Live: Vitesse v FC Groningen

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

39 reacties op “Live: Vitesse v FC Groningen

 1. Robine

  Weer een puntje erbij, had meer ingezeten. Veel te onrustig in balbezit. Zeker als we de bal in een duel winnen, schieten ze hem zo weer naar de tegenstander. Waarom stond Tadic op rechts. Dat is onze beste speler, zet hem dan op zijn favoriete linkerkant, of achter de spits.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ruud

  In het begin niet zo best maar de fc kwam steeds beter in het spel.
  Wel veel onnodig balbezit en veel slordig spel.
  Had persoonlijk niet Holland maar Anderson op de 10 gezet en Bacuna of Jones op rechts.
  Maar ja 1 punt is beter dan geen punt.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Sjoerdje

  Ik denk dat Tadic op rechts stond omdat Andersson beter op links kan staan dan op rechts. Eind 1e helft liep dat ook goed met beide heren maar daarna weinig meer van gezien. Duidelijk is nu dat Kappelhof gewoon spelen moet, verdedigend sterk. Kwakman terug na de winter, Kappelhof rechts en Luciano op doel, dan ziet dat er stukken beter uit. Maar het spel naar voren is echt heel slecht aan het worden. Alles moet van Tadic komen, de andere 5 voorste zijn op geen enkele goede creatieve actie te betrappen, dat is toch zorgelijk. Er moet een creatieve speler bij, het liefst op het middenveld. Misschien vertrekken er spelers (Pedersen) dus komt er ruimte vrij want er moet iets bij

    /   Beantwoorden  / 
 4. jvantilt

  Groningen weet dat het Tadic niet kan houden, vandaar het toneelstukje van willen openbreken en verlengen contract. Volgens mij is hij na de winterstop weg.
  Dan zal Groningen het slechter doen dan nu, met dat gebrek aan creativiteit en snelheid. Mag je een klasse-spits hebben als Teixera, echter als hij niet goed uit de verf komt met dat magere spel wil hij ook weg.
  Wordt een mager jaartje.

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCGRUNN1997

   FC Groningen volgt Filip Kostic, dit is een speler net zoals Tadic.
   Het is net als Tadic ook een Serv, hij is overigens maar 19 jaar en kost hij volgens diverse media maar: € 600.000,-.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    interesse voor deze aanvallende linkermiddenvelder was al een paar weken publiek bekend…Nijland en Veldmate waren niet voor niets naar die zaakwaarnemer van Tadic gereisd, en onze beste man zal wel weer (bijna) verkocht zijn, nog een kleine drie weken en het feest begint weer !

      /   Beantwoorden  / 
  2. René

   het zal met je naam te maken hebben, want je slaat om de zoveel tijd op tilt.Beste stuurlui staan aan wal. Groningen heeft vandaag een goed punt gepakt, de 0 gehouden en er zaten weer wat goede dingen in. Tadic blijft gewoon, tenzij er 10 of meer miljoen wordt geboden. Zie geen reden voor zijn vertrek. Groningen pakt het in de 2e helft van het seizoen weer goed op en we gaan echt wel meedoen. Feijenoord, Heerenveeen en Vitesse vallen nog wel terug…. geen man over boord…

     /   Beantwoorden  / 
 5. Robert

  Waar kom je weg @jvantilt ?
  Volgens mij geen fc Grunn suprter zo te lezen!

    /   Beantwoorden  / 
  1. FCGRUNN1997

   inderdaad!

     /   Beantwoorden  / 
  2. jvantilt

   Uit Groningen, geboren stadjer.

     /   Beantwoorden  / 
 6. sandra

  Sjoerdje ?????
  Luciano hahhahha wat een clown!
  van Loo en Luciano even slecht!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rudy

   Vind je reactie een beetje overtrokken, maar ben het wel eens met je stelling. Zowel Van Loo als Luciano stralen onrust uit. Zal het dan ook niet vreemd vinden als er een andere keeper gehaald gaat worden. Dat stuivertje wisselen met Van Loo en Luciano is ook niks.

