“Texeira in Nederland, maar moet weer terug”

David Texeira mag gisteravond dan op Schiphol zijn geland en vervolgens naar Groningen zijn afgereisd, het zal vooralsnog niet tot een akkoord met FC Groningen komen, aldus Hans Nijland. Volgens de algemeen directeur is er geen overeenkomst met zijn club en PSV over een overstap van Tim Matavz en dat is een vereiste.

“We ontvangen David dinsdagochtend netjes op kantoor”, zegt Nijland tegen RTV Noord. “Maar hij moet weer terug. Hij overnacht bij onze Uruguayaanse speler Matias Jones.”

Nijland is ook niet van plan opnieuw te onderhandelen met PSV nu de Uruguayaan toch naar Nederland is gekomen. PSV handelt erg merkwaardig in deze soap, maar nog altijd kunnen we niet rustig achterover in een luie stoel gaan zitten; het transferwindow is nog anderhalve dag geopend.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

152 reacties op ““Texeira in Nederland, maar moet weer terug”

 1. meertn81

  leuk man al die vage berichten…. ik verwacht zelf dat Tim echt wel verkocht wordt!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Noordeling

  Dat je een tactiek hebt om zoveel proberen te ontvangen begrijp ik nog maar dat je gewoon in het openbaar gaat liegen doet de betrouwbaarheid van Nijland niet toenemen. (zeg dan gewoon niks)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Het schijnt dat Texeira op eigen gelegeheid is gekomen. FCG heeft gezegd dat hij niet kan komen en toch is hij op het vliegtuig gestapt (misschien op aandringen van zaakwaarnemers?).

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    De situatie van wel of niet Texiera of een andere speler “van het lijstje”, is door Nijland steeds gekoppeld aan de verkoop van Matavz. In die situatie is geen verandering gekomen. Maar een beetje lachwekkend is het wel dat Nijland in het weekend zegt, dat er een vijfjarig contract in gedachten was bij FC Groningen, en dat de man beleefd op kantoor/stadion wordt ontvangen, maar terug zal moeten bij ongewijzigde situatie,terwijl vorige jaar Texeira al eens een week meetrainde en goed werd beoordeeld. Dat kantoor mag dan kennelijk razend interessant zijn…ik denk dat een derde (door FC Groningen gewenste)speler op de achtergrond in dit schaakspel is betrokken. Vraag me niet wie, maar hij zal op het lijstje staan gestaan met Gerndt en die paar anderen die reeds naar elders vertrokken zijn het laatste half jaar. Ik voorzie dus nog een verrassing. Overigens gek dat Jones onderdak verleent voor een landgenoot, terwijl hij zelf nog geen basisplaats heeft. Het is net als met sex met vriendjes met een opgroeiende dochter in huis: soms maar beter de andere kant opkijken!

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     die derde pion Blijkt dus Ruben Betancourt te zijn, die vandaag een vierjarig contract bij PSV tekende, en gisteren mee-reisde met Texeira, en minder dan een miljoen euro’s kostte. En de kans lijkt mij dik aanwezig dat die hele Matavz transfer naar PSV, én die komst van Texeira naar Groningen, niet door gaat.

       /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    schijn bedriegt…zie onder – en FC Groningen wordt (weer eens) afgerekend.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Nolio

   Hoezo liegt hij dan? Wat weet jij dan zo goed?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Noordeling

    Het zou ook kunnen dat de zaakwaarnemers dollar tekens zien en hierop aangestuurd hebben.

      /   Beantwoorden  / 
 3. appie happie

  ik geloof er niks van..texeira komt niet zomaar aanvliegen..er is meer aan de hand.

    /   Beantwoorden  / 
 4. dkl

  texeira is dus daad werkelijk hiero in groningen maar ik zeg wel een ding dat er wat meer speelt bij onz fc en dat we het pas op de laaste dag horen we zullen zien

    /   Beantwoorden  / 
 5. Fcgfan

  Kan iemand mij vertellen of het mogelijk zou kunnen zijn dat Nijland probeert om Matavz te houden én texeira naar Groningen te halen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   de vraag stellen is hem beantwoorden: als je zuinig bent met je geld ( zoals Nijland kennelijk is), en besluit om niet (onverantwoord) uit te geven, dan kun je niet in de eerstvolgende gelegenheid je portemonnee trekken en zeggen: “dat roggelen we wiel”

     /   Beantwoorden  / 
 6. Noordeling

  Granqvist is voor bijna 2 miljoen verkocht……..Johanson is voor 500.000 gehaald resteert nog ongeveer 1.400.000 tot 1.500.000. 600.000 voor de tekort in de begroting blijft 800.000 tot 900.000 de prijs van Teixeira is 700.000.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Nolio

   Maar alleen de transfersom zegt niet alles. Hij moet ook salaris hebben. Misschien zelfs wel 5 ton per jaar.

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   wat dacht je van de salaris kosten van de nieuwe spelers, zoals Kwakman, Jones etc de bent iets te rooskleurig met wat overblijft.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Noordeling

    Geen Stenman meer, geen Granqvist meer, geen Jansen meer, geen Koc meer, geen Garcia meer, geen Nienhuis meer………ik neem aan toch dat Kappelhof en Burnet, Kwakman en Jones in zijn totaal minder verdienen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

     Volgens mij betalen we nog een groot deel van het salaris van García en het hele salaris van Nienhuis.

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      klopt

        /  
 7. René

  wat een prachtige complot theorieën hier, en snorremnans brengt de boel weer aardig in beweging. Tex zijn waarnemer komt op de gok naar Groningen en met Snorremans op de achtergrond heb je bijna een een verkoop naar PSV. Tuurlijk had Nijland een contract voor 5 jaar klaarliggen. Tenminste als PSV zou voldoen aan de vraagprijs voor Matavz, nou dat kunnen ze niet en Tex en companen weten dat….. Conclusie Matavz blijft en gelukkig is Tex eindelijk van dat vliegveld af

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   René: vliegtuigjes spotten is ook een hobby….lijkt mij trouwens leuker dan op Euroborg bij een rondleiding naar die groene stoeltjes zitten staren!

     /   Beantwoorden  / 
 8. appie happie

  femie is ook nog verhuurd dus daar hoeven we maandelijks ook niets aan te betalen..dus waarom is er geen ruimte?

  ik snap het niet.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Rob!

