Groningen wint wéér niet in Almelo

FC Groningen is er wederom niet in geslaagd om in Almelo van Heracles te winnen. Ondanks de goede voorbereiding op het kunstgras van Be Quick, kwam dat er met name in het eerste deel van de wedstrijd niet uit. Groningen begonnen te voorzichtig aan de wedstrijd en uiteindelijk was de overwinning van de Heraclieden terecht te noemen.

De thuisploeg voelt zich nu eenmaal meer thuis op de ondergrond en Groningen stelde daar te weinig tegenover. De enige treffer kwam op naam van invaller Suk Hyun-Jun die een dikke foute van de Almelose defensie afstrafte. Dat was te weinig om de treffers van Duarte en Overtoom ongedaan te maken.

Toch is er geen man overboord. Veel clubs verliezen uit bij Heracles, maar er is na de overwinningen weer flink wat werk in de winkel; helemaal nu FC Twente op bezoek komt.

260 reacties op “Groningen wint wéér niet in Almelo

 1. ed apeldoorn

  ja als je al niet van die calimero,s kunt winnen dan ben je europees ook geen zak waard .nu komt twente maar groningen voetbalt tegen topclubs veel beter dus ben benieuwd maar bij voorbaat zeg ik een kleine overwinning voor twente

    /   Beantwoorden  / 
 2. jvantilt

  Een kudtwedstrijd van groningen (alweer de zoveelste); lijkt toch wel op degradatievoetbal. Maar de coach lijkt een andere wedzstijd te hebben gezien. Daarmee kan je een oorlog winnen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René (de enige echte)

   gooi er eens een spellingscontrole overheen, het ziet er niet uit al die taalfouten… Kudt met dt, het is toch KUT met een t.. dat weet je toch.

     /   Beantwoorden  / 
   1. jvantilt

    het is één kudt, twee kudden..toch?

      /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    en de NIEUWE BLOGmaster van fcgroningen.blog.nl IS…: :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     Beste Kees, als ik zou worden gevraagd dan zeg ik niet meteen nee. Maar ik heb totaal geen ervaring met schrijven enzo en ik ben teveel supporter en kies voor de positieve benadering en met mijn kennis is ook veel mis dus of ik jullie hiermee een dienst doe? Zie mijn enorme taalfout bij het woord Kudt, ik zou toch sferen dat je het als KUT schrijven, gelukkig heeft mede blogger JvanTilt mij geleerd dat je het met dt schrijft. Maar ik zeg dus geen nee, maar ik ga me de vernedering besparen dat ik nee te horen krijg hahahaha

       /   Beantwoorden  / 
  2. jvantilt

   ..denk aan het befschip

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    als je inderdaad de regels van het befschip toepast dan heb je het inderdaad over 2 kudden. Sorry, mijn fout…. kudtwedstrijd dus :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nolio

     LOL!! :-D

       /   Beantwoorden  / 
 3. René

  ik las op fcgonline de reactie op de wedstrijd en ben het eens met de kritische benadering op het wisselbeleid. Een spits voor een spits kan ik me nog wel voorstellen, maar waarom Henk Bos er in is gezet en geen Matias Jones is mij een raadsel, ook het late tijdstip snap ik niet. Ik snap sowieso late wissels bij een achterstand niet. Wat kan zo iemand dan nog iets uitrichten. Ik zie wel vaker dat Huistra heel laat wisselt en dat snap ik niet. Het kan voor Jones toch niet goed voelen dat nu Henk Bos blijkbaar de voorkeur krijg? Ook een vraagteken is dat Danny Holla helemaal niet bij de wedstrijdselectie zat, Sparv kwam niet helemaal uit de verf en Holla was misschien een betere optie geweest op het kunstgras. Kortom het wisselbeleid van Huistra is niet echt sterk te noemen. Hoe kijken jullie daar tegen aan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   wat mij ook opvalt na ruim een jaar Huistra, is, dat hij vaker het overwicht van de Groningse ploeg noemt, en daaruit een doelpunt of overwinning verwacht. Vorig jaar waren er wedstrijden dat idd iedere kans een goal opleverde: toen stond Matavz randje buitenspel en kon zo doorlopen. Nu spelen ze met een driemansvoorhoede op de rand 16 meter en zonder Granqvist, dus ik bedoel maar: Eerder wisselen, bijvoorbeeld vroeg in de 2e helft, en niet gokken op maar één kans/ doelpuntje meer, want dat pakte nu dus verkeerd uit.

     /   Beantwoorden  / 
 4. frans

  Er moet sneller gewisseld worden inderdaad. Maar geen Holla! Hij straalt helemaal niks meer uit. Een vertrek lijkt me beter.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Robine

  Burnet had gewisseld moeten worden. Hij had al geel, had moeite met zijn tegenstander. Johansson traint hard en is ervaren genoeg om 10 min. voor tijd niet meer zijn zone te verlaten.

  Suk was een goede wissel, Tex zat niet in de wedstrijd. Vraag me ook af of zijn medespelers weten hoe Tex moet worden aangepeeld. Bacuna hield het veld niet breed en zijn acties zat geen duidelijk vervolg achter. Zijn wissel was ook logisch.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Je hebt Matias Jones op de bank zitten, viel onlangs goed in en nu kiest Huistra voor een talent boven hem.. Komt wat vreemd over en tuurlijk had Burnet niet gewisseld moeten worden worden, hij speelde een prima pot. Waarom schuiven een aantal hier hem de schuld van die treffer in zijn schoenen? Groningen had doorvoor een aanval en Burnet was nog voor, dan moet iemand zijn positie overnemen! Kijk de samenvatting ff terug en dan zie je ook dat Burnet hier niets aan kan doen… Dat deze man vrij staat en aanspeelbaar is dat kun je wel middenvelders en andere verdedigers verwijten, maar Burnet? nou echt nee…..En was is het nut van een wissel zo laat in de wedstrijd, echt helemaal niets. Laat Bacuna dan staan, zoals we gezien hebben het maakte niets uit deze wissel.

     /   Beantwoorden  / 
   1. gradje

    Bacuna helemaal NIET laten staan, gewoon NIET opstellen. STARTEN met Jones is de optie, maw. laat moar es sain mie jong was du kest.
    Gepruts eerste orde dat late wisselen, Speel Va Banque tegen zo’n ploeg.

      /   Beantwoorden  / 
 6. jvantilt

  Groningen maakt veel te weinig haar eigen spel. Tactiek teveel geënt op de tegenspeler. Maak je je succes dus afhankelijk van de ander ipv van jezelf, Is m.i. zéér slecht voor het zelfvertrouwen.

  Een ieder kon zien, kijk ook maar eens naar de verslagen, dat Groningen niets in te brengen had, behalve op het moment van de tegengoal door SUK en vlak daarna. Niet zozeer vanwege de verdienste van de fc, maar meer vanwege het feit dat Heracles wat aangeslagen was vanwege de blunder van de eigen verdediger.

  De reactie van Huistra na de wedstrijd over zijn ploeg was dus ook volkomen misplaatst. Een niet te geloven en dus goedkope peptalk dat niet met de voetbalfeiten overeenkwam. Maak je jezelf volstrekt ongeloofwaardig als trainer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Misschien heb ik wel eens een te roze bril op, maar doe die donkergetinte glazen toch eens af. Je ziet alleen maar de negatieve zaken en ik weet niet welke wedstrijd of welke reacties jij hebt gelezen, maar ik heb ook wel degelijk andere geluiden gehoord. Ik ben het wel met je eens dat Groningen vanuit zijn eigen kracht moet voetballen en niet vanuit dat van een ander. En niets in te brengen? Welke wedstrijd heb jij gezien, in de 2e helft was Groningen heer en meester, echter niet in de kansen en daar gaat het toch om. En nee ik praat Huistra niet na, het is wat ik zelf ook waarnam. Toch hebben we het vooral in de 1e helft laten liggen…. Het is te gemakkelijk om dat af en te doen aan 1 blunder van de tegenstander, blijf erbij dat het aan de andere kant weer een klasse goal van Suk was. We zijn het er dan wel weer over een dat het een kudtwedstrijd was….en omdat ik die roze bril niet helemaal kan afzetten, Groningen acteert beter (nog niet goed) in uitwedstrijden dan in het vorige seizoen…

     /   Beantwoorden  / 
   1. jvantilt

    Mijn glas in inderdaad eerder half leeg dan halfvol. Maar ook al bekijk ik het van afstand, de kregel blijft.Als je verliest met goed spel is het nog wat anders. Dan is dat zuur, maar heb je een goed gevoel over het spel. Gister vond ik het weer eens bar en boos. Slechts spel in de 1w helft, iets ‘beter’ in de tweede. Echter op geen enkel moment heeft de fc het spel kunnen maken. En dat met een elftal dat ik qualitaief hoger inschat dan Heracles. Maar wat mij vooral trof wa het totale gebrek aan overtuiging, lef en durf met name in de 1e helft. Het merkwardige is dat dat een telkens terugkerend fenomeen is, waarvan je eigenlijk verwacht dat het na zoveel wedstrijden toch eens over zou moeten zijn.

      /   Beantwoorden  / 
 7. peter

  ik word er een beetje moe van dat Huistra de hele tijd zegt dat groningen een geweldige wedstrijd heeft gespeeld! Tegen ajax was er inderdaad strijd en beleving maar afgelopen zaterdag heb ik dat echt niet gezien. met geluk maken we nog onverdiend de 1 – 1 maar voor de rest was het hopeloos! Nu komen Twente en Feyenoord. Ik ben benieuwd!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   4 punten, kat in het bakkie

     /   Beantwoorden  / 
  2. diego

   beide thuis
   publiek zoals bij ajax
   spelers extra stimulatie
   snap alleen nog steeds niet waarom van loo steeds op goal blijft
   die goal bij heracles ook boven in de hoek waar hij niet zo ver van af staat
   toch hou hij die bal niet
   terwijl hij zo lang is
   maar dat duiken van hem is ook geen duiken
   hij laat zich meestal gewoon vallen
   als hij die sprongkracht van luciano had had hij die bal gestopt

     /   Beantwoorden  / 
 8. peter

  Ik vind ook dat v. loo die bal had moeten hebben. een keeper met zo’n lengte moet in de bovenhoek kunnen komen! maar het is geen blunder. vind wel dat Jones erin had gemoeten ipv.Bos! ook had ik Texeira laten staan en gewoon suk erbij. we stonden toch 1 – 0 achter? A.s zondag met zn allen achter de ploeg en de andere tukkers maar oprollen. Come on!