     /   Beantwoorden  / 
 7. theoreticus

  Dankzij een katachtige reflex van Luciano hebben we een punt. Van Loo had die bal nooit gehad. Vooralsnog blij dat ie er weer bij is.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   en achterin werden we niet overlopen. Dus tegen Utreg dezelfde elf, maar dan meer scorende spelers voorin! Kijk toch ook wel uit naar Jones

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    we moeten er ook wel een beetje voor waken, dat we niet teveel van Jones gaan verwachten. Anders heeft hij al afgedaan na 1 wedstrijd :-) Het resultaat tegen Vitesse is gewoon goed, zeker als je 4 voorgaande wedstrijden in je bagage meeneemt. Ik ben ook blij dat Luciano er weer is, eindelijk meer rust op het doel…. Waar is van Loo, is hij eindelijk de catering gaan doen :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

     Daar sla je de spijker op zijn kop! Begrijpelijk dat iedereen Jones in de Euroborg wil zien spelen en zelf ben ik ook zeer benieuwd naar wat zijn kunsten zijn. Maar zijn prestaties bij Jong Fc spreken nog niet in zijn voordeel. Veel van de supporters die nu Huistra bekritiseren omdat hij Jones niet opstelt zullen bij een tegenvallende Jones in het eerste ook gelijk Jones en de scouting afbranden. ..Maar je kunt na de schitterende redding van Luciano (een keeper die de bal aanvalt ipv als van Loo af te wachten tot de bal je passeert)ook stellen dat je niet al te veel waarde moet hechten aan prestaties in Jong Fc. Want Luciano heeft m.i niet op basis van zijn prestaties aldaar van Loo verdrongen.
     En zo kan Jones wellicht Bacuna of Andersson verdringen….Afgaande op de wedstrijdverslagen van Jong Fc van de afgelopen jaren zou Lachman een kanjer worden en werd er pas laat positief over van Dijk geschreven.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      en nog vreemder wordt het als je aan de wedstrijdinstelling denkt van die pot tegen Feyenoord-thuis (6-0) Waarom klopte het toen allemaal wel? en kan het wéér tegen Utrecht? Het zou een hele opsteker zijn als de laatste westrijd voor de winterstop wordt gewonnen- beetje rust(blessures) en relaxed trainingskamp, en dan het team door die tranferperiode(tadic, luciano) heen loodsen. moet toch iets (?) kunnen opleveren, want zoveel slechter zijn we niet dan Utrecht, Roda, Heerenveen, Vitesse of Feyenoord.

        /  
     2. René

      Kees, toen viel ook bijna elke bal goed en dat doet iets met een ploeg. Of dat iets met de instelling te maken heeft gehad weet ik niet. Maar we waren toen wel heel trefzeker. We zijn zeker niet minder dan de andere ploegen in dat linkerrijtje wat je zojuist noemde. Alhoewel we zullen uit toch echt beter moeten gaan presteren. Want neem Heerenveen die scoort gewoon 5 keer tegen excelsior, dat zie ik Groningen op dit moment niet doen. Thuis zijn we nagenoeg onverslaanbaar, maar uit.. daar zit ook het euvel. Onze uitwedstrijden, je herkent de ploeg totaal niet meer. Ok, uit is anders maar zo een groot verschil dat mag natuurlijk nooit.

        /  
 8. Rob Roy

  Vindt dit een beetje vreemd. Een item over het live verslag van Vitesse-Fc Groningen en dan een teletekstpagina van Akkrum-zuid-PSV.
  Zijn jullie al zoveel in achting gezakt met deze blog dat je zoiets hier vermeld? Schande!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   R-R:komt zeker wel door die “spledid isolation” van die Friezen, net als die mesjoche Engelsen trouwens, geen Euro, maar wel een grote bek als het over Europa gaat. Straks rijdt daar de trein niet meer vanwege stakingen, en terecht: alleen met een museumpje of een charity-gift van kroonprins Charles, daar redt je een natie niet mee…maar:
   vooralsnog goede reis :D , en ik hoor wel of de sluitingstijd van de kroegen is aangepast aan de europese norm (vroeger in de UK: 23:00 uur, dan was iedereen wel boven zijn theewater…kwastie van eeuwenlange traditie!) Als ze er nu een paar uur bijplakken, dan kan je met een bezem door de straten die locals opdweilen. :)