  Come on Essent!
  Show us what a TOPsponsor can do…..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob!

   Of moet dit in het duits?

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    “Zûper”

      /   Beantwoorden  / 
 10. Rob Roy

  Heel deze soap is belachelijk voor woorden. Nijland moet oppassen met Tex. Als hij weer teruggestuurd wordt door de club, zijn er misschien wel andere gegadigden die de speler voor het zachte prijsje,die genoemd is, te contracteren. En Tim wordt in de laatste transferuren nog verkocht, dan hebben we niks, nada,niënte, en kunnen we weer verder met Pedersen in de spits, nou dan weet je het wel. Op het einde van de rit geen Europa in.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Nu ( di middag ) blijkt dat Ruben Betancourt, het zo gewenste talent dat PSV wilde, MEE is gereisd met Texeira, en vandaag een 4 jarig contract heeft getekend, is wel duidelijk dat het PSV is die het initiatief heeft genoemen voor die reis van Texeira naar Groninigen…emn je kan raden waarom: om die Matavz transfer voor een lagere (dan gewenste) bieding door de strot van Groningen te douwen… Fraai volk daar in Eindhoven. Ze handelen alsof Texeira een speler van PSV is. En dus kan ik mij voorstellen dat het nog wel eens een onderkoeld etmaaltje wordt tussen Nijland en Brands. Want als Bijland zich nu laat dicteren, dan kan hij een volgende keer niks meer klaarspelen op de transfermarkt. Ik benijd hem niet.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    En het ergste komt nog!!! Het oud wijf van PSV, die blijkbaar in de RvC zit, Hans van Breukelen, bemoeit zich er nu ook al mee. Nou daar ben klaar mee, met zoéén!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     ja, weer zo’n top-onderwijzer voor de klas!

       /   Beantwoorden  / 
    2. kees

     en nu heeft Hans ook nog een boekje geschreven, waar hij ovewr zijn zelfmoordgedachten schrijft… tikkeltje een emo-figuur !

       /   Beantwoorden  / 
 11. René

  dit is een nachtmerrie, Pedersen in de spits… is er geen sponsor die Tex binnen kan hengelen, sowieso een extra spits kan geen kwaad. En dat kut psv had zich gewoon in juli moeten melden dan was er nu niets aan de hand geweest… er zit vast een leuke tv serie in….

    /   Beantwoorden  / 
  1. appie happie

   suk in de spits pedersen kan mee met matavz gratis weggeven die brekebeen..

     /   Beantwoorden  / 
 12. appie happie

  psv wil tex ook wel hebben ..lees maar op rss dus fc moet tex gewoon vastleggen..hoe dan ook…

    /   Beantwoorden  / 
  1. debultjes

   Helemaal mee eens, Matavz gaat binnen een jaar weg. Laat hem dan al aan het nivo wennen zodat hij er gelijk staat wanneer het nodig is. En je hoeft niet bang meer te zijn dat en een andere club er in de tussentijd mee vandoor gaat!

     /   Beantwoorden  / 
 13. peetje

  Garcia, Stenman, Granqvist, Femi, Mamedov, Skodran, Veldmate en de rest die zijn vertrokken of verhuurd, verdienden ruim meer dan de nieuwelingen bij elkaar verdienen, mag ik toch aannemen. Dus is er wel degelijk geld over voor nog een speler op de loonlijst. En die 7 ton (wat natuurlijk geen katte pies is) is er ook wel (reserves/sponsors) om een speler die al langer in de belangstelling staat aan te trekken. M.i. is Taxeira 2 dagen te vroeg in Groningen gespot….morgenavond wordt het allemaal pas echt duidelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 14. Noordeling

  En is er nog geld van onze investeerders?

    /   Beantwoorden  / 
 15. Frank

  Maar als je texeira en matavz hebt, dan heb je ook nog Suk. DIe zou toch 17 goals gaan maken? Op die manier komt die daar nooit aan. Ik hoorde overigens wel dat Suk rood kreeg bij de beloften.

    /   Beantwoorden  / 
 16. peetje

  @Tammo80. Dan blijft er nog genoeg over. Er wordt tegenwoordig “minder” betaald aan salarissen dan 2 à 3 jaar terug én er zijn meer spelers weg dan er voor terug zijn gekomen. Nogmaals m.i. is Taxeira te vroeg gespot (dus niet te vroeg gekomen) in Groningen…i.v.m eventuele verkoop van Matavz(?).

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   toch mooi dat je zo goed inzicht hebt in de financiële huishouding van onze FC.

     /   Beantwoorden  / 
 17. meertn81

  “Het probleem van het afronden van de deal met PSV zat hem niet in de hoogte van de transfersom. Het gat tussen vraag en aanbod was zeker overbrugbaar, maar uiteindelijk gaf de Raad van Commissarissen van PSV geen toestemming aan de directie van de club om de transfer daadwerkelijk af te ronden.”

  “De hele gang van zaken heeft er nu toe geleid dat het afblazen van de transfer tot persoonlijke teleurstellingen leidt bij zowel Matavz als Texeira. Vanuit menselijk oogpunt vinden wij dit een heel vervelende situatie, maar onze rol in deze was duidelijk. We hebben steeds open kaart met de betrokkenen gespeeld en zowel Matavz als Texeira wist dat er eerst een overeenkomst tussen FC Groningen en PSV tot stand diende te komen, voordat van een transfer sprake kon zijn. PSV kon of wilde de deal echter niet afronden. En hoewel het nog niet woensdag middernacht is en er in de voetballerij wel gekkere dingen zijn gebeurd, gaan wij er vanuit dat de transfer van Matavz een gesloten boek is.”
  http://www.fcgroningen.nl/home/nieuws/nieuwsbericht/artikel/vraag-en-aanbod-niet-ver-uit-elkaar-maar-deal-niet-afgerond/

    /   Beantwoorden  / 
 18. René

  ik word hier zo moe van

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Tereira op vliegtuig terug naar huis. Matavz blijft! . bron RTV Noord, di 17:19 u…. Dus verspeelde FC Groningen een top talent aan het gekonkel van PSV.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Robfc

    In slechte tijden staan er sponsoren klaar om een investeringsfonds op te richten, waarom kan dat nu niet als je een uitzonderlijk talent kunt halen, en een speler die op korte termijn verkocht gaat worden. Het geld vloeit nu of in december al terug. Beetje risico mag toch wel.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Vroeg naar bedje, René. Morgen ziet de wereld er een stuk vrolijker uit. Tim verkocht voor 8 mil en Tex een 5 jarig contract. Droom lekker!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    en ik draai eigenhandig vanavond der stoppen eruit in Eindhoven.