    /   Beantwoorden  / 
 9. theoreticus

  Ik vind de kritiek op het wisselbeleid niet terecht. Suk scoorde toch maar mooi even en Bos ipv Jones, tja ik zie die spelers niet dagelijks maar neem aan dat Pieter de meest geschikte inbrengt. Bos is naar horen zeggen een lichtvoetige speler wat handig is op nepgras en misschien beter afgestemd op Suk dan Jones. Vorig seizoen werd Pieter geroemd om zijn wisselbeleid, (in de eerste wedstrijd was het al raak), een verademing na Jans, die wissels ook lijkt te gebruiken om spelers te laten voelen wie de baas is. We zijn uiteindelijk een jonge ploeg in opbouw die het elke ploeg lastig kan maken maar die ook zomaar kan verliezen. Vorig jaar zat het behoorlijk mee tot de winterstop, nu valt het balletje vaker net verkeerd. Er gaan nog veel ploegen punten verliezen in Almelo daarom niet getreurd, volgende wedstrijd thuis tegen een sterkere tegenstander kunnen we weer laten zien wat we waard zijn. Come on Fc!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Op het wisselbeleid van Pieter Huistra heb ik ook niet veel aan te merken, alleen vind ik dat hij Matias Jones wel eens een keer in de basis moet laten beginnen. Die jongen loopt hier nu al bijna drie maand rond en heeft alleen nog maar in de beloften gespeeld terwijl z’n maatje David Texeira er meteen moest staan. Ik vind dit niet reeël tegenover deze speler.Hetzelfde geldt voor Johansson die toch bij z’n vorige club heeft bewezen een snelle voorwaartse back te zijn en als, zoals zaterdag, Burnet zich leeg gespeeld heeft, waarom die Johansson er dan niet ik komt is mij dan een raadsel. Zijn de wegen van een trainer dan toch ondoorgrondelijk en begrijpen wij er geen reet van?

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    een winnende coach heeft altijd gelijk…mag je dat ook omdraaien? “een verliezende coach heeft ongeijk gehad” . Ik zag zijn verschijning na die verloren wedstrijd tegen Heracles: de man was BOOS, en had geen zin in een genuanceerd commentgaar: wij hebben goed gespeeld…er IS nu een keer niemand die publiekelijk de trainer onder de loupe legt…althans bij FC groningen niet. Bij Ajax, Feyenoord en ook elders gaat iedereen zich ermee bemoeien- hier blijft het rustig, althans dat lijkt zo. Eigenlijk had ik gerekend op een overwinning deze keer, zeker na die opmerkingen dat ze zo super-goed waren voorbereid in Haren op dat heugaveld tapijt. Het is zoals het is: FC Groningen vergat in zijn tactiek mee te nemen om te scoren, en afgetekend te winnen. Daar heeft de trainer wel mee van doen, maar wie zegt ‘m dit? geen boze fans bij ons die pannenkoek roepen…Dan moeten Nijland en Veldmate het maar doen, die boodschap overbrengen aan de trainer. Want wees eerlijk: we moeten in 2015 wel meedoen bij de top!

      /   Beantwoorden  / 
 10. René

  Kijk dit is weer leuk om gewoon meningen te delen. De kop van fcgonline is duidelijk laf wisselbeleid Huistra en ik vind ze in het algemeen behoorlijk objectief in hun commentaren en dacht toen wel ff hé dat is opvallend. Toen ik het stuk las kon ik wel iets met hun commentaar.. Huistra wisselt nogal laat en dan heeft een wissel weinig tot geen zin en richting Jones lijkt het lullig om hem wederom te passeren.. Sowieso als je iemand de kans wil geven, gun hem dan ook speeltijd. Dit valt me eigenlijk het hele seizoen al op, hele late wissels. Wellicht volgt Huistra het voorbeeld van Van Marwijk want ook hij wil nog wel eens laat wisselen. Bij een achterstand pas heel laat wisselen heeft mijn inziens weinig zin. Sowieso met Jones breng je ook creativiteit in de ploeg> de gasten bij fcgonline volgen bijna elke training en ik denk dat ze er wel kijk op hebbben. En inderdaad hoe zit het met Johansson hij is toch gehaald als nr. 1 linksback? Tuurlijk Burnet doet het goed, het is mij nog steeds een raadsel waarom sommigen hier de 2-1 hem in de schoenen willen schuiven en de 1-0 is geen fout van Van Loo, wel heel gemakkelijk om dat te roepen. Toch blijf ik zijn presteren toch telkens discutabel vinden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   En @ René: dit stukje (17 okt 20:05) was echt heel goed als kopartikel van dit item! :D dus blogmaster? doen hoor!

   ;) loop voor de lol die hele (groningen wint wéér niet in Almelo)-item nog even langs…lachen hoor!

     /   Beantwoorden  / 
 11. wie owie

  ECHT EEN PUBLIEK (fans) OM OP TE KOTSEN>>> MAAR ZIE HIER NU SCHOPPEN DE MEESTE VAN JULLIE HEM DE GROND IN!!>> HEB ALTIJD GEZEGD HUISTRA PLUKT DE VRUCHTEN van WAT RON JANS OPGEBOUWD HEEFT!!>

  GRONINGEN GAAT BINNEN 5 JAAR VOOR HET KAMPIOENSCHAP?? NIJLAND ZET EEN ANDERE MASKER OP ZEG!!!………..ZIELIGE MENDEN DAAR!!.

  FEAN FAN?????

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   waarom schreeuw je zo?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    wie schopt wie de grond in? We discussiëren over wisselbeleid….delen meningen uit en Huistra plukt de vruchten van Ron Jans? Hoeveel spelers van tijdperk Jans, staan er eigenlijk nog tussen de lijnen? Ik kan zien dat Jans het uitstekend doet bij Heerenveen, hij plukt de vruchten weer van zijn voorgangers en zet het succes van Heerenveen voort. Welk succes, inderdaad welk succes? Menden, fean welk russisch staat hier… en lezen is in Friesland ook een vak, Nijland heeft nooit gezegd dat Groningen binnen 5 jaar kampioen is, het is maar net wat je wil lezen….

      /   Beantwoorden  / 
 12. rene1

  Naamgenoot waarom ga jij op zo iemand in ????

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ja, dat vraag ik me nu ook af… het is een soort van automatisme.. moet ik toch echt afleren.. Terechte vraag

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Het is heel moeilijk om reacties van wijsneuzen van andere clubs hier op dit blog te negeren.
    Houdt je in René, het is deze keer maar een reactie van een domme ‘Bobbelkop’die 1) Niet weet waarover hij praat en 2)Kan hij niet goed lezen ( Maar dat is ook nog te begrijpen als je zo’n brabbeltaaltje spreekt als die achterlijke Friezen).

      /   Beantwoorden  / 
 13. fcgroningenfan1

  WIEDEMEIEJR FLUIT : FC GRONINGEN – FC TWENTE !

    /   Beantwoorden  / 
  1. dkl

   ooo ooo

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   kijk nu beginnen we de wedstrijd al met een 0-1 achterstand

     /   Beantwoorden  / 
 14. meertn81

  zo. en nu eens wat over voetbal: http://www.vi.nl/Nieuws-item/209359/Coach-Huistra-wil-graag-door-bij-ambitieus-Groningen.htm
  Pieter Huistra en FC Groningen gaan binnenkort rond de tafel over een nieuw contract. Hans Nijland, algemeen directeur van De Trots van het Noorden gaf vorige week in VI te kennen dat de clubleiding zeer tevreden is over de trainersstaf, naast Huistra bestaande uit Erwin van de Looi, Ruud Hesp en Dick Lukkien.

  Alles wijst er dan ook op dat de trainers tijdens het op de rol staande gesprek te horen krijgen dat de club met hen door wil. ‘En ik ben zelf ook enthousiast’, zegt Huistra. ‘Ik vind FC Groningen een mooie club om bij te werken, en eigenlijk gaat het sinds mijn komst hier zoals ik ervan had verwacht. Daarom wil ik ook graag blijven.’

  ‘Voor mijn gevoel zijn we net bezig’, meent de FC Groningen-coach. ‘Hans Nijland heeft gelijk dat het raar zou zijn als we verrast zouden zijn door wat we elkaar te vertellen hebben. Daar ga ik dan ook niet vanuit.’

  Huistra nam vorige week met veel genoegen kennis van de ambities van FC Groningen, die de hoofdtrainer ook niet vreemd zijn. ‘Er is reuring in de tent, en dat vind ik mooi. Alhoewel dat kampioenschap (doelt op de door Nijland uitgesproken ambities, red.) natuurlijk wat genuanceerd moet worden.’

  ‘Inderdaad, niets is onmogelijk. Dat heb je deze week bij de honkballers ook wel gezien. Maar dat FC Groningen nieuwe wegen wil bewandelen, is een instelling die wel bij mij past.’

  van mij mag hij blijven!

    /   Beantwoorden  / 
  1. grunninger

   Iedere trainer heeft wel een keer wissel waarover je van mening kan verschillen. Toch vind ik in het algemeen dat op Huistra niet zoveel is aan te merken. Hij heeft een heel erg jong team met maar 1 topper n.l. Tadic. Vooral de backs zijn verdedigend kwetsbaar, we hebben teveel verdedigende/bal afpakkende middenvelders en te weinig creativiteit…..voorin is de werklust groot….maar mis je ook wel een speler met een leuke passeeractie die een goaltje kan maken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    als je je kritisch opstelt over wisselbeleid, wil dat natuurlijk helemaal niets zeggen of je wel of niet tevreden bent over een trainer. Dat staat er geheel los, ik vind Huistra een prima trainer.. op elke trainer valt iets aan te merken, daarvoor zijn het ook mensen (godzijdank)…Goede zaak dat Groningen en Huistra rond de tafel, past prima in het langdurig beleid wat de club voor ogen heeft. En langdurig daar gaat het om, sommige baseren dat hier op 1 wedstrijd… We hebben een uitstekende jonge verdediger (van Dijk)met veel potentie.. hij brengt veel rust… op het middenveld ben ik onder de indruk van Kieftenbelt speelt dit seizoen geen 1 slechte wedstrijd.. Tadic is nog steeds niet de Tadic van het vorige seizoen… even een mindere periode… ook hij is jong. Ook Burnet is voor mij de verrassing van het seizoen, speelt sterk en ik zou hem niet omschrijven als kwetsbaar. Vind trouwens ook dat Kappelhof het goed doet. De verdediging is niet meer de zwakke schakel, ik vind het de laatste tijd goed staan. En volgens mij hebben we met Jones creativiteit op de bank zitten en ook Tex voegt echt iets toe. En ja, een extra creatieve speler zou trouwens wel welkom zijn

      /   Beantwoorden  / 
 15. grunninger

  Lasse Schöne zijn contract loopt af……….dus toeslaan indien het financieel mogelijk is. (creatieve speler waarvan er niet zoveel rondlopen in de eredivisie)

    /   Beantwoorden  / 
 16. peter

  Laten we er zondag maar gewoon met zn allen achter gaan staan, Heracles is nu geweest nu komt Twente! 3 punten met strijd en passie moet mogelijk zijn!

    /   Beantwoorden  / 
 17. René

  Erwin Koeman heeft zijn contract bij Utrecht ingeleverd ivm o.a. het trainingscomplex, zou er een verband zijn met het nieuwe trainingscomplex van onze FC? :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Misschien een beetje jaloezie?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    je hebt toch bij Utreg, suikeroompje Van Seumeren die kan toch wel weer enkele miljoenen uit zijn bedrijf trekken….

