Twente informeert naar Tadic

Naast het getrek aan Tim Matavz (en de uiteindelijke overgang) werd er kort vandaag nog even aan een FC-speler getrokken.

FC Twente informeerde bij Groningen om Dusan Tadic naar Tukkerland te halen. Hans Nijland verkocht Joop Munsterman een duidelijk “nee.” Met name de lange contractsduur maakt het niet noodzakelijk om de Serviër nu al van de hand te doen. Bovendien was de hoogte van het bod (dat niet bekend is gemaakt) direct van tafel geveegd door algemeen directeur Nijland.

36 reacties op “Twente informeert naar Tadic

 1. Rasmussen

  Tadice vertrekt in de winterstop naar Twente

    /   Beantwoorden  / 
 2. David

  Klopt heb ik ook uit vermeende bronnen gehoord

    /   Beantwoorden  / 
 3. René

  precies, ik las het gisteren nog in de duckstad courant

    /   Beantwoorden  / 
  1. Noordeling

   Goede opmerking, mensen fantaseren er maar wat op los.

     /   Beantwoorden  / 
 4. noord

  Let op: uit betrouwbare bron gehoord: twente bood 6 miljoen voor tadic, de heer nijland heeft geweigerd!!>>maar..??? als twente 7 bied mag hij vertrekken van nijland en wil de heer nijland DOST losweken van heerenveen!.

  Heeeeel graag weg ermee een strik erom en grunn mag dost voor 3 miljoen kopen.

  Heerenveen zit achter een superspeler aan waar ik de naam niet van ga zeggen….wacht tot 00 :00 uur!

    /   Beantwoorden  / 
  1. El Pendejo

   Herenveen heeft geen cent te makken, ook uit betrouwbare bron gehoord.. Nou jij weer..

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   uit betrouwbare bron gehoord dat het morgen donderdag is

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Diezelfde bron vertelde, hééél vertrouelijk, dat het morgen 1 deptember is. Hoe opmerkelijk???

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

   Volgens mij spel je Hoerenveen verkeerd, zie de juiste spelling van die club.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    Heerenveen, ik vind het zo sneu voor de hoeren

      /   Beantwoorden  / 
  4. kees

   neem een glas melk en ga op tijd naar bed hoor!

     /   Beantwoorden  / 
  5. Noordeling

   Uitgedroomd!!

     /   Beantwoorden  / 
 5. Maikel

  en ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat Nijland 10 miljoen wil heben voor Tadic.
  En trouwens waarom zou nijland Dost willen kopen, Tadic is een buitenspeler namelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 6. peetje

  Toch leuk dat ze daar denken dat die pompeblêdde (of zo iets) op hun shirt echt Fries is. Gewoon gekopieerd van ons…..net zo als hun trainer. :)

    /   Beantwoorden  / 
 7. arnoud kruithof

  van mij mag Dost komen…reken maar dat hij het bij ons wel goed zou doen…in Heerenveen heerst namelijk nooit een echte voetbalsfeer en daar is Dost gevoelig voor denk ik…

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Dost is geweest, een speler die bij het minste of geringste als zijn kop laat hangen dat willen wij hier in Groningen niet. En hij komt ook niet, dus waar gaat dit over?

     /   Beantwoorden  / 
   1. arnoud kruithof

    zomaar wat onzin…je hebt gelijk Rene!

      /   Beantwoorden  / 
 8. meertn

  Tadic zal in de winterstop weg gaan, vertelde mijn reet mij net. doorgaans een zeer betrouwbare bron

    /   Beantwoorden  / 
 9. Abma

  Hallo mensen…. De boel bij elkaar houden SVP. we MOETEN 5e worden!!!! Er is toch niet een echte noodzaak om te verkopen? Inkopen indien nodig, een Keepertje misschien????

    /   Beantwoorden  / 
 10. Noordeling

  We hadden toch de ambities om dichter bij de top 3 te komen?
  Flut verhaal dus van Nijland en consorten. Als je elke keer je beste spelers verkoopt wordt die stap nooit gemaakt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Tadic mag nu 6 miljoen waard zijn…het is een speler die volgend jaar nog wel eens 8 miljoen kan opbrengen. Ik vind Tadic een voorbeeld voor het elfstal, dus zou hem ook nog minstens dit hele seizoen vasthouden.. Blijft wel zaak dat er steeds op het veld gelijkwaardige of betere spelers voor terugkomen. Over de as van het veld ( van Loo-Kwakman-Hiariej/Holla-Suk ) kan er echt wel versterking komen. Over de hele selectie gerekend staat er volgend jaar (want daar is het beleid ook op gericht) weer een sterke ploeg met goede spelers. Ook zal belangrijk zijn of Huistra het allemaal gaat trekken, want het nieuwe effect van vorige seizoen is nu wel uitgewerkt, en de directe concurrentie laat zich niet meer zo gemakkelijk door FC Groningen van het veld spelen. Maar we blijven positief, toch?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    absoluut Kees, we blijven achter ons ploeggie staan! Forza Grunn

      /   Beantwoorden  / 
 11. robert

  als Tadic ook nog weg gaat kunnen we het wel vergeten. dan zijn alle 4 sleutelspelers weg. (Stenman, Granqvist, Matavz & Tadic)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Noordeling

   Stenman heeft slechts 1 goed seizoen gespeeld en was verdedigend uiterertst kwetsbaar.