      /   Beantwoorden  / 
   2. René

    met de laatste wedstrijd in het achterhoofd en deze transfersoap, ben ik bang dat het een nachtmerrie wordt… ik hoor Huistra er dan bovenuit dit is een leermoment, leermoment, leermomenent aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghh

      /   Beantwoorden  / 
   3. kees

    regeren is vooruit zien…maar Nijland heeft met zijn deal het team wel verzwakt, en er dreigt nóg een speler weg te gaan (Tadic?)…dan heeft meneer Nijland wel heel erg toneel gespeeld… en heel wat van leugentjes voor bestwil gedebiteerd…”het is zoals het is”" vind ik een mooie: je kan er een ander om de oren mee slaan, je kan ook handig NIETS beweren…

      /   Beantwoorden  / 
    1. diego

     hoe kom je erbij dat het allemaal leugentjes zijn
     op die momenten dat hij dat zegt klopt het ook
     maar hij heeft altijd duidelijk gezegd dat de transferperiode nog niet afgelopen is er kan nog van alles gebeuren
     toen hij zondag na 20.00 uur zei dat het definitief niet doorgaat
     was op dat moment ook waar
     maar de zaakwaarnemer van david heeft gewoon goed gegokt en hem toch naar nl laten vliegen
     waardoor psv en fc groningen toch nog alles op tijd rond kunnen krijgen
     was david niet op het vliegtuig gestapt was matavz zeker niet verkocht
     en daar ging nijland van uit dat david niet zou komen
     maar ja hij is toch gewoon gekomen ondanks de nee
     was psv en groningen er niet uit gekomen dan had david gewoon weer terug kunnen gaan naar zijn oude club
     maar ja zoals nijland ook al aangaf als er een bod komt die niet te weigeren is dan zal matavs toch verkocht worden
     en dat is nu gewoon gebeurd psv is door de druk van de einde transfer periode genoodzaakt om te verhogen
     en heeft het geld geboden wat groningen wou
     nijland heeft zoals gewoonlijk weer goed gehandeld
     net zoals van geel gister nog zei dat fer echt niet verkocht word
     maar ook van geel weet dat als twente het geld bied wat niet te weigeren is dat fer toch gaat
     en dat is dus ook gebeurd fer gaat naar twente
     dat is dus niet liegen maar de druk opvoeren zodat de kopende club toch met het geld komt wat van geel wil
     en zo hoort dat ook de club die koopt moet ook aan de eis voldoen
     maar logisch dat die er alles aan doen om het toch zo goedkoop mogelijk te doen

       /   Beantwoorden  / 
 19. peetje

  Heb totaal geen inzicht in financieel inzicht in de huishouding van de FC, maar heb wel geleerd dat 10 appels min 8 appels, 2 appels is René. Jij toch ook hoop ik?

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   misschien vergeet je het ei in deze rekensom

     /   Beantwoorden  / 
 20. anita

  ja dat denk ik ook die urugyaan sturen ze terug en dan gaat matavz opp het laatste moment toch weg en hebben we geen goeie spitzen over maar vergeet Virgill van Dijk niet die hoort in de basis

    /   Beantwoorden  / 
 21. Alex

  Ik word er echt vreselijk moe van. Als je de eerste 5 wil bereiken Moet je vooral zo’n talent terug sturen.

    /   Beantwoorden  / 
 22. anita

  ja waarom texeira er gewoon niet bij er is nog geld en idd zo bereik je nooit de eerste 5

    /   Beantwoorden  / 
  1. gradje

   Hoezo geld genoeg, uitgaande van de aanschafprijs (700.000 euro) en een minimum salaris van 400.000 euro ivm. een speler van buiten de EU, zit je minimaal op 1,1 milj. voor dit jaar, wetende dat FCG met een negatieve begroting werkt van ik meen een kleine miljoen, betekend dit dat het seizoen met een negatief saldo van kleine 2 miljoen begint.

     /   Beantwoorden  / 
 23. anita

  we hadden gisteren over dat er ook sprake zou zijn dat tadic naar twente zou gaan dan kan je voor dat geld die urugyan halen op reserve want ik denk dat als matavz nu niet gaat gaat hij wel in de winterstop ergens heen maar dat is de gok die groningen moet nemen

    /   Beantwoorden  / 
 24. torro

  wie schreeuwde nu het hardst na mijn schryven dat Matavz verkocht was voor 7 miljoen + deel bij doorverkoop PSV hoefde alleen maar ja te zeggen en het was rond geweest , dus mijn schryven klopte gewoon ( heb ik van een betrouwbare bron ) dus niet altijd zo negatief doen als iemand nieuws heeft mvg

    /   Beantwoorden  / 
 25. peter

  Het is allemaal nog afwachten wat er gebeuren gaat! op dit moment ben ik blij als er niemand weggaat en er misschien toch nog een verrassing komt? (keeper? verdediger? nog 24 uur en 9 minuten dan weten we pas meer!

    /   Beantwoorden  / 
 26. rene

  aan alle onzekerheid is een einde gekomen, hoor net om 00.15 dat het rond is, dit komt uit de mond van een direct betrokkene. nu maar snel de zaken met texeira regelen. tim veel succes in eindhoven. bedankt voor je goals.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Nou man…kom op met info: bron? groet-Kees

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    it wasn’t me… is dit weer zo een broodje aap verhaal. reuze irri

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     OK , sorry van de wake-up call: lekker slapen. en alles blijft zoals het is.

       /   Beantwoorden  / 
 27. Noordeling

  PSV loopt vooruit op akkoord met keuring Matavz
  31/08/2011 09:10

  EXCLUSIEF – Tim Matavz (22) zal later vandaag in de Sloveense hoofdstad Ljubljana gekeurd worden door PSV. De onderhandelingen tussen PSV en FC Groningen bevinden zich in de afrondende fase, maar van een akkoord is geen sprake.

