Groningen

Het is uiteraard uiterst pijnlijk voor SC Heerenveen dat Geert Arend Roorda de motor van de Rotterdammers bleek terwijl aan de zijde van de hartjes Christian Grindheim 85 minuten rond ploeterde als een kip zonder kop. Ron Jans stuurde de enige Fries uit de selectie weg en moet nu op de blaren zitten…

Of niet?

Na de overwinning van Excelsior in Heerenveen kan er maar één conclusie worden getrokken die al eerder werd geopperd: Ron Jans heeft wel degelijk zijn contract bij FC Groningen verlengd.

16 reacties op “Jans verlengt contract bij Groningen

 1. René

  het zal vast aan mij liggen, maar ik snap deze opmerking niet

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   alle daden van Jans met zijn Friese selectie wijzen in de richting van een dit jaar veel lagere eindklassering dan de Groen-Witten; Het hart van Jans zit zichtbaar niet onder een SCH shirt- de 25000 supporters scandeerden zaterdag tégen Jans en het eigen team. De bezieling bij het team met zijn overbetaalde selectie lijkt er definitief uit Maar kan je deze man dit structurele probleem persoonlijk verwijten: eigenlijk niet. Het zal kantje boord worden of Jans daar nog weer een seizoen bijtekent of dat er nu al in Heerenveen een fluwelen revolutie woedt a la Ajax? ‘t zal niet veel uitmaken, denk ik.

     /   Beantwoorden  / 
 2. jaap"nou ja goed natuurlijk"stam.

  Hij doet toch goede zaken voor de fc. Hoewel dat dit seizoen niet veel uitmaakt.

    /   Beantwoorden  / 
 3. René

  ik zie de goede zaken niet, dat Heerenveen bagger presteert dat is nu als tijden bekend. Groningen is Groningen en Heerenveen is daarin helemaal niet interessant. Dat Jans daar nog zit, is mij een volkomen raadsel. Die Heerenveen haat begrijp ik sowieso niet. Geen aandacht aan schenken, zou ik zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Krimson

  Ik had gehoopt dat het hem beter zou vergaan. SC Heerenveen had van mij zelfs 2e mogen eindigen, als het in ieder geval maar één plaats onder de FC is. In mijn beleving heeft Jans zich altijd volledig en met veel plezier en enthousiasme ingezet voor onze FC en gun hem vanuit dat standpunt dan ook het (één na) beste.

    /   Beantwoorden  / 
 5. simon

  Ik vind het jammer voor Jans want de ellende bij SC Heerenveen is niet allemaal op ron af te schuiven,en ik gun hun meer succes dan menig andere club .

    /   Beantwoorden  / 
 6. dries

  Als het publiek zo negatief is tegen de trainer en de spelers.
  Weet je als trainer dat je zelf moet gaan opstappen.
  Ach,Ron kan straks wel naar de superboeren.
  Zelfde kleur shirt(hahaha).
  Daar zoeken ze een nieuwe trainer.
  Ik denk ook dat die club meer bij hem past,de druk is lager daar.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Peter Selie

  Als je de SCH-selectie bekijkt is ‘t heel simpel: van stront kun je geen chocola maken. Ook Jans niet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   …maar wel berenburg D)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Peter Selie

    daar heb je een punt Kees!

      /   Beantwoorden  / 
   2. Rob Roy

    @Kees,
    Van die Berenburg hadden ze volgens mij gisteravond allemaal een halve fles van opgezopen want ze liepen als een paar dronken ouwe wijven over het voetbalveld.
    En Ronnetje zat er bij en keek ernaar en zag dat het goed was!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
 8. René

  genieten van de ellende van de ander en als de ander je dat zelf inwrijft op de achterste benen staan. Dat Jans het niet voor elkaar krijgt is geen wonder, het is Ajax in het klein, 1 slangenkuil.Wanneer komt Paco eigenlijk terug? De blog wordt er een stuk objectiever van…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Ik weet niet waar je wijsheid vandaan haalt, René. Wie zegt dat een blog objectief moet zijn? En om jou een plezier te doen, denk ik dat ik Paco maar definitief ga opvolgen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    hahahaha ben je nog wel dezelfde Tammo als toen je dat deed voor Paco? Je toonzetting is heel anders. Maar ja, als jij net als de anderen een Heerenveen en Ajax hater wil zijn, ga je gang.

      /   Beantwoorden  / 
 9. Manuel

  Dat nep publiek van Heerenveen zit Jans dwars.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   precies, het is als bij Frank de Boer (zaterdag) over de troubles bij Ajax/Danny Blind: “een trainer is een passant/ ik doe wat anderen zeggen dat ik moet doen, en ik ga niet zielig doen over Danny Blind” zouden ze nou echt zo bescheiden zijn, de Boer en Jans? of heeft het publiek ze dóór???

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.