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

     Ik denk dat de suikerpot leeg begint te raken. De Fc zit wel op een goed spoor qua geld en toekomst, het nieuwe toverwoord is ‘duurzaam’. Luistert Pedersen ook even mee?

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      theoreticus val Pedersen niet af, hij is heel duurzaam in zijn blessures :-)

        /  
     2. Rob Roy

      De jongen is heel zuinig op zichzelf. Houd de boel van binnen goed vochtig en doet niet te veel werk. Hij zal wel denken dat hij nog langer mee moet. Van voetballen komt dus niet veel terecht.

        /  
     3. kees

      en bij Philips gaan 1400 banen weg bij die spaarlampen? …Denk dat Erwin Koeman geen mooie klassering meer zag en misschien wel een andere aanbieding uit het buitenland kreeg…we zullen het weldra weten. En Jan Wouters kan dat ploegie ook wel coachen hoor!
      Een nieuwe trainer van FC Utrecht hoeft in geen geval een koopwoning te zoeken, hij kan gerust huren op Kanaleneiland, voor die paar maand!

        /  
 18. René

  Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie mening over het volgende. Wie vinden jullie de meest irritante trainer van de eredivisie. Mijn top 3. 1. Gert Jan Verbeek 2. Gert Jan Verbeek 3. Fred Rutten en jullie… zoals jullie zien deze Gert Jan Verbeek en Gert Jan Verbeek de eerste 2 plaatsen… deze bemoeial en alles weter denkt echt alles te weten, nou ga in een bibliotheek werken :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Nou doe je alle medewerkers van een bibliotheek echt tekort, René. Iemand die in een bibliotheek werkt weet ongetwijfeld meer van de wereld dan die onbeschofte “hork” van G.J Verbeek. t’Is precies iemand die altijd commentaar heeft op anderen maar vergeet hoe zo’n onbeholpen figuur hijzelf is. Slaat zich op de borst om het goede werk dat hij bij AZ doet. Ik moet toegeven, ze presteren prima de laatste tijd, maar dat is niet alleen toe te schrijven aan die “hork”.Het ploegje zit goed in elkaar en is een bewijs dat er goed is ingekocht maar om de “heer” Verbeek daar nu alle credits voor te geven….nou nee!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    excuses aan allee mensen van bibliotheek minnend Nederland, hoe ik jullie kan opzadelen met zo een gedrocht ik zou het niet weten. Er zijn nogal wat mensen die het in de ogen van Verbeek niet goed doen, Cruyff, van Hanegem, het gehele scheidsrechterskorps, de paus, god, etc etc etc… deze man voelt zich volgens mij verheven boven iedereen… Hij zal wel iets goed doen op het veld, want zijn ploegen met uitzondering van Feijenooit doen het goed, maar wat een idioot is het toch… geen wonder dat die man vrijgezel is… wat een sukkel

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     gek genoeg vind ik hem wel bij SC H passen. of bij zo’n motorclub zou die niet mistaan. denk dat hij ook 116 jaar oud wordt door een spontane genetische manipulatie van het Neanderthaler-gen.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Rob Roy

      Daar noem je ook een club op. Bij die club komen alle onbenullen tot bloei, kijk maar naar Foppe (je moet maar zo heten). Net wat je zegt Kees, misschien is “heer” Verbeek wel een reïncarnatie van een Neanderthaler.Zijn doen en laten wijzen sterk in die richting. Dat hij
      116 jaar wordt lijkt mij sterk, dat is alleen maar voorbehouden aan die oude mevrouw uit Meppel, die werd 115 jaar en had nog goeie hersenen en dat kan je van Verbeek niet zeggen.

        /  
  2. kees

   en René: hier wakker jij zelfs een heuse discussie aan! ideaal figuur ben je als blogmaster!

     /   Beantwoorden  / 
 19. appie happie

  tis een van gaal imitator…zag hem onlangs nog lopen in ikea,met een uitstraling van,zeg niks tegen me,anders word ik boos…

    /   Beantwoorden  / 
 20. peetje

  Foppe een onbenul? De man heeft toch meerdere prijzen gepakt als trainer en is m.i. een goede analyticus. Had van mij een Groninger mogen zijn…..was ie van dat Fries accent af.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Alleen al om zijn spraakgebrek is het een onbenul. Was al blij dat hij “bondscoach” van Tuvalu was gewordenen als hij daar was gebleven hadden we ook geen last meer van hem gehad. Misschien iets voor “heer” Verbeek, ook zo’n onbenul.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    heer Foppe heeft zo’n 6 jaar geleden een interview op tv gegeven over SCH en de plaats van Riemer en hijzelf daarbij: wat ik mij nog herinner was een opmerking over de zgn “correctheid”van die club (t.o.v. het verloederde restant in NL): hij zei toen (en je zou denken dat dit uit 1950 komt of zo!): “als spelers te lange haren dragen, daar zeggen we wel van, zoals wij vinden dat het hóórt, net zoals manieren in de omgang”..en:”bij ons bestaat dat nog”. Man, man, wat een zendelingen daar en nu zie ik opeens de relatie van mensen als Riemer, Foppe en Ron: Luttelgeest-in- Grootebroek is er niks bij vergeleken…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     :cry: Kan wel janken om zoveel onbenul, welterusten!!!!

       /   Beantwoorden  / 
 21. appie happie

  ben het met vorige spreker eens. Foppe is een zeer aardige man..geen gelul over friezen ofzo…dat kan hem helemaal niks schelen..

  en zeer zeker geen onbenul…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   :-x

     /   Beantwoorden  / 
   1. appie happie

    hahahahahaha nait zo jank”n mienjong…….op de man spelen is nooit leuk..vooral als het niet nodig is.

    heb twente zien spelen gisteravond…ik denk als we 1 punt halen we blij mogen zijn zondag..maar wie weet…

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     tegen Twente net als bij Ajax?: eerst de man, en dan de bal???

       /   Beantwoorden  / 
     1. appie happie

      ik ook vooruit 3 punten twente is moe van de reis….en groningen heeft een 12de man zondag…ooooo vergeet ik wiedemeier…misschien is hij nu eens voor ons hebben we 13 nou dat moet kunnen met een strafschop in de eerste minuut…..of zo..

        /  
    2. Thomas

     Ik ben het met je eens appie happie .

       /   Beantwoorden  / 
 22. peter

  GJ was vanavond niet zo blij met zn ploegje! zn kop stond zoals elke zondag weer op onweer. Die tukkers hebben het toch aardig gedaan vanavond! Hopen dat we er zondag met zn allen opknallen en er over heen gaan! 3 – 1!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 23. René

  Groningen gaat het moeilijker tegen Twente dan tegen Ajax krijgen, het is een hele goede ploeg Twente en ik zet voor nu in op een punt… Hoop natuurlijk op meer, maar Groningen doet het sinds 2007 al niet goed tegen ze, dus… ik hoop dat ik nu naast zit…. Foppe is een aardige man? Straks gaat iemand me nog vertellen dat het een goede trainer is…. die man is de belichaming van Friesland…. en door hem binnen te halen dumpt Heerenveen zo Ron Jans. Akkoord hij presteert voor geen meter. Mister Heerenveen wordt teruggehaald en let maar op, Foppe zit daar straks weer op de bank…. Bij Heerenveen deed hij het goed, heeft mazzel gehad bij jong oranje (door de lichting voetballers) en presteerde daarna voor geen meter meer. Ja kan daar wel iets mee, Foppe is een onbenul… Hopen dat een Fries een Groninger is, waar gaat het heen met deze wereld.

    /   Beantwoorden  / 
 24. ed apeldoorn

  twente is geen ajax gelukkig zit het elftal beter in elkaar de verdediging van ajax is zo lek als een mandje twente heeft een veel betere verdediging ik zeg 1-3

    /   Beantwoorden  / 
  1. fcgroningenfan1

   ik zeg FCg – Ft 2-1, goals van : Janko, Teixera en Tadic.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Nolio

    En in welke minuut vallen die goals, en wie krijgt wanneer een rode of gele kaart? En wanneer vallen de hoekschoppen en strafschoppen? Oh, orakel, vertel het me.

      /   Beantwoorden  / 
 25. peetje

  Ik zeg/hoop 3 punten, maar denk dat het er minder worden. Afgelopen seizoen was Twente in de Euroborg net iets beter terwijl Groningen goed speelde en zelfs op voorsprong kwam….wel vreemd dat volgens sommigen hier de scheids (bijna) altijd tegen Groningen fluit, en je afkomst een reden is om een onbenul o.i.d. te zijn.

    /   Beantwoorden  / 
 26. Robine

  Groningen kan zeker ook van Twente winnen. De backs van Twente zijn de zwakste schakels. Met veel aanvallen en acties over de flanken (Tadic, Bacuna) komt Twente zwaar in de problemen.
  Groningen moet wel, anders dan tegen Ajax en Heracles, meer naar voren gaan verdedigen. Wanneer je Janco en De Jong buiten de zestien houdt zijn het beperkte aanvallers. Met mandekking op chadli en de voorzetten eruit halen leg je Twente lam.
  Hoop zelf dat de middenvelders gaan aansluiten bij de spitsen, want dan is Groningen op zijn sterkst.
  Morgen houden we de drie punten weer in de Euroborg!

    /   Beantwoorden  / 
  1. karel amersfoort

   heb je nog meer suggesties jong jong volgens mij wil jij het hele elftal van twente lam leggen dan hoef je de bal er alleen nog inschieten moeilijk hoor . nee twente is in goeie doen een maatje te groot voor groningen maar je weet het nooit zie tegen ajax wat er allemaal kan gebeuren de kwaliteit geef niet altijd de doorslag en als ik het toch moet zeggen 1-2

     /   Beantwoorden  / 
   1. theoreticus

    Robine heeft m.i zeker een punt hier, idd aanvallen over de flanken omdat de zwakte van Twente de backs zijn. Maar de Jong zou ik buiten de 16 nou geen beperkte aanvaller noemen, Jankert wel. Maar spelen ze beide? Of wordt het Shaslik/de Jong? Willen we een kans maken dan zal er in ieder geval 100% inzet moeten zijn , ik zie ook kansen voor Burnet omdat Bajrami mij niet het type speler lijkt die graag meeverdedigd. Na het zien van twente tegen die denen denk ik dat een punt mooi is maar twente verloor uit bij roda en als die mijnwerkers (die wij helemaal, ondanks de nederlaag, zoek hebben gespeeld) dan moeten wij dat ook kunnen. Ik hoop op een vlammende pot voetbal morgen.

      /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    nee Karel, nee Karel….niet vandaag!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tommy Pluskut

   Hahaha ik hoop dat je een Gronings miepje bent Robine… hebben ze ook gay varkentjes bij Grunn?

   Twente wint gewoon weah wet ie da nich da?

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    vergeten de benzineslang uit je tank te halen?….vereist wel enige intelligentie hoor

      /   Beantwoorden  / 
 27. peetje

  ….ook de scherpte van Tadic, doorschuiven van Andersson, het uitschakelen van Janko door Van Dijk, de inzet en energie van Bacuna, het overzicht van Kieftenbelt, Van Loo die geen rare dingen doet én een beetje geluk zijn morgen nodig om te winnen.