  PSV heeft desondanks toch een arts naar Slovenië gestuurd, want de clubleiding wil meteen kunnen doorpakken op het moment dat het langverwachte akkoord bereikt is.

  De spits speelt komende vrijdag met Slovenië tegen Estland. Matavz heeft zelf al een persoonlijk akkoord met PSV. Het is de bedoeling dat hij voor vijf jaar tekent.

    /   Beantwoorden  / 
 28. rene

  kijk zie aan dit wist ik om 00.15 namelijk ook al. rene 2

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   maar je wenste op dat tijdstip geen toelichting te geven hoe je aan die info komt…alleen je ego strelen?

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   je hebt gelijk rene, maar noem mij geen rene2 :-) Ik ben René en dat blijf ik.

     /   Beantwoorden  / 
 29. Remon

  Ach Texeira zit gezellig bij Jones af te wachten, Matavz zo weg, en daar komt Texeira aan. Allemaal allang geregeld. Nijland speelde het vast zo om de prijs hoog te houden voor Tim.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robfc

   Morgen eerste training Texierra, ik kan niet wachten, als deze nieuwe aanwinst zijn doelpunten verdeelt over meerdere wedstrijden, dan gaan we er op vooruit. Matavz is altijd een goede spits geweest, die op belangrijke momenten cool genoeg was om te scoren, maar laten we eerlijk zijn, hij heeft toch in de eerste wedstrijden 1 keer goed gespeeld, dus positief gezien maakt het mij niet zoveel uit. Van deze transfer zal er 3,5 miljoen overblijven. Hier kan het tekort mee afgedaan worden, en zal er gekeken moeten worden naar een voorstopper en keeper.

     /   Beantwoorden  / 
 30. Robfc

  Vi meldt reeds de medische keuring, komt het toch nog rond.
  Jammer, dan is er vandaag voor ons niets meer te beleven. Of Nijland, moet Jeroen Zoet in de deal betrekken.

    /   Beantwoorden  / 
 31. jvantilt

  Nijland is een goede directeur en weet het allemaal slim te spelen. En terecht. Zo’n subsisieclu als PSV wil voor een dunbbeltje op de eerste rang. Laat ze lekker bloeden.

  Toch is het jammer dat Groningen slechts als een opstapclubje wordt gezien.

    /   Beantwoorden  / 
 32. Noordeling

  Het is rond, alleen de medische keuring kan nog roet in het eten gooien. Wat een soap!! Zie psv watcher thijsslegers(Eindhovense dagblad) op twitter.

  thijsslegers thijsslegers
  #matavz heeft te horen gekregen dat hij speler van #PSV is. Einde spitsenjacht
  34 minuten geleden
  thijsslegers
  thijsslegers thijsslegers
  BREAKING: #PSV en #fcgroningen hebben een AKKOORD over #matavz. Slechts keuring, die vandaag in Ljubljana is, kan nog roet in eten gooien.
  35 minuten geleden
  thijsslegers
  thijsslegers thijsslegers
  BREAKING: #PSV stuurt dokter naar #Slovenië voor keuring naar #matavz

    /   Beantwoorden  / 
 33. appie happie

  nijland is niet zo dam als hij er uit ziet :_))) texeira en nog iemand anders komt er…ik weet verder niks,maar ik weet (zal ook niet zo zijn) van iemand die daar werkt (geen gelul) dat er nog iets staat te gebeurn…

    /   Beantwoorden  / 
 34. peetje

  Ik lees dat Groningen 7,5 miljoen + doorverkopclausule krijgt. Das dan wéér knap gedaan door Groningen. En dat naast Taxeira er nog een spelergehaald wordt…..’t zal toch niet zo zijn dat Tadic ook nog verkocht wordt aan H#erenveen. Omdat Twente Narsingh wil halen (zie fcgoneline)?….

    /   Beantwoorden  / 
  1. meertn81

   laten we hopen dat het een keeper betreft

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   Tadic naar Heerenveen? Daar heeft Tadic toch geen trek in lijkt me. Wie wil er nu naar Heerenveen?

     /   Beantwoorden  / 
  3. Robfc

   Tadic heeft de drive, om hogerop te komen, en die gaat echt niet naar Heerenveen, en over een clausule in zijn contract is ook niet aan de orde, Heerenveen heeft daar de centen niet voor, evenals Twente, die vindt Tadic ook te duur.

     /   Beantwoorden  / 
 35. Robfc

  Nu ook op de nieuwsberichten, Matavz is weg

    /   Beantwoorden  / 
 36. kees

  TAMMO80 : WAKKER WORDEN :D

    /   Beantwoorden  / 
 37. Henkjan

  Dat is dus weer mooi kloten, hopen texi het een beetje goed gaat doen. En dat Groningen 20% bij verkoop ontvangt, maar dan nog is het kloten!!
  Hoop dat ze op het nippertje een goede verdediger kunnen halen van een gedeelte van dat geld…..

    /   Beantwoorden  / 
 38. dreetje

  Matavz naar psv!! Jammer maar wens hem heel veel succes bij psv!!

    /   Beantwoorden  / 
 39. geert

  Het is wel raar dat een club als psv zonder geld zoveel aankopen kan doen en dat de rest van de clubs eerts moet wachten dat er iets verkocht wordt voor ze nieuwe aankopen kunen doen is het dan zo slecht geregegeld hier in het noorden of zijn wij gewoon te nuchter voor dit geauwehoer.
  Laten ze anco jansen van veendam er ook maar bij nemen kost weinig lijkt mij en levert altijd meer weer op als je hem verkoopt mocht hij niet bevallen en hij wil graag weg zou zonde zijn als az hem krijgt.