     /   Beantwoorden  / 
 12. Ruud

  Met het vertrekken van Qranqvist, Stenman en Matavz ben ik heel erg bang dat het beoogde europees voetbal niet wordt gehaald.
  Als je dan ook nag Tadic weg doet dan wordt het volgens mij nog onderste regionen voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 13. anita

  waar ik op zit de wachten wat de verrassing is die wij zouden gaan krijgen na aantrekken texeirra zou er nog wat zijn ben nieuwgierig weet alleen dat geert lourens bij fc komt spelen

    /   Beantwoorden  / 
 14. robert

  en de markt is dicht. nog nieuws over tadic??

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   mijn voordeur is ook dicht, en ik mis niks :D

     /   Beantwoorden  / 
 15. anita

  nee heb niks meer gelezen zal zo wel komen wat er nog gaat gebeuren

    /   Beantwoorden  / 
 16. anita

  nog iemand nieuwtjes

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ja ik zag vanavond een deel van het programma moeder zoekt voor haar zoon een partner of zoiets…. wat een geneuzel hier vanavond. Ik zie ineens weer de namen van Stenman en Granqvist langskomen, er wordt gedacht dat Tadic weg zou gaan (waarom weet ik eigenlijk niet), dat Matavz weg zou gaan dat kan voor niemand een verrassing zijn en Groningen heeft adequaat gehandeld door Tex te halen. Of Matavz nou wel of niet was gebleven, ook dit seizoen zat de top 3 er nog niet in. En dan heb je allerlei mensen die met onzinberichten interessant willen doen… ja ik heb uit zeer betrouwbare bron gehoord dat Heerenveen een superspits gaat kopen (deuh..), of naast Tex komt er nog een 2e aankoop…. de zeer betrouwbare bronnen blijken hersenspinsels te zijn… waarschijnlijk de behoefte aan aandacht en dan zo’n broodje aap de wereld in brengen… irri is dat…. Thank God it is 1 september, het gezeik van de transfers is weer voorbij en we kunnen ons weer gaan richten op hetgeen waar het nu echt om gaat voetbal…Oh ja dan zijn er ook nog mensen die 6 miljoen te weinig vinden, ik heb het niet elke dag op de bankrekening staan. Kortom een heleboel gezeik. ik had hier even dringend behoefte om hier over te zeiken….

     /   Beantwoorden  / 
   1. robfc

    @rene, misschien is er wel een verrassing in aantocht, er zijn natuurlijk nog wat speler transfervrij, Vennegoor bijv. misschien halen ze nog een ervaren spits, ook voor op de training perfect, die ze op korte termijn direct versterkt.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     ik denk dat de komende wedstrijden uit zal wijzen of er nog versterking bij moet, en ik denk dan eerder aan de centrale as, dan aan nog een aanvaller. Hoofdzaak ik de jonkies ingespeeld te krijgen, de geblesseerden ( Van de Laak)terug te krijgen op het veld en de rest laat ik even heel erg over aan de TS. Zij zijn er dagelijks mee bezig. maar een huur kan natuurlijk altijd en tussentijds. ps @ rené: Ik heb Nijland een felicitatiemail gestuurd voor de verkoop/koop vcan Matavz resp. Texeira. De mannen van Grunn hebben tropendienst gedraaid het afgelopen half jaar, en dat vinden sommigen normaal, maar ik niet (ondanks het feit dat ze er goed voor worden betaald). Over een paar jaar maar een (nieuwe?) tribune naar hen vernoemen uit dankbaarheid voor geleverde diensten ;)

       /   Beantwoorden  / 
 17. anita

  tadic blijft lees ik net en word vervolg met de winterstop

    /   Beantwoorden  / 
 18. anita

  nou twente had wel degelijk een bod gedaan op tadic en tadic stond ervoor open idd blij dat alles achter de rug is en trouwens nijland komt met dat er nog een verrassing is maar wat en idd matavz iedereen wist dat die tijd zou komen maar ja we gaan gewoon verder voor de winst in heerenveen

    /   Beantwoorden  / 
 19. peetje

  Stenman: Alleen het laatste seizoen een echte meerwaarde, vooral aanvallend goed gedaan, mede door Tadic. (Jammer dat hij stransfervrij is vertrokken)
  Granqvist: verdedigd liet hij regelmatig steken vallen, super instelling. Veel goals uit strafschoppen. Wilde weg en zou zijn contract niet verlengen. (Mooie afkoopsom)
  Matavz: zeer goede en veel scorende spits. Niet altijd even constant. Wilde weg. Kreeg een “voetbal dip” toen Napoli niet doorging. Zou met eventueel afketsen transfer naar PSV weer kunnen gebeuren. (Netto mooie afkoopsom)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.