Patrick Haas niet naar FC

De Oostenrijker Patrick Haas gaat zich niet bij de B-kern van FC Groningen voegen. De jonge middenvelder had welliswaar een goede indruk achtergelaten maar Groningen en zijn huidige club Rapid Wien konden het niet eens worden over de voorwaarden.

Naar verluid wilde Rapid nog een vinger in de pap houden in de toekomstige loopbaan van Haas. Dat was voor FC Groningen uiteraard geen optie. Als zij de speler verder vormen is het niet de bedoeling dat Rapid dat in een later stadium van profiteert.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Eén reactie op “Patrick Haas niet naar FC

  1. junus

    Patrick H(el)aas niet naar de fc!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.