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    Daar moet je een beetje doorheenkijken,Kees. In het algemeen zijn de Britten een gemoedelijk volk, erg aardig en open. Als je op een bankje in de (schaarse) zon zit en er komt een Brit naast je zitten dan heb je binnen de kortste keren een gesprek aan geknoopt en zijn de mensen (die ik tenminste meegemaakt heb) heel begrijpend en belangstellend. Anders als die onbeschofte Europeanen met o.a de Nederlanders die altijd klaar staan met hum middelvinger en je liever op de bek slaan dan dat ze één woord tegen je moeten zeggen.En wat die Euro betreft, Kees, de Britten hadden het beter door dan al die domme Europeanen die er door hun regeringen inluist zijn om de Euro in te voeren. De Britten hebben het er van begin af aan niet zien zitten in die Euro, en gelijk hadden ze, net als de Denen, die altijd tegen gestemd hebben. En een grote bek mogen ze hebben want ze betalen met hun Engelse ponden ook fors mee aan Europa, dus die vlieger van jou gaat ook niet op.Als ik ergens aan mee betaal wil ik ook zeggenschap hebben, zo ook die Britten.En wat betreft vakantie naar Albion is het één groot feest als je er bent maar dat moet je maar niet te hard roepen want anders komen er teveel van die grootbekken uit Nederland daarheen en is het direct een stuk minder aantrekkelijk om daar te zijn.Jou opmerking over de sluitingstijd: De sluitingstijd van 23.00 uur is zeker al 20 jaar niet meer aan de orde. De dorpspub mag in de meeste gevallen tot 01.00 uur open zijn en er zijn (in de grote stad) pubs die tot 04.00 uur open zijn en verder zijn er pubs die geen sluitingstijd opgelegd krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Tammo80

   Het is een link naar de Teletekst pagina. In het speelweekend van Vitesse v FC Groningen stond het verslag op deze pagina en dat wordt gewijzigd als er een nieuwe speelronde is.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Tammo: gooi ‘m er dan af!! die stomme pagina!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Hij solliciteerd naar een blogbehherdersfunctie bij die stomme Friezen, want die heeb al een aantal jaren geen fatsoenlijke blog/beheerder.
     Dag Tammo…….op naar Akkrum-zuid!!!!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Tammo80

      Wat zijn jullie de laatste tijd aan het zeuren, zeg. Ik vond dat jullie met zijn beiden altijd nog wat toe te voegen hadden maar dat is ook niet meer zo. Zonde dat het de laatste tijd allemaal naar de gallemiezen moet.

        /  
   2. kees

    @Tammo, en ook voor R-b-Roy, René, en nog een enkele andere blogger: we zijn behoorlijk flauw geworden van die periode in november dat dit blog “stuurloos” was door die Amsterdamse hahaha- belaging. Nu jij zelf het woord galemiezen gebruikt (Mokums taalgebruik, nota bene!)om de teloorgang aan te geven, moet ik toch wel lachen: En om het niet al te serieus op te vatten, een filmpie voor jullie allen:

    http://www.youtube.com/watch?v=m7v_umua5tc&NR=1&feature=endscreen

    groet – kees :D

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     De enigste die deze blog naar de zgn.gallemiezen helpt bij jij zelf, Tammo80. Als jij vanaf het begin iets alerter was geweest in verband met de ‘aanvallen’ van ongenode gasten, dan was dit, wat er op heden gebeurd, niet voorgekomen. Nu er van de kant van de bloggers kritiek op jou optreden komt ga je de schuld hiervan afschuiven op diegene die dit blog altijd hebben verdedigd. Hier rest maar één gegeven…..schaam je!!!!
     Een excuus naar genoemde bloggers zou de schade nog enigszins kunnen beperken, als je daartoe tenminste bereid bent.
     de groeten,
     Rob Roy.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      Nieuw ITEM: FC Groningen’s 3e doelman Etemadi vertrekt per onmiddelijk naar Iran/ 1-jarig contract beëindigd. En omdat van Loo ook een aflopend contract heeft per einde van dit seizoen, en er al eens eerder geruchten waren over een eventueel verkassen van Luciano da Silva (naar Belgë?), mogen we er wel vanuit gaan dat er iets staat te gebeuren in de winterstop: Ik denk zelf een nieuwe keeper, voor meteen een basisplaats. Robbin de Ruiter is misschien candidaat, Zoet(PSV) is ook wel genoemd, maar ook Nienhuis (Veendam) gaat wellicht zijn rentree maken naar FC Groningen…eindelijk komt er dus actie op dit front.

        /  
     2. Tammo80

      Nee je hebt volkomen gelijk, RR. Domme opmerkingen maken helpt dit blog. Ik heb getwijfeld om er mee door te gaan ondanks mijn privésores omdat er voorheen mensen zoals jij hier waren. Maar ik kan nu niet wachten tot het weekend voorbij is en ik mijn laatste wedstrijdverslag hier kan neer pennen.

        /  
     3. Rob Roy

      Ja, Tammo80, als je de waarheid niet onder ogen wilt zien en alles wat jou niet aanstaat onder de noemer “domme opmerkingen” plaatst, dan blijft er inderdaad niet veel meer over van de samenwerking tusen een moderator en zijn bloggers. Het is dan ook niet onverstandig om het ‘hazenpad’te kiezen en de ‘pijp aan Maarten’te geven. Ondanks jouw privésores wens ik je in de toekeomst toch het allerbeste toe. Deze FC Groningen blog zal wel verder gaan met een andere moderator en zo niet….jammer dan, er zijn nog zat andere mogelijkheden om mijn support aan de FCG kenbaar te maken.

        /  
     4. Rob Roy

      @Hahahaha,
      Zonder verder in detail te treden wil ik beweren dat jij één van de aanstichters bent geweest waardoor het op deze blog verkeerd is gegaan.
      En inderdaad als je zulke racties schrijft zoals jij de laatste tijd, mag je gerust spreken van een contactgestoorde werkloze nietsnut. Niet voor niets heeft Tammo80 steeds reacties van jou moeten verwijderen.
      En wat betreft het werkloos zijn: Ik heb ruim 40 jaar een bedrijf gerunt, geen dag verzuimt en altijd lol in m’n werk gehad. Iets dat jou met je miserabele lichaam waarschijnlijk niet zal lukken.

        /  
     5. Rob Roy

      @Hahahaha,
      Zoals ik al zei; Een contactgestoorde werkloze nietsnut.:D
      Pffffffff.
      Waardeloos!!!!!

