“Als Chadli gaat moet Tadic komen”

Het gaan nog een paar lange dagen worden voor de supporters van FC Groningen. Tim Matavz lijkt voorlopig even te blijven al weet je het nooit. Aan onze andere topper van de Balkan wordt eveneens een beetje getrokken als we het Algemeen Dagblad moeten geloven.

Nacer Chadli speelde een uitstekend seizoen bij FC Twente en het Engelse Fulham toonde interesse. Het bod van 5 miljoen werd echter resoluut van tafel geveegd. Mochten de Londenaren echter hun bod alsnog verhogen dan is Dusan Tadic de beoogde opvolger voor de Tukkers.

Het is echter de vraag of Twente genoeg geld heeft. Als er een flinke duit binnenkomt voor Chadli wil het nog een poging wagen om Leroy Fer van Feyenoord binnen te hengelen. Dan blijft er nooit genoeg over om Tadic te halen zou je denken. Toch blijft het voorlopig billenknijpen…

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

33 reacties op ““Als Chadli gaat moet Tadic komen”

 1. arnelio

  Als ze voor 5 miljoen en een beetje Fer en Tadic willen halen kan ik niet anders dan dit bericht naar het rijk der fabelen sturen. Mocht het bericht toch op waarheid berusten dan staat het hun vrij te dromen…maar verlies niet de realiteitszin uit het oog.

    /   Beantwoorden  / 
  1. diego

   je vergeet dat twente wel geld heeft
   want ze hadden al geboden op fer
   dus als het bod verhoogd word naar 6 a 7 miljoen
   dan kan twente 5 miljoen voor fer neerleggen en hebben ze 5 a 6 miljoen voor tadic

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    En dat is niet genoeg voor zo’n klassespeler!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
 2. Dennis

  Worden we weer lekker leeg gekocht!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Maikel

  tja en we hebben de vervanger al in huis tocH??? Jones. Dus dan halen nijland en co geen extra versterking natuurlijk en verliezen we weer een steunpilaar

    /   Beantwoorden  / 
  1. diego

   mocht tadic wel gaan en matavz blijven zou ik toch Texeira halen
   van dat geld wat je voor tadic krijgt
   mocht matavz toch in de winter vertrekken
   heeft texeira genoeg tijd gehad om hier te wennen

     /   Beantwoorden  / 
 4. jahoor

  Gisteren bij eredivsie live gaf Nijland aan dat Tadic dit seizoen gewoon bij de fc blijft. Hij heeft dit al met Tadic besproken. Ik hoop dat Nijland woord houdt.

    /   Beantwoorden  / 
 5. jaap "nou ja goed, natuurlijk stam ".

  Tadic heeft nog een contract volgens mij voor nog 3 jaar. Er is dus helemaal geen reden tot verkopen. Groningen staat sterk.
  Alleen als er gigantisch wordt geboden, een bod dat niet valt te weigeren, zal hij gaan anders echt niet.
  Wat betreft matavz, ben ik misschien een van de weinigen, maar ik had gehoopt dat hij verkocht zou worden.
  Het is nog maar afwachten of hij een jaar later nog veel opbrengt.
  De beste optie is misschien dat hij er zoveel inschiet voor de winterstop, dat de clubs komen en hem voor veel geld binnenhalen, en groningen ruim de tijd heeft om de vervanger al te regelen.
  Ik begrijp echter van nijland zijn verhaal, in tegenstelling tot wat hij eerst zei, dat texeira al klaar stond om een 5 jarig contract te tekenen. Blijkbaar was die verblijfsvergunning en dergelijke toch niet zo n probleem.
  Zal me niets verbazen, als psv toch nog terugkomt bij de fc.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Dat geouwehoer over Tim Matavs begint mij zo langzamerhand behoorlijk de strot uit te komen.Wat wil Pisvee nu eigenlijk. Deze jongen aantrekken of niet? Ze hebben nu toch nog genoeg gemeenschapsgeld om hem te kopen, nou doe dat dan!!!!!Intussen staat Texeira voor lul op het vliegveld van Montevideo, met in z’n achterhoofd om naar nederland te vliegen en een contract tekenen voor vijf jaar bij de FCG. Kan hij,
   én wij dus vergeten. Ik zou zeggen:”Bedankt, stomme Noord Brabanders, voor jullie besluiteloosheid”.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Nolio

    Het is inderdaad behoorlijk stijlloos van die kutclub.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Stijlloos noen jij dat? Is nog zacht uitgedrukt. Ik vind het in één woord ‘onbeschoft’.

       /   Beantwoorden  / 
   2. arnelio

    Matavz heeft gewoon geen zin om ambtenaar te worden in Eindhoven… Balkendenorm enzo

      /   Beantwoorden  / 
 6. René

  Ik snap het paniekvoetbal hier niet helemaal, er gaat niemand weg.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robfc

   Er gebeurd ook niks, alleen een paar kranten beginnen iets te schrijven, en iedereen slaat op tilt. Maar is Texeirra zo’n dure jongen, dat deze alvast niet gehaald kan worden. Als hij een contract voor 5 jaar kan tekenen, dan is het toch goed dat hij er al vast is, kan hij zich in de luwte opwerpen tot klasbak. Huistra heeft het over aanvallend voetbal, dan mogen ze van mij best weer eens met twee spitsen gaan spelen, en dan lijkt mij Matavz en Texeirra toch een leuke aanvalslinie, met geen aanvallende middenvelder, maar aanvallende middenvelders, met opkomende backs, en een betrouwbare keeper.