    /   Beantwoorden  / 
 28. Tommy Pluskut

  Morgen is het weer gehaktdag groningse varkentjes!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. fcg1

   is de grolsch veste nu alweer stevig genoeg :P

     /   Beantwoorden  / 
  2. René

   Beste Tommy hoe is het, om elke dag weer naar vis te ruiken? Je bent hier vaak zeker mee gepest en probeert je nu af te reageren. Je hebt zelfs een +kut en dan is die geur helemaal niet meer te harden…. Tsjonge Tommy sterkte, ik heb met je te doen.

     /   Beantwoorden  / 
 29. René

  ik verwacht morgen een 0-0 wedstrijd, ik denk dat Twente het heel moeilijk gaat krijgen tegen Groningen. Ik mis bij Groningen toch wel het scorend vermogen, want tegen Ajax scoorden we uit een penal en buiten de kans van Bacuna heb ik niet echt veel kansen van Groningen gezien… laten we hopen dat het morgen anders is. Ajax heeft een beter elftal dan Twente, dus je zou zeggen dat Groningen een goede kans maakt, echter Groningen heeft meer moeite met Twente…Ik ben erg benieuwd….

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   ik heb meer moeite met die mesjoche twentebloggers die op zaterdag al zó van slag zijn dat zij die wedstrijd al gewonnen denken te hebben. zielig, maar de lijdensweg in Euroborg duurt morgen voor die Tukkers ook maar 90 minuten en een beetje.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    Beste Kees, nou probeer ik je advies op te volgen en nu ga je er zelf op reageren :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. harold

   ajax een beter elftal dat wel maar twente is meer een team en bij ajax dendert iedereen door elkaar heen twente wint is gewoon een maatje te groot voor dit groningen 1-3

     /   Beantwoorden  / 
 30. René

  van Loo wederom in de fout, hoe vaak mag dit nog gebeuren!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. grunninger

   Helemaal mee eens!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    ik had hier een directe wissel op zijn plaats gevonden, hoe kan die bal erin gaan?? Echt onvoorstelbaar dat die man nog in doel staat

      /   Beantwoorden  / 
    1. Daniel

     Schaam je. Alsof Luciano beter had gedaan, die kwam daar niet eens bij.

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      oh gut daar hebben daar hebben we Daniel weer….. Drama van Loo eruit, volgens mij komen zijn fouten inmiddels in de dubbele cijfers…. eruit die gast!

        /  
     2. Daniel

      Gadverdamme man, elke mogelijkheid aangrijpen om van Loo uit te fluiten. Geef die man eens een eerlijke kans zoals je die Luciano ook hebt gegeven! Want mag ik je helpen herinneren dat de enige reden dat Groningen geen europees speelt dit seizoen Luciano zelf is. Kijk dan watvoor terugspeelballen hij krijgt? Is dat ook zijn schuld? Ik ga maar Man Utd – Man City kijken, omdat daar de supporters tenminste niet zo naief zijn.

        /  
     3. René

      yes, dat is goed nieuws, ga daar kijken… want echt veel kijk heb je er niet op

        /  
 31. hertop

  verdorie nu benik al ziek,en kan er niet bij zijn in de groene hel.
  Krijgen we dat ook nog van de heer van Loo.
  Wordt er alleen maar zieker van pffff
  Pieter wordt wakker ajb

    /   Beantwoorden  / 
 32. René

  zag de goal nog eens in de herhaling, jezus wat was dit een houdbare bal….

    /   Beantwoorden  / 
 33. René

  SUK, SUK, SUK, SUK, SUK

    /   Beantwoorden  / 
 34. René

  De eerlijkheid moet worden gezegd, Van Loo hield Groningen in de 2e helft op de been…..wel een terechte uitslag 1-1

    /   Beantwoorden  / 
  1. Daniel

   Goedzo.

     /   Beantwoorden  / 
 35. theoreticus

  De 1-1 is in alle opzichten aan van Loo te danken. Mooi spektakelstuk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   hij heeft zijn enorme eigen fout, inderdaad goed gemaakt.. het is zo jammer dat hij zoveel fouten maakt…voor mij is trouwens Burnet de man van de wedstrijd en eigenlijk bijna elke wedstrijd…. wat heeft die man een loopvermogen en een akties…

     /   Beantwoorden  / 
   1. theoreticus

    Er zit een hoop power in dat kereltje, de verlegenheid slijt er nu ook af en ik zie hem dan nog zelfbewuster en dus nog beter worden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   als je vooraf zou zeggen: FCG-FC Twente…een gelijkspel?…dan had ik er zeker voor getekend! goed dat Suk scoorde…hij heeft er nog 15 te gaan in deze competitie! theoretisch gezien, dan

     /   Beantwoorden  / 
 36. peetje

  Zo…..dat beetje geluk was, de tweede helft, wel nodig vandaag + een paar mooie reddingen van Van Loo. Twente heeft m.i. een betere ploeg dan Ajax. Volgende week weer een mooie wedstrijd tegen Feyenoord.

    /   Beantwoorden  / 
 37. jvantilt

  Feyenoord zal zijn tactiek handhaven tegen Groningen. Juist het spel dat bij de FC zoals zo vaak (nu ook weer tegen twente) in een eerste helft ontbreekt: lef, durf, vastzetten, druk zetten.
  Vond Feyenoord er goed!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Feijenoord is een hele wisselvallige ploeg, tegen Ajax wllen ze wel maar die 3 punten moet je natuurlijk nooit zo uit handen geven. Geef Groningen een hele goede kans tegen dit Feijenooit…. Groningen speelde vandaag, vooral in de 2e helft goed. In de 1e helft had Twente geen 1 kans, nou ja met hulp van van Loo 1. Vorig jaar verlies tegen Twente, nu een punt. Laat Feijnooit maar komen, 3 punten houden we in de Euroborg… Feijenooit is geen topploeg, het zit ze nu ff mee, geluk is tegen Groningen op

     /   Beantwoorden  / 
 38. Rudy

  Man van de wedstrijd: BRIAN VAN LOO!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   hahahahahahahahahahahahahahaha

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    René, doe normaal

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     je post als ‘n bezetene, en deze specifieke bijdrage van 23 okt, 22:27: hihihihi… deed mij aan die vervelende alias-blogger denken. Dus: óf jij bent deze stakker, óf jij bent steeds in “tralala-sferen”: vandaar: doe normaal!

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      ja, ik heb er wel veel neergezet inderdaad….zat alleen de wedstrijd te bekijken en zocht contact hahaha dank voor de uitleg, nu kan ik je reacties beter plaatsen. Noordeling is terug en in plaats van Kieftenblelt is nu het gehele elftal aan de beurt (op 1 na)….de stilte heeft hem geen goed gedaan. Groningen heeft een jonge ploeg met veel potentie en groeimogelijkheden.. Ik vind wel dat Nijland met verplicht europees voetbal (in 1 keer) de lat wat te hoog heeft gelegd. Maar ambitie is niets mis mee.

        /  
     2. kees

      @René: helemaal mee eens, maar ik denk dat de groei van het spel en de behaalde punten, onder Huistra, Nijland wat heeft verrast. Eigenlijk hadden ze op 2/3 seizoen(winterstop) moeten mee-schakelen met (tijdelijke)vervanger Luciano en nog net ietsje meer moeten afdwingen ( beker, PSV, en natuurlijk die ADO-partij!). Maar dat is achteraf praten. Geloof dat de bodem van de financiën in zicht was, en dat ze nog aan het sparen waren voor een eigen vermogen. Maar dit jaar is met een nieuwe wachterhoede en het vertrek van Femi (jammergenoeg) wel een lijn ion het spelconcept van Huistra dóórgezet. Die nieuwe ambities van 2015 zijn natuurlijk een stukje pr., ook om de sponsors te gerieven. Maar dit jaar zal Nijland/Huistra inderdaad zich niet veel kunnen permiteren onder die plek voor Europees. Dat gaat ook lukken,als je het mij vraagt.

        /  
   2. kees

    René: denk je alles gehad te hebben, en doe je de TV aan(ma 19.00 u…)staat ineens Mark Rutte L i n g o te spelenin een rood geblokt hemd :) ..alsof er geen Eurocrisis bestaat

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     nou weet ik waar al die miljarden heen gaan :-) Ja Rutte is wel in voor een feestje, zolang hij het maar niet hoeft te betalen

       /   Beantwoorden  / 
 39. roel

  Vandaag weer geërgerd aan Van Loo… Wat een dramatisch slechte keeper! De meeste clubs zullen zelfs een betere reservekeeper hebben. Hoe kun je ambities als Europees voetbal uitspreken met zo’n onbetrouwbare ballenvanger. En vangt hij eens een keer een bal, scheldt hij z’n medespelers de kont vol… Uiteindelijk kan Van Loo er ook niets aan doen, hij wordt ook elke keer weer opgesteld. Maar alsjeblieft, neem na dit seizoen (liefst eerder) afscheid van deze keeper.

    /   Beantwoorden  / 
 40. fc grunn

  zo slecht vond ik van loo niet op die blunder na, maar is onze blogger op vakantie???

    /   Beantwoorden  / 
 41. Noordeling

  Groningen heeft gewoon geen geweldige ploeg. Het mag van geluk spreken dat het vandaag niet heeft verloren. Men heeft slechts 1 speler met creativiteit. Op het middenveld allemaal bal afpakkers maar niet iemand met een goede steekpass of een leuke actie. En van Loo herstelde zich later in de wedstrijd….maar hoort gewoon niet in doel. Hoeveel wedstrijden achter elkaar heeft hij nu al niet kapitale blunders gemaakt.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   @Noordeling, man…lang niks van je gehoord?! en nu meteen maar weer lekker zuur schrijven…geeft niet, doe wat je wil, maar morgen schijnt de zon, ook in Groningen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Noordeling

    Misschien moet we gewoon de realiteit eens niet uit het oog verliezen. Groningen moet weer bouwen aan een nieuwe ploeg. Een plaats bij de eerste negen zou dan ook een topprestatie zijn. In elke linie is eigenlijk een directe versterking nodig, Europees voetbal is geen eis die je aan dit Groningen mag opleggen. Burnet speelde aanvallend uitstekend maar toch zie je dat hij af en toe aan de verkeerde kant staat te dekken…nog erg jong…en moet nog leren. Het centrum is traag, rechtsback Kappelhof groeit maar heeft nog veel te leren en op het middenveld hebben we wel balafpakkers maar geen spelers met een leuke actie, een goede steekpass of scorend vermogen. Teixeira werkt hard maar krijgt nauwelijks aanvoer.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Robert

     Ik vind juist dat Texeira te veel terugzakt om de bal op te halen. hij doet dat steeds prima maar dat is niet de taak van een spits. hij moet veel dieper gaan staan. hij geeft nu steeds die pases op de vleugels maar dat is meer de taak van andersson.

     daarnaast vind ik dat groningen een goede ploeg heeft met veel potentie. kijk naar spelers als Burnet, Van Dijk, Suk. dat zijn spelers die nog veel kunnen groeien en dat heeft tijd nodig.
     Het enige wat wij kunnnen doen is hun die tijd gunnen en niet meteen gan zeiken.