    /   Beantwoorden  / 
 40. René

  Jammer dat Matavz gaat maar het is wel goed voor Groningen. Nu loopt het niet voor minder de deur uit en Matavz rendeert eigenlijk alleen in countervoetbal. Ik heb alle vertrouwen in Nijland en met Texeira hebben we heus wel weer een goede spits in huis gehaald. Het is alleen belachelijk dat het zo een soap is geworden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   k’Heb het gisteren op BM voorspeld (goed voor mijn ego,of niet?).Ruiz naar Fulham,Fer naar FC Twenthe, Bakkal naar Feyenoord en dan komt er geld vrij voor het aantrekken van Matavs. Zo zal het gegaan zijn, mijn inziens. Ben blij voor onze Tim (en het blijft in mijn ogen ‘onze Tim’).Hoop dat hij het goed gaat doen in Lampjesland (behalve tegen ons). Wij hebben er een goede opvolger voor terug gekregen. Nu nog wat aan de verdediging sleutelen en we kunnen echt gaan voetballen voor de punten. Eind goed,al goed. EN EEN HELE GROTE PLUIM VOOR ONZE DIRECTEUR, HANS NIJLAND!!!!!!!!!!! B)

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    17:00 persconferentie over transfer Matavz en presentatie van David Texeira Torres, die met de fiets naar het stadion komt. Maar er is meer: er gaat nog een speler komen (huur?), waarschijnlijk eentje uit Nl in de deal betrokken. Maar idd: KNAP GEDAAN NIJLAND. en…och man wat zag je er afgetopd uit, dinsdagavond voor RTVNoord in dat spencertje.. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Robfc

   Matavz maakt zijn doelpunten ook in Eindhoven, maar is inderdaad een counterspits. Het mooiste vind ik de doorverkoopclausule, met een 5 jarig contract, hoe eerder hij verkocht wordt hoe meer Groningen nog gaat vangen.

     /   Beantwoorden  / 
 41. anita

  Ja dat vind ik ook raar geen geld wel spelers halen maar goed matavz weg en er staat dat er een verrassing komt texeirra en waarschijnlijk nog iemand volgens betrouwbare bron lees ik net nou ben nieuwsgierig de knvb heeft een verzoek ingediend om de transfer het liefst voor 20:00 door te geven ben nieuwsgierig wat er vandaag gebeurd nog ik persoonlijk verwacht er niet veel van

    /   Beantwoorden  / 
 42. arnelio

  Werd tijd dat deze soap afgesloten werd. Rust in de tent is wat we nodig hebben. Nu nog een keeper die vertrouwen krijgt en uitstraalt.

    /   Beantwoorden  / 
 43. anita

  tadic heerenveen dat hoop ik helemaal niet want dan krijgt groningen echt problemen van matavz houden ze 3,5 miljoen over en dan moet je dus voorbereid zijn want dit speelde al langer over matavz maar we wachten af

    /   Beantwoorden  / 
  1. Peter Selie

   waarom zou Tadic een stap terug zetten?

     /   Beantwoorden  / 
   1. geert

    niet zo negatief over heerenveen hoor dat komt ook wel weer op de rails ik heb alle vertrouwen in Ron Jans

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     Goed voor Ron Jans dat jij nog vertrouwen in hem hebt, de rest van NL niet meer denk ik. Heerenveen is een stap achteruit voor Tadic en ik denk bijna iedere voetballer.

       /   Beantwoorden  / 
     1. geert

      ja maar ook Jansoet er voetballers bij hebben wil hij er iets van maken en dan is dit een logichse keus vind ik

        /  
 44. geert

  Ja 3,5 miljoen over maar er moet ook wat bij want het zit al krap wat spelers betreft

    /   Beantwoorden  / 
  1. robfc

   Als je Suk, Jones, van Dijk, Enevoldsen, Pedersen, Sparv en Hieraje op de bank hebt zitten, dan kun je alleen een betere basispeler halen, maar je bank is zo goed bezet met allemaal eredivisie waardige spelers. Beter deze bank, dan de bank van nog geen 2 jaar geleden, Metaj, Kunst, Mamedov/Koc, Bacuna, Veldmate, Garcia.

     /   Beantwoorden  / 
 45. geert

  Wel raar dat iedereen negatioef is over Ropn Jans nu hij er niet zo goed voor staat het is net als bij fyenoord gaat het slecht moet been onmiddelijk weg volgens de spelers het is net of die het te zeggen hebben laten de spelers dan beter presteren heb je dat geneuzel van trainers moeten weg ook niet en dan nog wat er zal een ploeg onderaan moeten staan anders krijg je nooit 1 bovenaan.

    /   Beantwoorden  / 
 46. anita

  ja er stond net op de site texeirra word vandaag om 5 uur voorgesteld en ze hebben nog iemand weet niet wie en komt van een betrouwbare bron

    /   Beantwoorden  / 
 47. anita

  en er staat dat twente wel degelijk belangstelling opnieuw toont voor tadic hoor ik net nou ik moet werken hoor het allemaal vanavond wel ben heel nieuwsgierig!!!

    /   Beantwoorden  / 
 48. kees

  TAMMO80…HELLO :D n i e u w s !

    /   Beantwoorden  / 
 49. peetje

  Twente is sportief wel degelijk een verbetering voor Tadic, financieel ook een stap vooruit en de wisselwerking met Burnet loopt niet zo makkelijk als vorig seizoen met Stenman. Even een rekensom: Ruiz (12 miljoen) – Fer (5.5 miljoen) = 6.5 miljoen bruto…

    /   Beantwoorden  / 
 50. peetje

  @kees. Isaksson misschien. Of maak ik nu een hele grote, domme blunder. :)

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Je kan wel eens gelijk hebben…Nijland is creatief genoeg en heeft zeer veel onderhandeld, ook na zondagavond, maandagavond en gisteren avond/nacht. Dat hij voor de bühne een verhaal had dat het zo jammer was voor Texeira en Matavz privé, dat was natuurlijk niet zo geloofwaardig met nog tijd te gaan. Maar ik geloof zeker dat er een of andere wisseltruc/gehuurde speler/ is gemaakt met PSV. Vanmiddag 17:00 weten we meer. En Tadic blijft want die moet nog veel meer opbrengen dan Matavz volgend jaar.

     /   Beantwoorden  / 
 51. theoreticus

  Die Texeira ; hij grijpt elke kans als een ware spits aan! Welkom!

    /   Beantwoorden  / 
 52. geert

  Nou de 7 miljoen is binnen en de opvolger heeft getekend wat willen we nog meer hier in het noorden

    /   Beantwoorden  / 
 53. robfc

  Ik lees overal dat het een moeilijke transfer was, en dat PSV erg tevreden is, dan vrees ik dat het geen 7 miljoen zijn geworden. En dat valt mij dan weer tegen.