        /  
 9. Rob Roy

  De “Splendid Isolation” van de Britten, uitgeroepen door Benjamin Disraeli in de nadagen van de 19e eeuw, om precies te zijn 26 februari 1896, heeft tot nu toe altijd goed gewerkt. Het Verenigd Koninkrijk was ooit het grootste rijk op aarde, een rijk waar de zon nooit onderging. Nu het slechter gaat met de wereldeconomie, gaat het ook slechter met de Britten,logisch zou ik zeggen. Maar door het opportunisme van dezelfde Britten is Engeland nog steeds één van de welvarendste landen ter wereld. Zelfs hun ‘aardsvijanden’de Fransozen kunnen hier nog niet aan tippen, en als je het hebt over ‘grote bekken’dat zijn pas mensen met ‘grote bekken’ en ook nog weinig presteren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   R-R: ik ben een liefhebber van Groot Btrittanië, maar het is niet alles goud wat blinkt, daarom heb ik ( zoals Noordeling of Jan en nog wat lieden) maar eens een anti-hjouding aangenomen, in mijn stukje. Mijn Grootvader, die bij ons in huis woonde en 96 werd, heeft 30 jaar als een directeur op een boarding school gezeten in Londen ( rond 1900) en ik ben dus op Engelse wijze opgevoed (dwz. rechtop aan tafel, niet tegenspreken, first things-first, etc… Dus je moet mij begrijpen, behalve het weer (regen dus) is het een heel grappig volkje. Maar we zullen niet over de uitwassen hebben, Hooligans enzomeer…want daar heb ik geen lol aan. Over die sluitingstijd: bedankt voor de actuele info…ik leef soms ook in het verleden, weet je! Maar over die vroegere grootmacht ( in mijn jonge jaren was de pond = 10 gulden waard, en ging de zons nooit onder in het wereldrijk (Gemenebest). en dan die auto’s: roestbakken versus aristocratische R(olls)-R(oys)…toevallig… (in feite een koets op bladveren)…
   ik moet ook maar eens terug, voor een sandwich roastbeef of zo’n stoutbeer, en weer kijken hoe het er gaat, maar een anecdote geef ik je nog mee: toen de electrische trein er kwam, was( en is) een tweede conducteur op de trein (ex-stoker) niet meer nodig. maar de vakbonden (macht) had en hield de afspraak overeind dat deze overbodige functionaris bleef. Twintig jaar lang heeft deze siuatie geduurd… :) Veel plezier naar Albion…ik zou zo mee-willen. ps: ik heb ook een hekel aan die Fransen: toevallig hebben \ze een mooi land, kastelen en lekker weer, en goed eten, maar die “Polytechnique”-jongens( Sarkozy), die daar handig de dienst uitmaken zijn asociale klootzakken.

     /   Beantwoorden  / 
 10. Rob Roy

  Als 17 jarige matroos(ben nu 69) op een coast-tankertje van een Nederlandse maatschappij, liep ik al door de straten van Liverpool. Hoewel Liverpool niet representatief is voor de schoonheid van de UK ben ik reeds toen al gegrepen door de openheid en respectvolle benadering van de Brit tegenover een buitenlander.Ik ga regelmatig op bezoek bij familie in het Noorden (Yorkhire Moors)en het valt me steeds weer op dat het er veel relaxter toe gaat dan in Nederland. Uitwasen vind je overal op de wereld,zo ook in Albion, het verschil tussen arm en rijk is ook daar aanwezig, misschien nog wel groter als hier, en in 1958 was de pond inderdaad f 10,60 waard.Maar de tijd van fish-and chips in de ‘Daily Mail’ is echt voorbij maar de Stout en de Guinness wordt nog op dezelfde wijze opgepompt als in mijn jonge jaren.
  En wat betreft die tweede conducteur, dat was de schuld van Mr.Beeching de spoorweghervormer.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   ben ook bijna 60, en ook ex-varens gast… veel meegemaakt bij de KM als zeeofficier…mocht een keer als 20 jarige in uniform in Porthmouth naar Marks & Spencer, jeweetwel van die witte wollen truien, en daar aangekomen met in de hand een visitekaartje van H.M. RDNavy, heb ik toen een tiental cassieres geronseld voor een avondje a/b met de jannen..je begrijpt veel drank en gewip vooruit in het ankerruim, maar ALLES kon daar, was de tijd van de woodstock Navy, klompen, lang haar en AZ (met Kees Kist) die een keer kampioen werd. Mooie tijd. Jammer dat de dienstplicht is afgeschaft. Groet-kees

     /   Beantwoorden  / 
 11. Rob Roy

  Nostalgie,Kees. De dienstplicht hadden ze nooit moeten afschaffen. Hadden nu al die eigenwijze snuitertjes met hun grote wijze smoelen op hun flikker gekregen en waren ze beter opgevoed dan nu. Hou maar op, anders begin ik te janken.Laten we het maar over voetbal hebben, mijn tweede passie buiten het varen.
  Hou zee, kameraad.

    /   Beantwoorden  / 
 12. Rob Roy

  :D

    /   Beantwoorden  / 
 13. Arlene York

  Sign in with your YouTube Account (YouTube, Google , Gmail, Orkut, Picasa, or Chrome) to rate vitessearnhem1′s comment.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.