       /   Beantwoorden  / 
    2. kees

     en jij vind een overwinning op Ajax en een gelijkspel tegen FC Twente niet goed? Ik denk dat er idd bij deze selectie nog veel te verbeteren valt, en over een maand of twee zal er wel weer een versterking bijkomen, hoewel ik hoop dat met een sterkere Andersson en Texeira (en Jones) beter gaat lopen. Straks Enevoldsen terug (en Pedersen terug naar Denemarken) Het is voorin nog te rommelig en niet ingespeeld. Wat wil je als je Matavz en Granqvist moet missen. Maar het best nog een graadje beter.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Nolio

      Winst in eigen huis op ajax is niet echt geweldig. ajax is een middenmoter :-)

        /  
  2. fcg1

   ach je heb er altijd van die azijnzeikers bij zitten altijd wel wat te zeuren

     /   Beantwoorden  / 
 42. roel

  ik kan wel merken dat fc grunn niet elke wedstrijd in t stadion zit… Deze keeper maakt het team ten schande. De ballen die hij er vandaag uithaalde waren stuk voor stuk houdbare ballen. Neem van mij aan, dit is geen keeper die punten pakt,maar één die (veel) punten kost!

    /   Beantwoorden  / 
 43. Rene

  Kees, leg ff uit waarin ik normaal moet doen volgens jou. Van Loo man van de wedstrijd kom op zeg. We kunnen ook doorslaan. Het is te zot voor worden dat die man op doel staat. Ben het in dat opzicht met noordeling eens. Voor de rest niet en zo ken ik je niet kees. Komt niet echt aardig over….

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   René, zo ken je mij weer: zie reactie van 14:48

     /   Beantwoorden  / 
 44. Absolutist

  Volgens mij doet Tammo niet veel meer aan deze site. Er jammer, waren leuke teksten. Kan er niet iemand dat van hem overnemen? Bijvoorbeeld de gasten die elke dag op deze site zitten?

    /   Beantwoorden  / 
 45. RDN

  vroeger keek ik 3, 4 x per dag op deze site maar zoals het nu gaat is het ook dramatisch je mag wel eens wat meer berichten plaatsen ;)
  als je geen tijd hebt moet er een nieuw iemand komen.

  groeten een fc supporter

    /   Beantwoorden  / 
 46. René

  wat afgenomen is prachtig eufemistisch omschreven, zeg maar gerust dat het stil ligt. Dat Groningen weer niet Almelo wint, is inmiddels een hoofdstuk uit een grijs verleden en toch dienen we dit stuk nog steeds van repliek :-) Ik kan me goed voorstellen dat je je prioriteit niet bij een stel jengelende kleuters neerlegt… toch is het wellicht raadzaam om je pen (tijdelijk) aan de wilgen te hangen en het stokje over te dragen aan nieuw vers bloed die dit forum van de nodige elan kan voorzien:-)

    /   Beantwoorden  / 
 47. jk

  Wat zeikt iedereen op Tammo80. Mag hij ook een prive leven hebben?

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   als je zijn naam ziet, dan is ie allang met pensioen :)

     /   Beantwoorden  / 
  2. fc grunn

   aahh wat ben jij een schatje donder toch op man homo, mensen mogen zich toch afvragen waar onze blogger is want ik lees liever dat grunn gelijk gespeeld heeft tegen de rukkers dan dat we weeer niet gewonnnen hebben van die andere rukkers..

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    je hebt schijnbaar een hazelip?…dat die “t” van tukkers en “andere tukkers” wat hapert?? *). het is nu gewoon effe sluitingstijd op dit blog, net als in de kroeg om 02:00. lampies dimmen, laatste ronde(!) en nu nog naar huis. Morgen de roes uitslapen en over Tammo …(?) die komt wel weeer.

    *) doet mij denken aan een oude mop: :) “komt een man in de tabakszaak, en vraagt: geeft u mij een pakje Rexington!…U bedfoelt Lexington, meneer?…”ik zei: een pakje Rexington”. -Dat heb ik niet, meneer, alleen LLLexington.” De man verloaat de winkel, en in de deuropening roept hij boos: “RUL”

      /   Beantwoorden  / 
   2. jk

    WANKER!!! Ga je toch op een andere site kijken. Gaylord!

      /   Beantwoorden  / 
 48. peetje

  Terug komend eerder hier op dit blog…..Er zijn 2 Ajax-en. Ajax de Grote, en Ajax de Kleine. De meesten kennen Ajax de Grote, die vaak wordt gezien als halfgod (maar geen goden als ouders had, dus eigenlijk ook geen halfgod is). Het is echter Ajax de Kleine, waarnaar de voetbalclub Ajax is vernoemd en die figureert in het logo daarvan. De voetbalclub is naar de kleine vernoemt, omdat deze zo snel kon (weg)lopen…..hoezo goden-zoon/zonen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   met alle respect Peetje dit is oud nieuws, Heracles is ook oud nieuws en dan hebben we nog Tammo80 die een dubbele persoonlijkheid lijkt te hebben, 1 beledigend, gemeen en hard en de ander begripvol en warm en oh ja verder hebben we geen blogbeheerder meer. Oh ja, hij heeft het druk, met pensioen naar het schijnt… oh nieuw artikel wanneer verschijnt gij?

     /   Beantwoorden  / 
 49. Bart

  Volgens mij kun je deze internetpagina Fc Groningen blog maar beter stoppen.

  Loopt achter qua actualiteit. Wellicht is er een goede reden zoals ziekte van de beheerder of zo iets.

    /   Beantwoorden  / 
 50. fcgroningenfan1

  DHR KUIPERS FLUIT FC GRONINGEN – FC KAKKERLAK ROTTERDAM!

    /   Beantwoorden  / 
 51. Robine

  Knap resultaat. Nu 4-4-2 gaan spelen. Matavz kon goed uit de voeten met het huidige systeem, Tex niet. Daarnaast is Suk zo goed en bepalend bezig, dat ik hem graag in de basis zie staan ten koste van Sparv. Met Suk er voorin bij, kan die mooi de voorzetten vanaf links van Burnet en Tadic erin koppen, of aangeven op Tex.

  Voordeel is ook voor Zondag dat je met Suk de bal vanachter uit kan spelen, dan kan feynoord net als tegen ajax druk zetten wat ze willen op de opbouw en middenveld, maar met lange bal op Suk staan we zo weer in de 16 van feynoord.
  Omdat bij feynoord alleen Vlaar kan koppen, en Groningen drie sterke koppers heeft, gaan we zondag zeker winnen. Op naar Europees voetbal.

    /   Beantwoorden  / 
 52. René

  Suk speelde geen beste wedstrijd tegen Twente, hij scoort absoluut.. Maar de bal viel meer van zijn schoenen, dan dat hij de bal vast hield. Dit geeft Suk zelf ook toe en hij zegt terecht dat hij nog geen basisplaats verdient.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   René, Suk wordt als breekijzer gebruikt, zoals hij bedoeld is ( eerder citaat Huistra). Er is nog veel aan deze man bij te schaven, vooral het samenspel van zijn voet is beroerd, maar energie heeft hij genoeg. Ik hoop dat Andersson zich weer wat meer kan onderscheiden, want hij lijkt het kind van de rekening te worden van “alles alleen moeten doen”: verdelen, creatieve oplossingen, scoren en fore-checken. Ik zie liever een versterkt middenveld met andersson, en alle ballen op Tex. die moet scoren, want dan kan je ze echt vastzetten. Hoop verder dat Enevoldsen eens wat betekenen, want samen met Holla staat hij er toch wel een beetje naast!. -Morgen meer-

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   René: weet niet of je het al weet: “Groningen wint wéér niet in Almelo” ;)

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    als we het artikel lang genoeg laten staan, zouden we dan wel gaan winnen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     ik denk dat Tammo80 zichzelf ook een ban heeft gegeven

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      en DEZE vond ik nou leuk :) :D

        /  
  3. diego

   maar suk is op de goede weg
   bij jong fc laat hij echt wel goed voetbal zien
   en johanson ook
   maar ja burnett is super sterk bezig
   bijna elke week in de elftal van de week
   dus die speel je niet zomaar uit de basis

     /   Beantwoorden  / 
 53. debultjes

  Burnett in Oranje

  Ik betwijfel of van Marwijk Groningen-Ajax heeft gezien?, Anita was veruit de slechtste schakel en juist Anita wordt geselecteerd.
  Zou hij niet durven om een speler van een kleinere club te selecteren?

    /   Beantwoorden  / 
  1. grunninger

   Burnett heeft een paar leuke wedstrijden gespeeld maar maakt verdedigend nogal wat fouten. (aan de verkeerde kant dekken)

     /   Beantwoorden  / 
   1. theoreticus

    Zeker, je hebt helemaal gelijk.Echter Pieters maakt dezelfde fouten en Anita ook hetgeen mij doet concluderen dat Burnett in deze vorm geselecteerd zou zijn mits hij een rood-wit shirt zou dragen.

      /   Beantwoorden  / 
 54. debultjes

  Sfeer
  Even een ander topic, ik kom niet al te vaak bij thuiswedstrijden daar ik in het zuiden woon, maar wat mij opvalt dat de sfeer vaak tam is. Neem afgelopen zondag, het Twente vak maakte meer lawaai dan de rest van het stadion! Zijn er geen trommels of zingen de supporters niet van de ene kant van het stadion naar de supporters aan de andere kant van het stadion?

    /   Beantwoorden  / 
 55. steentil

  Sfeer was erg matig idd , maar niemand werd enthousiast van het slappe optreden van de FC in de eerste helft en een blunder van van Loo. Ik weet niet of je bij Ajax bent geweest maar daar was de sfeer vanaf t begin al overweldigend.

    /   Beantwoorden  / 
 56. René

  Beste veld bij Feyenoord, Vitesse negende
  Het beste veld van de Eredivisie ligt tot dusver in de Rotterdamse Kuip van Feyenoord. De grasmat van Vitesse, waar de laatste dagen veel kritiek op is, doet het met een negende plek nog verrassend goed.De beoordeling komt voort uit cijfers die de aanvoerders van de uitspelende clubs geven na afloop van de wedstrijd. De test wordt dit seizoen voor de vierde keer gedaan door de vereniging van contractspelers VVCS. PSV won de competitie tweemaal.

  De Eindhovenaren staan na negen speelronden op een gedeelde derde plek, samen met Ajax en sc Heerenveen. FC Twente staat tweede. Opvallend is de positie van Vitesse. Het veld in de Gelredome kreeg de afgelopen wedstrijden de kritiek dat het veel te glad is, maar bekleedt toch een keurige middenmootplek.

  Twee clubs uit de Eredivisie spelen op kunstgras, maar de artificiële ondergronden van Excelsior (18e) en Heracles Almelo (16e) worden door de profvoetballers niet gewaardeerd. Dat geldt ook voor het nepgras van FC Zwolle en AGOVV in de Jupiler League. De kunstmatten van FC Volendam en Almere City staan in de middenmoot.