    /   Beantwoorden  / 
 54. robfc

  Suk is voor 4 wedstrijden geschorst door de KNVB, ook dit heeft zijn voordeel, dan kunnen Texeira en Jones direct ingepast worden en wordt Suk niet gepasseerd

    /   Beantwoorden  / 
 55. colinthekiller

  Ik heb het altijd oke gevonden dat Matavz weg ging maar PSV?? Ik wou hem naar het buitenland zien gaan. Trouwens waarom speelt Jones nooit in het eerste of ben ik blind?

    /   Beantwoorden  / 
 56. jasper

  Ik lees net dat matavs alsnog verkocht is aan psv..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robfc

   Vanmorgen ook al, dat is dat 14 miljoen, lol.

     /   Beantwoorden  / 
 57. geert

  Er staat toch echt dat het 7 miljoen is hoe moeilijk het dan ook was dat heeft onze directeur er toch maar weer uit gesleept.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Robfc

   Ik hoop ook dat het zo is, al hoop ik niet dat dit via allerlei contructies op kan lopen tot 7 miljoen. Dat was wel het geval met Marcus Berg

     /   Beantwoorden  / 
 58. arnelio

  Wereldspits die Texeira. Wat een positiespel…. Als hij nu nog uit Uruguay moest komen konden we het wel vergeten.

    /   Beantwoorden  / 
 59. Boze Fan

  Hoezo wereldspits? Reeds 20 duels gespeeld op bedenkelijk niveau. En al 6 doelpunten gemaakt als prof. Het is allemaal een beetje te toevallig. Hans Nijland speel m.i. een bedenkelijke rol. Wij zijn een fatsoenlijke club zegt hij. Maar Teixera en zijn vriendje Jones zijn niet eens fit! Tim veel succes bij Subsidieclub PSV. En Hans bedankt voor je fatsoenlijke transparantie. Nu Tadic nog met zijn beperkte transfersom en we kunnen ons weer richten op de degradatiezone. De investeringsclub kan de champagne ontkurken. Wel op een fatsoenlijke manier natuurlijk. FC Groningen de prots van het Noorden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. arnelio

   Nog 1 keer dan. Het feit dat hij in Nederland is en niet in Uruguay maakt zijn “positiespel” aardig goed.
   Of had je het een half jaartje zonder spits willen doen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Boze Fan

    Persoonlijk denk ik dat Teixera het eerste half jaar helemaal geen optie is voor Pieter Huistra. Niet Fit maar oververmoeid! Hoorde van alle kanten dat Teixera een sprong in het ongewisse is. Ook Matavz werd na een slappe 2 jaar maar verhuurd aan Emmen. FCG maakt geen stappen vooruit maar blijft een handelshuis voor een select few!

      /   Beantwoorden  / 
    1. diego

     waar haal jij dan uit dat hij niet fit is
     hans en co weten wel wat ze doen
     is tot nu toe altijd gebleken
     vond tim de laatste tijd minder tref zeker dan vorig seizoen
     dit seizoen heeft hij toch een paar gemist die er eigenlijk zeker in doel moesten belanden
     maar hij is wel een goeie spits dat is een ding wat zeker is

       /   Beantwoorden  / 
     1. Boze Fan

      Texeira wordt al langer gevolgd door FCG en was al eens voor een trainigstage in Groningen. Werd toen (2010) afgetest.Was tot de transferwindow ook niet echt meer in beeld. Er werden meerdere spitsen gevolgd maar die werden door andere clubs weggekaapt. Toen de nood voor een nieuwe spits ontstond (Suk kon niet imponeren) werd weer naar Uruguay getogen waar in de tijd van de Jones-transfer het oog weer viel op talent Texeira. Deed mee aan toernooi U20 (itt Jones) maar kon geen potten breken. Dat lijkt mij nauwlijks een alternatief voor Matavz in huidige vorm

        /  
     2. René

      je geeft wel een eigen visie van wat er eerder is gebeurd en geeft blijk geen vertrouwen te hebben in het beleid van onze FC. Prima dat kan, deel je mening voor geen meter. Toen we Matavz contracteerden hadden we Berg nog en het kan natuurlijk goed zijn dat jij Tex hebt gevolgd en hebt bekeken. Ik heb er vertrouwen in dat Groningen een goede aankoop heeft gedaan.

        /  
    2. kees

     je doet je naam eer aan. Voor de duidelijkheid: het heeft geen zin om alle huidige spelers onder een vergrootglas te leggen op hun minpunten. De bedoeling is dat er een team komt te staan wat ingespeeld raakt en individuele kwaliteiten genoeg heeft. Nu kan je stellen dat bijv. alleen het niveau Messi voldoet voor FC Groningen, maar dat is dus nonsense! De transferwindow en het scouten gaat in feite het hele jaar door, en dat Matavz nu met een moyenne van een goal op twee wedstrijden gemiddeld staat, met nog een contract voor een jaar, dat maakt hem geschikt voor een transfer zoals deze. Texeira zal met Jones een soort snel en doelgeriucht combinatiespel laten zien, met veel lopen en sleuren. Daar houden verdedigers in Nederland niet van. Dus op zich een logische stap. Verder is er nog Tadic die al zijn voetbalkwaliteiten steeds weer etaleert. Met Andersson, Holla, Bacuna en toch ook Enevoldsen op links is de aanval dik voor elkaar. De verdediging, daar is het nog puzzelen, daar zitten veel jonge spelers en ook nog een van Dijk, die ook OK zijn. De linie met Ivens, Kwakman, Hiariej en van Loo is op het ogenblik niet denderend in goede doen. Maar daar denken ze bij FCG nog stabieler te kunnen worden. En de centen van die transfers de afgelopen jaren zijn hard nodig om in de toekomst te kunnen kijken. Ik denk dat er veel gebeurt, en sportief: vorige jaar kwam Grunn net tekort, dit jaar zal het kwartje net de goede kant op vallen: Europees moet haalbaar zijn met deze selectie.

