Live: FC Groningen v VVV-Venlo

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

9 reacties op “Live: FC Groningen v VVV-Venlo

 1. René

  1 penal niet gegeven, 1 penal ten onrechte gegeven. De optelsom is wat mij betreft dat de penal terecht was. De rode kaart absoluut niet, degene speelde gewoon de bal. 3 punten, binnen maar wat heeft Groningen gezwijnd met deze wedstrijd en speelden ze slecht en ongeconcentreerd.. wat een balverlies.. Het spel zoals tegen RKC wordt door voorgezet, bah

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jan

  Ik heb ook wel weer dingen gezien waar we verder mee kunnen.
  Ook wel weer verbeter punten,waar we deze week op de training weer aan
  kunnen werkern naar de volgende training. BlaBlaBla. Wat een slappe en bange trainer! Tegen 10 man gooi er tocht een extra spits in. maar in
  hemelsnaam toch geen Holla! Wat heeft die trainer toch tegen Jones????
  En in hemelsnaam. steeds weer Hoeraj,terwijl Kappelhof weer fit was!
  Zum Kotsen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rudy

   Je zou ook over bepaalde dingen heen kunnen kijken. Ze staan gedeeld 4e en doen volop mee om de 4e of 5e plek. Je kunt niet altijd winnen met oogstrelend spel. Ik persoonlijk vind dat er in deze ploeg heel veel potentie zit en dat het plafond nog niet bereikt is, de toekomst zal het uitwijzen. Verder snap ik ook niet dat Jones niet speelt. Hij had sowieso meer speelminuten verdiend gedurende de competitie.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Rudy

  Hmmm,Ajax speelt thuis met goed spel gelijk tegen NAC, Heerenveen, ook met redelijk spel, thuis gelijk tegen RKC, Groningen wint na een slechte wedstrijd thuis van VVV. Dan hebben ze het toch niet slecht gedaan, iig beter als de anderen. ‘t Is maar net hoe je het ziet.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   dat is inderdaad wel het grootste winstpunt, normaal gesproken speelden we nu gelijk en hoe Musa die bal kon missen??? Maar het spel was niet om aan te zien, er werd wel erg lichtzinnig met kansen omgesprongen en wat Van Loo nou steeds uit zijn doel doet? Het is mij een raadsel weer als een vis op het droge proberen te zwemmen en vervolgens is het doel geheel open. Het schouwspel van duiven en de 3 punten vond ik het meest interessant van deze middag en ik kan ook wel genieten van die afstraffing van Vitesse :-)

     /   Beantwoorden  / 
   1. diego

    sorry hoor
    maar van loo kun je die laatse kans van vvv niet aanrekenen
    dat was een foute terugspeelbal van hiariej
    die eerste goal van vvv kun je van loo wel aanrekenen
    hij reageert veel te langzaam
    het word tijd dat huistra gaat ingrijpen
    geef desnoods die iraanse keeper van beloften de kans om in het eerste te keepen
    slechter zijn dan van loo kan haast niet
    voordeel is dat hij jong is en meer conditie heeft
    en zal gretig zijn om zich te bewijzen

      /   Beantwoorden  / 
 4. Ruud

  Ik kan er wel mee leven als er eens één of twee spelers een off-day hebben, dan kan je ze nog eens wisselen .
  Maar ik zag vandaag een herhaling van de wedstrijd tegen RKC, met één verschil: drie punten.
  Het was weer een collectief falen en het ontbreken van ook maar een beetje creativiteit, passie, inzet of slimheid.
  Het balletje breed en het tikkie terug werden zo vaak toegepast dat ik het idee kreeg dat ze met een nulletje of zes voor stonden en ze de laatste minuten even uit wilden spelen, alleen duurden deze minuten wel heeeel lang.
  Het valt me op dat als we tegen een ploeg spelen die niet zelf wil of kan voetballen , we zelf niet bij machte zijn om zelf het spel te maken.
  Met een man meer en geen enkele dreiging was het misschien een optie om er een aanvaller bij in te zetten????
  En weer de vraag “Waar is Jones ???”.

    /   Beantwoorden  / 
 5. René

  ik zat vandaag het interview met Huistra te bekijken en ik moet zeggen hij heeft wel gelijk dat in het begin van de competitie verloren ze met goed spel van Roda en verspeelden een punt tegen NAC, nu pakken ze 3 punten met slecht spel tegen VVV. Gelukkig pakken we de punten nu wel. Ik moest trouwens wel lachen om die trainer van VVV, hij vond VVV heer en meester in het eerste kwartier met daarbij die terechte goal… nou die goal was de eerte kans van VVV en daarvoor werd er een handsbal door de scheids van een speler van VVV over het hoofd gezien. Als je kijkt naar de kansen heeft Groningen terecht gewonnen, maar wat was het slecht… ik hoop dat het deze week beter gaat en dat ze partij kunnen bieden aan PSV. Voor nu staan ze op de ranglijst uitstekend voor en ligt alles op koers. Feit is dat in deze competitie iedereen van iedereen kan winnen, maar ook kan verliezen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   om met je laatste opmerking te beginnen:”dat is nou niet een sterke situatie voor de “top”clubs:. Veel wisselvalligheid wordt meestal toegschrevenm aan minder getalenteerde voetballers, maar een heel team dat deelt in de malaise? Ik kan er niet omheen dat de trainers zélf mede schuldig zijn aan dat inzakkende niveau van hun teram: Er wordt een tactisch coincept voor die ene wedsterijd voorvbereid, en iedereen moet hier strikt gehoor aan geven ( de traioner zegt dan: “ik heb goeie dingen gezien”. Maar als er uitvoeringsfouten zijn, dan is het gelijk helemaal mis, alles een-op-een en de fouten/blunders bepalen de kansen van de tegenstander. Waar is de tijd dat de spelers zelf hun keuzes m\aakten, en naast (ook) blunders schitterende soleerpartijen lieten ziuen met een geheide goal als beloning?
   Ik huldig de dag, dat de trainer verkouden/afwezig is, en het team het zelf moet doen, de spelers er vol voor gaan, en kansen worden benut… zo kom je weer op uitslagen van 4-0 of 5-1 (of 3-0 verlies). Met VVV stond zondag er een fysiek en defensief scherp team, wat snel op de counter wilde spelen, Maar Groningen zette niet echt druk naar voren, en met veel kunst en vliegwerk en gevaar voor tegengoals werd die counter gepareerd. Wat daar nou voor masterplan achterzit?

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.