  Tussenstand Eredivisie

  1. Feyenoord
  2. FC Twente
  3. Ajax
  4. SC Heerenveen
  5. PSV
  6. AZ
  7. NEC
  8. FC Utrecht
  9. ADO Den Haag
  10.Vitesse
  11. NAC Breda
  12. RKC Waalwijk
  13. VVV-Venlo
  14. Roda JC Kerkrade
  15. De Graafschap
  16. Heracles Almelo
  17. FC Groningen
  18. Excelsior

  Heeft FC Groningen nou het slechtste veld van de eredivsie? Tammo is er niet, slechtste veld… waar gaat het toch allemaal heen… Tammo vind mij een kleuter… boehoeh

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   hmm dat die 2 nepvelden meedoen in de ranglijst snap ik niet. Ik vond Utreg altijd het slechtste veld hebben maar zij hebben blijkbaar een nieuwe mat. Het is om te schamen dat wij, boeren, een slecht veld hebben en ik ben ook zeer benieuwd wie die ranglijst heeft samengesteld, ik neem aan eredivisiespelers anders slaat het nergens op. Vorige week pisvee uit tegen die Israelische club , die lui hadden een gaaf veld. Beste veld waar ik ooit op gespeeld heb was veld 2 van de Heracliden, dat was toen beter dan het hoofdveld die ene dag, Heracliden kansloos weggetikt. Altijd toen.

     /   Beantwoorden  / 
 57. theoreticus

  Ik krijg hier zo een gevoel van ‘ik ben in iemands huis maar de eigenaar is er niet’. Overigens vind ik dat Hiariej vaste rechtsback moet worden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Theoreticus: leg eens uit: Kappelhof niet beter?… en Hiariej heeft vooral verdedigend in verschillende wedstrijden wat steken laten vallen, toch?

     /   Beantwoorden  / 
   1. theoreticus

    Ik wilde om enig leven in de brouwerij te krijgen Rene op een ludieke wijze tergen :-) . Natuurlijk moet Kappelhof blijven staan, hij verdient een kans. Ik snap trouwens echt niet waarom men op gootjeszoon reageert, totaal zinloos om te reageren op een gast die een verband tussen varkenshouderij (een Brabantse bron van inkomsten) en onze graanrepubliek ziet. Maar het is altijd leuk om de eerste moslimbroeder op dit eens zo fraaie blog te zien.

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     de verleiding was er zeker, want mijn gedachten over Hieraohnee op rechts zijn bekend, deze man hoort gewoon op het middenveld thuis, als een soort van super subb of zoiets. En Kappelhof doet het nog niet zo goed als Burnett op links maar wie weet gaat dat komen… Gootjeszoon is ook een leuke en inderdaad laten we onze Moslimbroeder verwelkomen op dit blog…. De vraag hier is nu wel, zou Groningen ooit gaan winnen van Heracles? Ze verliezen er al weken en het begint nu toch wel bijna een trauma te worden. Heb wel zin in de pot van zondag, ik ga uit van 3 punten. Het wordt geen gemakkelijke wedstrijd, maar ik schat Groningen toch echt hoger in dan Feijenoord.

       /   Beantwoorden  / 
    2. kees

     OPSTELLING zondag 30 okt, FC Groningen- Feyenoord:

     van Loo
     Hiariej ;) - van Dijk – Ivens – Burnet/ Johansson ;)
     Kieftenbeld – Sparv
     Bacuna – Andersson / Tadic ;) – Tadic / Burnet
     Texeira

       /   Beantwoorden  / 
 58. René

  zullen we onze voorbeschouwing voor Groningen – Feijenoord maar fabriceren?

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   opstelling: zie boven; Kappelhof geblesseerd, Johansson in vorm en Tadic mogelijk en helft op de “10″. Als FC Groningen vanuit eigen kwaliteiten er op los vliegt,dan wordt die een duidelijke zege: 3-1

     /   Beantwoorden  / 
 59. Rob Roy

  @Kees,
  Wat betreft de “alias” van Tammo is het GEEN Mlaz. Deze Mlaz Corbier was de vorige blogbeheerder Paco , welke nu af en toe een stukje voor fcg Online schrijft.
  Dit even ter verduidelijking.
  groet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Beste R-R: ik denk dat je hier geen gelijk hebt: de communicatie liep jaren terug (ook per mail) via L. Corbier, die dus Tammo80 op dit blog was. Bij de columns van Mlaz (zie FCGOnline) vind je dezelfde man en schrijfstijl, en zeker niet van PACO, die het hier een jaartje heeft volgehouden-hij is immers veel minder critisch en voorzichtiger met zijn uitspraken! Ik zou zeggen: waag het erop: stel de vraag aan Martin (Martijn) op het opgegeven e-mailadres.

     /   Beantwoorden  / 
 60. Pinjo

  FORZA GRUNN

  Heb ongelooflijk veel zin in vanmiddag, denk dat het een zeer close uitslag gaat worden, 3-2 Teixera MOTM.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   zo af en toe komt er nog eens een voetbalreactie doorsijpelen,heb er ook zin in en inderdaad het wordt niet gemakkelijk, maar groningen gaat de 3 punten wel pakken. wat is MOTM?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Johan

    Ik denk dat MOTM
    Man Of The Match betekent

      /   Beantwoorden  / 
  2. theoreticus

   Nog 1,5 uur voor de aftrap. Een overwinning zou wel even lekker zijn. Ik ben benieuwd, 2 jonge ploegen tegen elkaar die beiden nog niet hebben laten zien stabiel te zijn. Het is niet zo dat automatisch de beste ploeg wint. Ben ietwat bevreesd voor de combi Bakkal-El Amadi (of hou je dat ook schrieven) , oud twente middenveld en onze onzekere keeper. Forza Kop der veur!

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    1,5 uur, mijn klok geeft nog een 0,5 uur aan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

     ja maar jouw familie belde ook niet halverwege mijn epistel…

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      ok, ik zat even naar mijn klok te kijken ivm de zomterijd

        /  
     2. René

      was het maar zomertijd, deuh.. ik bedoel natuurlijk wintertijd

        /  
     3. kees

      René: als je ingeschakeld ben met je zomertijd, dan staat FCG al 3-0 vóór, handig hé. die wintertijd…

        /  
    2. kees

     half jaartje te laat komen, René…en in het voorjaar 2012, dan kom je (vanzelf)weer op tijd! Dan staat FC Groningen inmiddels op plaats 6.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      een minuut gespeeld, en nu al 1-0 voor FC G !!! (ook zonder Tammo, dus)

        /  
     2. kees

      dacht dat Ajax niet kon winnen van Feyenoord, thuis…maar als jij je zorgen maakt over ons Groningers, bedankt hoor.

        /  
     3. kees

      2-0 inmiddels door Kieftenbeld, na 15 minuten. Denk dat ook Godenzoon wel weg mag blijven…we redden het zelf wel, vanmiddag! :)

        /  
     4. kees

      en na 18′: 3-0 door Hiariej… “geen woorden maar daden”: heerlijk!

        /  
     5. René

      dat was Anderson geen Hieraohnee…. even doorzetten zou ik bijna zeggen …. je wat lullig als je ajax fan bent en dit ziet

        /  
     6. kees

      René : ben je al in het stadion GEARRIVEERD?… inmiddels 4-0 (Bacuna) na 57′…. had jij dat gedacht, dat het zo’n makkie zou worden?

        /  
     7. René

      het lukt me helaas niet om de wedstrijd in het stadion te bekijken, ik volg het via eredivis live… ik had wel 3 punten verwacht, maar zo gemakkelijk… nou echt niet.. als groningen meer energie zou inbrengen dan zou het rustig 5,6-0 worden…

        /  
     8. kees

      René: lekkerr achteroverzitten met een bak chips en een bier? Vandaag tenminste weer aansluiting bij de sub-top: trouwens: 5-0 door van Dijk. EN 6-0 door SUK !!!en intussen een hele hand vol wisselspelers

        /  
 61. Daniel

  Ik ben afwezig en gelijk is er chaos! Wat is hier dan gebeurd?

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   je vertoont de arrogantie van een ajax supporter, dit heeft niets met jou te maken Daniel, .. maar het feit dat Tammo het helemaaal links heeft laten liggen. een goed blogbeheerder zou het afgebouwd hebben, maar Tammo liet zonder enkel bericht niets meer van zich horen. Nu hebben een volledig gedesillusioneerd persoon op deze blog. Je hebt ook mensen die denken dat ze jezus zijn, deze noemt zich godenzoon. Hij heeft een varkentjes fetish, hij is dol op varkentjes en rolt zelf graag in de modder. Hij verafgoodt naast 1 of ander nietig clubje uit Amsterdam ook Grote Knor… Het heeft geen zin om tegen hem te praten en hem te adviseren om ff te googlen en op zoek te gaan naar soortgenoten die ook een vsrkentjes fetish hebben. ik vind dat je altijd respect moet hebben voor onze zwakkeren in de samenleving,

     /   Beantwoorden  / 
 62. Daniel

  zo verwacht je een spannende pot, zo sta je 3-0 voor! Klasse!

    /   Beantwoorden  / 
 63. kees

  G-zoon: je hebt schijnbaar zoveel sex-problemen dat ik je niet kan helpen!

    /   Beantwoorden  / 
 64. René

  wat een wedstrijd, wat een terechte overwinning en wat een …. ik heb er geen woorden voor….ongelooflijk…..man van de wedstrijd Dusan Tadic en helaas Tex is niet man of the match geworden…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Daniel

   Mij zal je N.I.K.S. horen zeggen over Huistra of wie dan ook, ik ga hier lekker van genieten :)

     /   Beantwoorden  / 
 65. theoreticus

  Zo, dat was een schier potje voetbal. De tegenstander liet het behoorlijk afweten en Cor Pot is weer wat wijzer geworden. We hebben Feyenoord op alle vlakken afgetroefd, petje af voor Huistra en zijn jongemannen. Mijn MotM is Petter maar er is meer sprake van TotM.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pinjo

   Helemaal mee eens, iedereen behalve Feyenoord begon scherp en zette dit bijna de gehele wedstrijd door, fantastische prestatie.
   We hebben dit seizoen een ploeg die zeker mee kan doen om de europese tickets. De uitslag van vandaag maken we zeker niet vaak mee, ik maal er niets om en kijk straks tevreden met het bord op schoot naar de samenvatting.

   FORZA GRUNN!