       /   Beantwoorden  / 
 60. Noordeling

  7,5 miljoen ontvangt de Fc + een percentage van een eventuele doorverkoop.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Daniel

   Dat betekent dat we Hans Nijland nooit meer serieus kunnen nemen. Eerst zeggen dat er niks meer gebeurd, dan zwichten voor het geld.. Had dan nog 10 miljoen eruit kunnen halen! Maar nee.
   Zometeen: Hans Nijland: “Tadic gaat onder geen beding weg!”
   Vanavond: “Tadic voor 2 miljoen naar Club Brugge”

     /   Beantwoorden  / 
   1. Nolio

    Gelul van de bovenste plank. Nijland mag van mij de hele wereld bij elkaar liegen als dat ten goede komt van de club. Als Tadic blijft, dan is dit gewoon een prima deal al met al.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Daniel

     Dan had hij niks moeten zeggen over Matavz, hij maakt zichzelf nu alleen maar ongeloofwaardiger!

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      wat een onzin reactie dit. Nijland heeft nooit gezegd dat Matavz niet weg kon of zou gaan.

        /  
     2. Boze Fan

      Eens, dit is het take it or leave it bod. Nijland heeft (naar eigen zeggen) zeer zware onderhandelingen gevoerd en er nul-komma-nul mee verdiend. PSV was zeer tevreden met de deal (welke deal) Dit hele circus met zogenaamde toevalligeheden stinkt tot in de hemel. Als je alle uitspraken van Nijland op een rijtje zet zie je een lijn van overloos gelieg en stoerdoenerij waarbij de club m.i. niets is opgeschoten. Gonsde het de hele dag over bedragen van dik 7 milj en “goed gedaan hans en Co “, nu blijkt Texeira ineens 1,5 miljoen, en veel duurder dan gedacht en Matavs niet meer dan vijfenhalf miljoen opbrengt (Het niet te wijgeren langsgekomen bod @jdn). En omdat niemand hier iets van begrijpt wordt de fans verteld dat zij het hele plaatje moeten overzien en dat dat voor een boerenpummel toch te moeilijk is en dat we daarom Hans maar op zijn blauwe ogen moeten geloven dat dit een meesterzet was die voor iedereen het beste is. Bah misselijkmakende retoriek van Investeerdersbelangen behartigende praatjesmakers.

        /  
     3. René

      en boze fan, heb je je ei nu gelegd? Gelieg, gekonkel… je ziet dingen die er helemaal niet zijn. Het teak it or leave it kwam van PSV en ik kan me voorstellen dat Groningen ook naar de belangen van de spelers kijkt, de deal levert netto net zo veel op als toen met Napoli. Een prima deal, waarbij de spelers verder kunnen en iedereen tevreden is. Men had destijds ook al een goede indruk van Tex, maar toen nog niet nodig. Zijn statistieken zijn in ieder geval gunstig, 32 goals in 34 wedstrijden, hij weet de goal dus wel te vinden. En of hij er meteen staat? Dat zal de tijd uitwijzen. Ik ben in ieder geval blij dat de euro’s niet zaligmakend zijn en er ook gekeken wordt naar de speler… maar ja, als je wil kiezen voor het gelieg en gekonkel dat is wel veel spannender… de waarheid is in dat opzicht vaak wat saai…

        /  
     4. diego

      boze fan
      als op internet de bedragen van 7 miljoen word gezegd wil nog niet zeggen dat dat ook waar is
      nijland zegt namelijk dat dit bedrag wat ze nu hebben gelijk ligt aan wat ze van napoli zouden krijgen
      plus tim wil naar psv
      plus texeira wil naar groningen
      goede redens om het toch rond te laten komen

        /  
     5. Boze Fan

      @René, of je bent lid van de investeerders club óf je moet oom zeggen tegen Hans N. Hoe dan ook de statistieken zijn gelijk aan die van Koçh (ja die dit jaar z geweldig werd verkocht). Die 32 doelpunten zijn gescoord op knolleveldjes bij een competie zonder enig niveau (zie het geweldige beeldmateriaal @ fcgroningen.info) onder 17. Ik hoop van ganser harte dat Texeira er voor de FC dit jaar een paar in schiet. Maar hem op basis van wat we nu weten vergelijken met Tim M is waanzin. Denk nog maar eens terug aan de belangen van Tim Matavz als hij tegen de FC een hattrick maakt! Dan spreken we elkaar weer. Tim Matavz heeft een gouden toekomst en zal niet lang bij PSV blijven. Maar met vette winst naar het buitenland worden getransferreerd. Of is het belang van PSV ook een om rekening mee te houden. NB. Waarom worden de haalbare bonussen niet toegelicht, of zijn ze misschien net zo haarbaar als de ons voorgeschotelde bonussen van Berg.

        /  
     6. René

      @Boze Fan, nee geen oom van mij en nee geen lid van de invsteerdersclub.. ik zie het nu éénmaal niet zo donker in zoals jij dat doet. Matavz wou graag naar PSV had al een flinke teleurstelling te verwerken. Tex vergelijk ik zeker niet met Matavz, zijn ook hele verschillende spelers. Ik schiet hem echter ook nog niet af, we zullen het zien. Dat Matavz weg zou gaan, dat verbaast me zeker niet. En met Tex zullen we het zien. Het scoutingapparaat doet het zeer goed bij onze FC. Kijk maar eens wat al die spelers opleveren. Matavz nu ook weer voor het veelvoudige verkocht. Ik vind het een prima deal, maar ja ik kies voor het realisme en niet voor de gelieg en gekonkel versie. En wellicht ben ik daarbij ook wel te optimistisch, maar dat vind ik zoveel leuker dan steeds op zoek zijn naar en lijk in de kast.

        /  
 61. geert

  Ze moeten gewoon nog een spits halen nu om mij uit de 2de divisie in engeland die kan er hier nog wel bij en zoals ik al zei ook anco jansen halen van bv oeps fc veendam

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   Is Kezman niet een optie voor een jaartje of twee?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Maikel

    Nou daar zeg je wat!! denk een prima keus.
    Maar moet geloof ik nog al wat salaris hebben!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Maikel

     mischien huren

       /   Beantwoorden  / 
 62. appie happie

  tadic ook niet weg hopelijk..anders wordt het vechten tegen de ondersten…getver…ik ga dan niet meer heen..

    /   Beantwoorden  / 
 63. Daniel

  En de keeper dan? Teixeira kost zeker weten geen 7 miljoen, dus kunnen ze gelijk een nieuwe ophalen.