     /   Beantwoorden  / 
 7. Michel

  Ik snap het probleem niet, je hebt van dijk in de spits, tenminste dat wil Groningen blijkbaar. Ik bedoel als je 2 aanvallers op de bamk hebt, suk en jonas en je zet er een verdediger op de spits positie in snap ik niet waarom we nog een spits zouden halen. En dan krijg je van die onzin als, stormram. Ja hoor lekker paniekvoetbal gaan spelen. Maar goed Groningen heeft dus blijkbaar al een vervanger voor Matavz en Tadic

    /   Beantwoorden  / 
 8. joe hoe

  wat moet twente met tadic ze hebben met de jong en janko en ruiz toch een top aanval

    /   Beantwoorden  / 
 9. Geronimo

  Ik heb destijds bij het aantrekken van Tadic begrepen dat er een clausule in de jongen zijn contract staat met het bedrag er vast in waarvoor hij mag vertrekken.. Nijland zijn woorden waren toen nog ”Anders hadden we hem niet kunnen halen voor zo weinig ”…

    /   Beantwoorden  / 
 10. waist wel ja

  texeira is zo juist op schiphol aangekomen,zal timmy dan toch naar de lampies gaan ?

    /   Beantwoorden  / 
 11. Peter

  VI meldt de overgang van Texeira naar Grunn

    /   Beantwoorden  / 
 12. Noordeling

  Eigenlijk zou het ideaal zijn nu Teixeira aan te trekken, en Matavz in de winterstop te verkopen.

    /   Beantwoorden  / 
 13. anita

  vind het belachelijk dat geouwehoer over Matavz. Hans Nijland zegt nee Matavz gaat niet naar PSV. Anders is hij geen man van zijn woord. En Tadic ook nog strax ook daarop heeft Hans Nijland gezegd nee hij gaat niet weg. Gaan ze toch dan hoop ik dat ze wat meer nieuwe spelers aantrekken en dat lukt niet meer. Ik denk dat Matavz in de winterstop naar een andere club gaat. En dan moet de FC eindelijk eens op tijd gaan denken aan nieuwe spelers.

    /   Beantwoorden  / 
 14. anita

  want dan is er geld en kunnen ze ook eens een keeper halen
  want ik vind dat gewoon Luciano moet gaan keepen een paar slechte wedstrijden en wat hebben we nu dan en maak wat meer gebruik van een virgil van dijk en suk nee krijg je elke keer enevoldsen en pedersen dat hebben we nu wel gezien

    /   Beantwoorden  / 
 15. Noordeling

  Nu nog een nieuwe keeper.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Tadic en Matavz brengen samen zo’n 13,5 miljoen € op… En dat moet naar mijn idee eerst naar de reserves… op den duur kan er best nog wat versterking worden aangetrokken voor bijv een eerste keeper, …maar garantie op meer punten heb je hiermee niet.

     /   Beantwoorden  / 
 16. anita

  nee dat bedoel ik 13,5 miljoen en geen nieuwe spelers dat is echt belachelijk maar zal wel weer zo gaan
  nou dan hebben we nog een speler die er echt in moet basis plek VIRGILL VAN DIJK want die blijft ook niet lang bij Groningen heb zijn reactie gezien bij Breda

    /   Beantwoorden  / 
 17. anita

  heeft iemand ook wat gelezen over ontsalg ron jans bij heerenveen

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   bericht hangt al sinds juni in de lucht. Nu wordt een panel geciteerd- Blijkbaar maken ze ze daaro zich zorgen over de thuiswedstrijd van over twee weken. Maar ik vermoed in deze toch ook wel stemmingmakerij over Jans, want die poeg is nu juist bezig met wat zelfreflectie-daar heb je een ervaren coach voor nodig. Mocht er echt nieuws zijn over een op handen zijnde ontslag dan moet je Rob Roy wakker maken: die heeft iets met deze intelligente top-coach… :D

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Hé,toch lekker geslapen, met in het achterhoofd de gedachte dat de ‘super coach’ dan toch richting Zuid- Duitsland moet om SV Unterhaching te gaan trainen.t’Is in elk geval ver genoeg weg om geen last meer van deze knakker te hebben. Maar even afwachten of de berichten allemaal juist zijn.:D

      /   Beantwoorden  / 
 18. E.X.

  Tadic zal toch meer moeten gaan kosten dan dat Twente voor Chadli krijgt. Vind Tadic vele malen beter

    /   Beantwoorden  / 
 19. noord

  LET OP: Grunn word voor de deadline nog 2 spelers armer!! en dat is wel degelijk MATAVZ en TADIC, dat houd in dat dit grunn wel degelijk gaat eindigen op de 7e plaats!!!

  dream on, hhahhhahaaaaaaaa

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   hé daar heb je Noord weer van de broodje aap verhalen…. nog een borrel

     /   Beantwoorden  / 
 20. Wijkes

  allemaal leuk en aardig dat geouwehoer over Matavz en Tadic en de beoogde opvolgers, maar ik maak me veel meer zorgen over het feit dat ze bij Grunn niet nadenken over een goede keeper! als het op deze manier door blijft gaan hebben we straks weer doelpunten tegen als voor.

    /   Beantwoorden  / 
 21. Wijkes

  allemaal leuk en aardig dat geouwehoer over Matavz en Tadic en de beoogde opvolgers, maar ik maak me veel meer zorgen over het feit dat ze bij Grunn niet nadenken over een goede keeper! als het op deze manier door blijft gaan hebben we straks weer meer doelpunten tegen als voor.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.