     /   Beantwoorden  / 
 66. theoreticus

  En Feyenoord heeft nog mazzel gehad dat de Fc niet fantastisch speelde en zullen we de Koemantribune maar de MartinenErwintribune noemen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Nolio

   Goed voorstel. Want Ronald gaf voor de wedstrijd aan de tribunenaam wel leuk en aardig te vinde,n maar dat hij vooral voor 3 punten naar Euroborg kwam.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    nou, dan staat ie nu mooi te kijk: net zoals VADER Martin vroeger als melkman wel eens niet thuis kreeg..

    ps: ik hoorde R. Koeman achteraf zeggen, dat FC groningen van de acht kansen er zes had benut, en zo efficieënt was, hoe krom kun je zo’n wedstrijd samenvatten, Feyenoord werd toch op álle fronten (en niet alleen in de verdediging) overklast! Nog maar eventjes terug werd Mario Been na die 10-0 nederlaag bijna op staande voet ontslagen. Zo’n reactie kan ik niet zo heel sympathiek vinden, evenals het iedere wedstrijd (nu: Vlaar)-(vorige week: Biseswar) een speler als zondebok aanmerken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. diego

     sorry maar been was niet na die 10 – 0 ontslagen
     pas laat in de voorbereiding van dit seizoen kwamen de spelers met dat ze geen vertrouwen meer hadden in been als coach / trainer
     en nu onder koeman staan ze er veel beter voor dus na zo’n nederlaag als vandaag zullen de spelers dat niet hebben
     die weten zelf wel dat ze dit aan hun zelf te danken hadden

       /   Beantwoorden  / 
     1. Rob Roy

      Goed lezen, Diego!!!! Kees zegt ‘bijna’ontslagen. Is iets anders dan direct ontslagen. :D

        /  
     2. diego

      te snel gereageerd :)

        /  
     3. Rob Roy

      Oké man.

        /  
   2. René

    ik heb een interview met hem in het DvhN gelezen en daar reageert hij echt wel een stuk sympathieker. We hebben er allemaal nog steeds de P over in dat hij destijds voor Feijnooit koos en niet voor Groningen, waarmee hij al rond was. Erwin zij het ook nog mooi, we zijn trots en dat zal Ronald ook wel zijn. En zoals Robine het stelt daar kan ik me wel in vinden. Echter laten we het jaarlijks doen bij de wedstrijd Groningen Feijenooit. Alhoewel ook Koeman zit daar geen jaren. Ik vond de samenvatting van Ronald ook wel erg kort door de bocht. Commentaar bij Eredivisie live was een stuk realistischer. Groningen overklast Feijenooit totaal, en Groningen spant zich niet eens echt in, als ze dat zouden doen dan… en ja hoor bij elke inspanning vloog de bal in het net en hoe….en het klopt Groningen speelde niet eens op zijn sterktst in het begin heel veel balverlies, maar als ze er dan uitkwamen… wat en goals… Ik weet nog steeds niet welke ik het mooiste vindt. Kieftenbelt of Bacunua… of toch Tadic, die van Suk mag er ook wel wezen… nee toch Bacuna… euh… wat een fantastische wedstrijd… en het zomaar 10-0 kunnen zijn…

      /   Beantwoorden  / 
 67. René

  mooie site Martin, zo jammer dat hier de blogbeheerder met de noorderzon is vertrokken

    /   Beantwoorden  / 
  1. Martin

   Dat is inderdaad erg jammer. Deze blog is een mooi voorbeeld voor mij…

   R.I.P.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    Martin, zeg je hiermee dat deze blog wordt opgeheven? RIP roept dat bij me op. Tenminste ga jij hierover?

      /   Beantwoorden  / 
 68. kees

  er is weinig/geen regie over “het” FC Groningenblog… stopt deze site?, en is die van jou, Martin, hiervoor in de plaats gekomen?? De naam: was: fcgroningen(punt)blog.nl…en nu jij met fcgroningenblog.nl? Graag van de webmaster HIER een uitleg?- dat zou ik wel gewenst vinden! PS: laat TAMMO80 zijn bureau dan wel even opruimen: ik bedoel: die hinderlijke kop: “Groningen wint wéér niet in Almelo” , die kennen we al!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Kees, ik heb net de vraag aan Martin gesteld op zijn blog en daar een keurig antwoord op gekregen. Het is een concurrerend blog en het ziet er daar keurig uit.Mag ik toch wel zeggen. Kees, zullen we samen met Rob Roy hier stukken gaan schrijven hahaha. Ja ik weet Rob Roy, wil nog niet, maar ik heb een hele goede overtuigingskracht hahahah

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Beste René: met veel kunst en vliegwerk en een dosis humor hebben wij de laatste weken nog geprobeerd om de schand van Tammo’s afwezigheid en het getreiter van die zeurpiet uit mokum “weg te schrijven”. Jouw idee om dan maar met onze vriend R-R gezamenlijk een blog te gaan bestieren, daar bedank ik veur, hoor! Maar er is een andere optie: We vragen bert terug. Hij had alles om het baasje te willen zijn, en wie weet kan hij iets uitlokken met zijn voetbalinhoudelijke teksten…als hij niet op zijn teentjes is getrapt? En voor ons (supporters)is er nog een hele weg te gaan: Met het behalen van het predicaat “topclub” gaat FC Groningen een roerige tijd tegemoet. Zal het tandem Nijland/Veldmate wel blijven zitten, en komt er onenigheid over het beleid/invloeden van sponsors of comissarissen of anderen die het de trainer het werk onmogelijk gaan kmaken (vgl. Feyenoord of Ajax)… Ik hoop van niet! en ik denk dat de positivo’s wel boven komen drijven bij FC Groningen.

    Wat ons rest: het blog van Martin te volgen en daar ons ei kwijt te kunnen. Al zal ik -persoonlijk- die droge commentaren van R-R en René wel missen, hier. Het was meer dan gezellig om hier te posten en te lezen, en te lachen. Tot kijk- het ga jullie allen goed. en nog één keer…..;) groet- kees.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     @Kees,
     Ik zie je wel terug op ‘het andere blog’. Hoop dat René er ook zo over denkt. Heb trouwens al een paar posten gelezen ‘op het andere blog’. Jammer dat het zo moest gaan. Ik hou me de komende tijd ook wel even gedeisd op dit blog, in afwachting van de verdere ontwikkelingen. Voor alle bloggers die een positieve bijdrage hebben geleverd aan dit blog wil ik dank zeggen voor de mogelijkheid om met hun te hebben kunnen discussiëren over de mooiste club van Nederland. En tegen al die negatieve zeikerds van andere clubs, die het niet na konden laten om op dit blog hun frustraties te spuien zal ik willen zeggen..”YOU ALL GO TO HELL”.

       /   Beantwoorden  / 
  2. diego

   ja allemaal te danken aan die gast die hier onder iedereen zijn naam
   ging reageren met nonsense
   zelfs onder tammo zijn naam
   kan begrijpen dat tammo daar dan flauw van is geworden
   alleen jammer dat hij zich zo gewonnen geeft
   er is toch wel een manier dat je hier met een naam plaatst die niet meer door een ander gebruikt kan worden.
   dus als iemand bv met diego iets wil neerzetten
   kan dat niet want dan word er gezegd dat deze naam al in gebruik is
   tenminste heb wel is op site’s gezeten waar dat wel zo is

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    dat is voor Tammo heel simpel op te lossen, dus nee begrijpen doe ik dat niet. Berichten weg halen en dan die gasten bannen. Kijk dat kunnen wij niet, maar Tammo wel. Hij had gewoon wat meer moeten optreden en het niet enkel bij woorden moeten laten…. ik vind het vooral heel zwak, dat je ineens niets meer van je laat horen. Dat noemen ze nou de gemakkelijke weg bewandelen. De vorige keer kondigde hij nog netjes aan dat hij afscheid nam en nu…. lijkt hij met de staart tussen de benen te zijn vertrokken

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

     Nou prima! Dames en heren, we hebben een nieuwe blogger en het is René want die heeft alle wijsheid in pacht.

       /   Beantwoorden  / 
    2. René

     Met het gevoel ven euforie nog door mijn aderen stromend, ga ik er voor het gemak van uit dat de echte Tammo een reactie heeft gegeven. Prachtig hoe de ironie in je reactie hebt weergegeven.

       /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    er IS toch maar één Diego?? :)

      /   Beantwoorden  / 
 69. Robine

  Groningen toonde klasse. Schitterende overwinning. Na de eerste stormloop al drie keer raak. Feyenoord kreeg geen moment de tijd om in de wedstrijd te groeien. In balbezit ging er nog veel mis (Bacuna) maar wanneer het even goed ging, was het ook gelijk raak.
  Hopelijk kan de selectie de weelde dragen en zakelijk en efficient van RKC winnen, dan gaan we serieus meedoen voor de 5de plaats.
  Van mij mag er iedere thuiswedstrijd wel een Koemantribune onthuld worden.

    /   Beantwoorden  / 
 70. Noordeling

  Uitstekend resultaat en wedstrijd. Maar de volgende wedstrijd tegen Rkc uit begint gewoon weer met 0-0. Dus niet te euforisch zijn.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   moi Noordeling, jij hoorde er ook bij…en never euforisch. :D ..maar je hebt toch ook genoten, tegen F. ?

     /   Beantwoorden  / 
 71. Tammo80

  Ik vind het prima dat je reclame gaat maken hier voor je eigen blog, maar als serieuze mensen zoals jij al onder drie verschillende namen berichten achterlaten zakt me de moed om het blog hier in stand te houden toch echt in de schoenen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   @Tammo80,
   Maar zeg dan tenminste de reden waarom je deze blog niet langer wilt beheren. Jouw “baas” zal hier ook niet zo blij mee zijn om de “klanten” op zo’n manier in de steek te laten. Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent naar aanleiding van een aantal reacties van die zeurpieten uit het westen van het land maar als blogbeheerder had je daar adequater in op kunnen treden (in overleg met jouw baas), om deze gasten in een vroeg stadium een IP ban op te leggen. Zo het nu is gegaan verdiend het geen schoonheidsprijs en verwacht dan ook van jou een reactie op deze post. Één ding is zeker, het zou doodzonde zijn als deze blog zou ophouden te bestaan, want zoals je door de tijd hebt kunnen zien, zijn er nog genoeg mensen die een normale reactie op dit blog kunnen schrijven, o.a Kees en René en nog een handvol van deze ‘echte’ supporters hebben alleen maar voor ogen om over onze club, op dit blog te kunnen discussiëren.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tammo80

    Mijn uitleg staat al op een andere blogpagina.

      /   Beantwoorden  / 
 72. dkl

  kees of rene moeten blog beheerder worden zeg ik

    /   Beantwoorden  / 
 73. René

  ik kan me voorstellen dat je je heil zoekt op dit blog, je zit je natuurlijk helemaal kapot te schamen voor je eigen ploeggie, wat een afgang zeg vanmiddag en wat heeft Ajax gemazzeld met dat punt….

    /   Beantwoorden  / 
 74. kees

  je bent de enige Ajaxied die nog denkt aan deze ex(!)-Ajaxspeler na jullie miezerige gelijkspel vanmiddag.

    /   Beantwoorden  / 
 75. René

  je maakt er nu een geintje van, maar je schaamt je toch helemaal kapot voor dit Ajax…dat kan toch niet anders

    /   Beantwoorden  / 
 76. René

  tsjonge je wordt vernederd door dat ploegje uit Rotterdam en je pakt het zo luchtig op… kan ik dit knap noemen en steek je je kop net zoals Ajax al jaren doet in het zand?

    /   Beantwoorden  / 
 77. René

  tuurlijk er had maar 1 ploeg recht op 3 punten dat is die ploeg uit Rotterdam…. en dan nog trots zijn op een punt, het zegt genoeg Zoon

    /   Beantwoorden  / 
 78. Daniel

  En die rechtsback, Kappelhof, deed het ook niet slecht!