    /   Beantwoorden  / 
 64. daccie

  Ik zeg 1 naam die Groningen had moeten halen: Bulykin!
  Wil heel graag in Nederland voetballen en zou in het Groningen systeem fantastisch renderen. En brengt ervaring met zich mee.
  Zal wat kosten en wil wat verdienen maar dan heb je 2 jaar voor Groningen-begrippen een wereldspits!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   totaal geen groningen spits, levert uiteindelijk niets meer op en wil een godsvermogen verdienen…. zonde van het geld

     /   Beantwoorden  / 
   1. Boze Fan

    Ja misschien, maar je moet toch ook rekening houden met de speler en niet alleen van het geld uitgaan. Misschien is het aantrekken van de rus wel het beste voor alle betrokkenen!!!!

      /   Beantwoorden  / 
 65. peter

  is de persconferentie ook ergens te zien?

    /   Beantwoorden  / 
 66. wannie

  17.18: FC Twente heeft geboden op Dusan Tadic van FC Groningen, maar die club heeft het bod naast zich neeregelegd.bron ad

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   bod was van gisternacht en Groningen heeft het naast zich neergelegd, inmiddels gelukkig alweer oud nieuws

     /   Beantwoorden  / 
 67. tony

  Op de FCG site staat dat de opbrengst voor FCG bij de transfer van matavz inclusief haalbare bonussen 6 miljoen netto is. Valt me wel heel erg tegen. Bij PSV wordt gezegd dat het bedrag dat is betaald de prijs is die ze altijd hebben genoemd. Dit lijkt me geen goed onderhandelen van Nijland.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Groen witte

   Ik krijg er ook een beetje een zure nasmaak van…. 6 miljoen incl bonussen. Dat klinkt zeker niet best

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   hoe kun je dit überhaupt zo stellen, heb je er bij gezeten? Ik ben blij dat Groningen ook naar het belang van de speler kijkt en niet enkel naar de ping ping…

     /   Beantwoorden  / 
  3. Nolio

   PSV heeft geen water bij de wijn gedaan. FC Groningen wel, lijkt me. En Matavz en zijn zaakwaarnemer (!) hebben afgezien van hun vergoeding. Ik heb echt een schijthekel aan PSV. Vies zakelijk en voor een dubbeltje op de eerste rang.

     /   Beantwoorden  / 
 68. peetje

  Maar waar is “die andere” speler/verdediger/keeper?….Wat de transfer van Matavz betreft, Groningen heeft netto net zoveel over gehouden als de 7.5 miljoen van 2 maanden geleden (als we Nijland moeten geloven). Maar een werknemer die weg wil kun je beter laten gaan is mijn ervaring. Wel vreemd dat Texeira 2x zoveel kost dan de laatste tijd is vermeld. En een bod op Tadic van 2 miljoen is natuurlijk belachelijk. Maar die gaat vanavond jammer genoeg ook weg als Twente circa 4 miljoen gaat bieden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Maikel

   hey Peetje hij heeft toch nog een contract voor 3 jaar met een optie voor nog een jaar?

     /   Beantwoorden  / 
   1. appie happie

    als tadic nu ook weggaat lever ik mijn 4 seizoen kaarten in want dan ben verneukt door de heren in pakken bij de fc..dan neem ik ook geen kaarten weer want ik wil me niet steeds zo op de laatste dag ergeren..punt…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

     FC Groningen bepaalt het einde van het transferwindow niet.

       /   Beantwoorden  / 
     1. appie happie

      nee dan niet,maar wel wie er wel of niet weggaat..dus tdic weg ik ook weg..het is mij begonnen om leuke wedstrijden te zien..matavz ok weg,prima sbap ik,maar dan ook tadic weg op de laatset dag..nee,geen begrip..dus nijland houdt zijn poot stijf en verkoop tadic nu niet..want ik doe wat ik zeg lever al mijn 4 kaarten gewoon in stuur ze aangetekend op..ja ik ben een echt stiefkop..en dat blief ik ook..

        /  
 69. robfc

  Tikkeltje teleurgesteld over de opbrengst van Matavz, dat er netto even veel overblijft, als een transfer naar Napoli, is natuurlijk nooit te controleren. Er heeft zich bij de onderhandelingen van alles afgespeelt, het spontaan komen van Texeira is daar zo’n voorbeeld van, deze actie heeft Groningen in de kaart gespeelt. Van Ginkel en Gerards voor even vriendjes. Maar met alle respect voor de aankopen van PSV daarvoor, maar ik vind 6 miljoen in geen verhouding op de spelers die reeds gehaald zijn door PSV, en de spelers die PSV wil verkopen, of verkocht heeft. PSV vraagt wel miljoenen, maar wil het aan Groningen niet betalen, omdat de kas leeg is.

  Dat Groningen er netto net zo veel aan overhoud, heeft ook te maken met het feit, dat Groningen geen vergoedingen betaald aan kamp Matavz. Dan heeft PSV, Groningen toch lekker bij de poot.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ik had ook liever 80 miljoen gezien voor Matavz, maar ja het is nu 6 en 2 tevreden spelers, ipv 0 en 2 teleurgestelde spelers.

     /   Beantwoorden  / 
 70. peetje

  @Maikel. Ben ook geen voorstander om Tadic te verkopen maar, Groningen zal/ kan geen ‘nee’ zeggen denk ik tegen +/- 4 miljoen en Tadic gaat er niet op achter uit. Vind Tadic wel verstandig over komen als persoon, dus dát zou ook een eventuele verkoop (voor vandaag) in de weg kunnen staan. Hoe je het ook wend of keerd, het zal bijna onmogelijk zijn om de doelstelling n.l. Europees voetbal zonder Tadic en Matavz te halen dit seizoen…maar dat is hier al bekend.

    /   Beantwoorden  / 
 71. Robfc

  Dat kan Nijland niet verkopen, om nu ook nog Tadic te verkopen, deze jongen is goed en blijft goed, en heeft een contract tot 2014, dan laat je deze jongen toch niet gaan voor 4 miljoen. Op Nijland terug te komen, de verkoop van het product Groningen heeft ook met een goed elftal en een klassering bij de eerste 6 te maken, anders hoeft hij volgend jaar ook geen pogingen wagen, om zijn nu al niet te verkopen groene seats aan de man te brengen. Je kunt het product FC Groningen ook overschatten.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.