Hans Nijland even onwel

Er was gisteren sprake van lichte paniek rond en om FC Groningen toen algemeen directeur Hans Nijland onwel werd bij een vergadering.

Nijland werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, maar daar bleek gelukkig dat er geen sprake was van een serieus lichamelijk probleem. Hij kon dan ook meteen weer het ziekenhuis verlaten.

Da’s toch even schrikken. Vooral natuurlijk voor Nijland zelf, waarvan me niet bekend is of er al eerder vergelijkbare klachten waren. Maar ook als fan van de club schrik je even. Je gaat nadenken over het hoe en wat van het eventueel wegvallen van zo’n belangrijke kracht achter FC Groningen. Dat zou toch wat zijn. Maar gelukkig kunnen we die vragen gewoon meteen weer voor ons uit schuiven.

Wellicht moet het een tandje lager allemaal bij onze algemeen directeur? Signaaltje? Ik zou namelijk graag zien dat hij ons cluppie nog wat langer in het juiste vaarwater houdt. De rust-arbeid verhoudingen waar trainers en spelers mee te maken hebben gaan in dit geval ook gewoon op voor een voetbalbestuurder.

Eén reactie op “Hans Nijland even onwel

  1. hallo

    das idd schrikken
    gelukkig is alles goed

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.