  Oh… Ik zei rechtsback.. Werd er niet een rechtsback uitgefloten bij Ajax.. Oh, dat is zuur.. Vooral omdat die Kappelhof van Ajax komt.. Pijnlijk..

    /   Beantwoorden  / 
 79. René

  haal je nu je troost uit oud ajax spelers… ontwijk de vraag nou niet.. Je schaamt je toch dood voor je eigen club, of niet?

    /   Beantwoorden  / 
 80. kees

  “de vraag stellen is ‘m beantwoorden”, René: laat die grapjas nou maar met z’n eigen frustraties alleen. Nóg een nederlaagje en Ajax zegt Frank de Boer als trainer gedag. Ondanks dat Jonk en Bergkamp hem steunen.

    /   Beantwoorden  / 
 81. René

  hahaha het mooiste wat er is, kleuter zijn :-)

    /   Beantwoorden  / 
 82. René

  dit kon wel eens de echte Tammo80 zijn, wel zo een reactie.. maar geen tijd voor een stukkie op het forum.. bijzonder…

    /   Beantwoorden  / 
 83. René

  dit is teveel eer, dank je klotenzoon

    /   Beantwoorden  / 
 84. kees

  je bent hardleers, dus nogeens OPROTTEN van dit blog, met je getreiter. Maar ja: wat moet jij, sneu geval, als Ajax weer eens verliest, tegen Roda, zaterdag.

    /   Beantwoorden  / 
 85. grunn

  jankert! Hij moet gewoon weer eens een keer wat gaan melden.. Want nu is hetgewoon een kut blog geworden, als hij nou gewoon net als zijn voorgangers iemand anders ha gevraagd dan was er niks aan de hand geweest. In plaats daarvan laat hij dat kut bericht over almelo er staan, achterlijke met je achterlijke naam godenzoon??? serieus??? daar moet je wel mentaal debiel voor zijn om op zo’n achterlijke naam te komen

    /   Beantwoorden  / 
 86. René

  stront varkentjes wat bedoel je daar eigenlijk mee? Is dat voor Groningers bedoeld, of voor Amsterdammers of Ajacieden? Ik voel me niet aangesproken… maar voor wie geldt het?… het is niet persoonlijk want je gebruikt het ook richting anderen…. maar wat bedoel je ermee?

    /   Beantwoorden  / 
 87. kees

  @ Rob-Roy, René: iets voor jullie? ze zoeken een nieuwe blogmaster: info bij martin op [email protected]

    /   Beantwoorden  / 
 88. kees

  @Rob Roy: “ik laat mij mien laiver overnaaien door een olifant, dan heb ik tenminste een lange slurf”..hoe geesstig gevonden: en @René: toen je de felicitaties voor de 24 verjaardag aan Pedersen wilde geven middels een briefkaart: “het lukte mij niet om die kaart in die gleuf te steken”….toen kwam ik nog met: voor zijn verjaardag was er een kaart ter grote van het doel (7.31m) en ik begrijp de frustraties als je als postbode hiermee voor zijn deur staat…. zo kon het wel weer!

    /   Beantwoorden  / 
 89. René

  niets voor jou hahah het lijkt me wel grappig, maar net of mensen hier zitten te wachten op mijn beschouwingen hahahaha als ik Klotenzoon moet geloven hebben jij en ik dit forum om zeep geholpen :-)

    /   Beantwoorden  / 
 90. kees

  als je teveel je oren laat hangen naar zo’n miskleun, dan moet je er idd niet aan beginnen. Maar er zit zeker een stuk “opbouwwerk” in, het houdt mensen van de straat :)

    /   Beantwoorden  / 
 91. Rob Roy

  Ik, blogbeheerder? Denk er niet aan. Er zijn hier maar een paar “reactionairs” die een wezenlijke bijdrage leveren aan dit blog. De rest is allemaal “shit” en daar zou ik blogbeheerder voor worden? Laat me liever overnaaien door een olifant, heb ik tenminste iets langere slurf. Zolang hier nog lui langskomen zoals die zielepoten van die flutclub uit 020 en die grasvreters uit Akkrum-zuid, is deze blog ten dode opgeschreven, en nu vooral de laatste tijd, nu Tammo er schijnbaar de brui aan heeft gegeven. Nee…… mij niet gezien. Maar toch bedankt voor het vertrouwen.

    /   Beantwoorden  / 
 92. fcg1

  de enige die hier de boel op loopt te fokken ben jij godenzontje en dan nog wat wat ken je geen ander woordje dan varkentjes of kwam je niet verder dan dat woordje op school laat ieder mens in zijn eigenwaarde

    /   Beantwoorden  / 
 93. René

  en zie klotenzoontje genieten, hij vind het fantastisch om de boel lekker op te stoken en even met wat namen smijten hier…. over varkens gesproken? Bij Ajax is het echt een varkensstal, ze rollebollen met zijn allen door de modder, gooien er mee en dompelen ze zich er in onder….. Klotenzoon jij hebt het over jezelf, lekker stront varkentje…. weer even terug naar je stal en rollebollen samen met Cruyff en consorten….. hahahahahaha

    /   Beantwoorden  / 
 94. grunn

  varkentjes zijn wel jou ding he, beetje jammer dat kleine mannetjes zoals jou alleen op een blog tof durven te doen… Nichtenzoon..

    /   Beantwoorden  / 
 95. kees

  wat weet jij van de Hel?, mislukte zoon! – vroeger was alles beter voordat…(?) wen er maar vast aan dat je niet bij je vader terecht kunt: die zit waarschijnlijk in Hemelse taferelen.

    /   Beantwoorden  / 
 96. René

  hahahah ja Klotenzoon als het bij Ajax niet loopt dan zoek je slachtoffers om je frustratie te uiten…. rol maar lekker verder in de modder, jullie doen het daar zo ontzettend goed…. om de woorden van Cruyff ontwikkel waar je goed in bent, dus Klotenzoon neem die aanloop en rol lekker verder in je eigen modder… wat ben jij een loser zeg ….

    /   Beantwoorden  / 
 97. René

  kijk dat noemen ze nou plannen en je leeft nog echt in de vorige eeuw… succes ermee varkentje

    /   Beantwoorden  / 
 98. René

  zoon van Big Knor, je zit hier echt verkeerd.. hier zijn geen knorretjes… ik weet dat je er naar verlangt je zoekt het hier steeds weer. Dom varkentje zoek je modder op en ga rollen, maar doe dat niet hier… Je zult hier geen soortgenoten tegenkomen

    /   Beantwoorden  / 
 99. René

  Knorrie, je zoekt op de verkeerde plaats je soortgenoten… Als zoon van Big Big of Miss Piggy of welk beroemd zwijn ook… je komt vast van de planet of the Pigs…. neem nou snel een modderbad dan wordt je weer rustig…. is ook goed voor je huidje en dan kan je vriendje (of misschien vriendinnetje) je lekker masseren… En met de 0-4 tegen Roda voel je vast even helemaal de Big, nou geniet er van…..

    /   Beantwoorden  / 
 100. René

  wie weet wat het vertrek van Tammo bij mensen teweegbrengt? Eén van de oorzaken is dat jij telkens op het verkeerde forum inlogt.

    /   Beantwoorden  / 
 101. René

  calimero is cool

    /   Beantwoorden  / 
 102. diego

  hahaha
  eindelijk weer is een feestje in amsterdam
  staat toch wel mooi he die ene verlies partij bij ajax
  waar was dat nog maar
  oja verek dat was hier in groningen :)
  en voor calimero en teletubies ben je hier op de verkeerde site
  dan moet je toch bij zeplin zijn op ned 3
  ik wens je daar veel plezier

    /   Beantwoorden  / 
 103. Nolio

  ajax boeit niet

    /   Beantwoorden  / 
 104. Rob Roy

  Heel West-Nederland boeit ons niet. Wij zijn FC Groningen…..wij zijn TOP!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 105. Rob Roy

  Van mij mag hij. Dat 020 blog stelt toch niet zoveel voor dus die is onder het beheer van Tammo ook in de kortste keren ter ziele.
  Trouwens de naam Tammo komt van een halve zool die in de jaren 50 en 60 in de stad rondreed met paard en wagen. Hij sliep bij Houthandel Nanninga achter aan de Meewerderweg, daar stalde hij z’n paard en sliep dan in z’n boerenwagen. Elke morgen ging hij dan weer de stad in met z’n spulletje, deed soms wat boodschapjes voor deze en gene en vrat verder niet veel uit. In die tijd scharrelde er ook nog een ander figuur door de stad, ene Jan de Roos, maar dat is weer een ander verhaal.
  De groeten, Godenzoon (Jezus), en niet teveel coke snuiven hé.

    /   Beantwoorden  / 
 106. grunn

  Kots, echte flikkerclub ja feyenoord dat is een club, groningen dat is een club! ajax kleine kinder club enige shirts die hard gaan is de pyama collectie..
  Kut ajax, en als dit zo’n kut club is he, waarom ben je hier dan elke dag nichtenzoon???

    /   Beantwoorden  / 
 107. theoreticus

  Tammo is een gewone Groningse naam hoor, net als Popko, Trijnko, etc.

    /   Beantwoorden  / 
 108. kees

  Jan de Roos: Gekroonde ( want behangen met onderscheidingen) koning van de pleinen in Groningen!…zie hem nog met wandelstok en baard langs de café’s en V&D zich ophoudcen. Prachtig icoon van de stad in de tijd van de inspraak: van de Berg en Wallage hadden het bestuur gegijzeld met het VCP en hielden met een linkse minderheid (projectplan-college) alles van de gevestigde orde buiten de deur…en de Eemshaven werd een nationaal verliesgevend project. Mooi’tied was daaa !

    /   Beantwoorden  / 
 109. Rob Roy

  Ik hoop niet dat je je aangesproken voelt, Theoreticus. Ik geef alleen maar aan dat Tammo een lijperd was, net als Tammo de blogbeheerder, want geen blogbeheerder is zo “lijp” om meer dan 14 dagen geen enkele reactie op dit blog te geven. Daar komt bij dat hij zich zonder opgaaf van enige redenen,(mijn inziens) niet meer op dit blog verschijnt. Het kan zijn dat hij voor een langere periode met vakantie is, maar dan was het beter geweest dit even te melden.

    /   Beantwoorden  / 
 110. Daniel

  Bedankt rene, voor deze uitleg. Als ik het goed begrijp, naast al die sneren naar godenzoon, is Tammo afwezig?

    /   Beantwoorden  / 
 111. René

  ja Daniel, dat is tegenwoordig ook weer een vorm van vermaak, die sneren….en ik constateer dat Tammo inderdaad afwezig is…

    /   Beantwoorden  / 
 112. René

  Feijenoord is een club?

    /   Beantwoorden  / 
 113. johoo

  ja een club die niet kan winnen van GO AHEAD EAGLES! En ook niet van Grunn FC

    /   Beantwoorden  / 
 114. Rob Roy

  Als je dat maar weet!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.