Live: FC Groningen v FC Utrecht

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

24 reacties op “Live: FC Groningen v FC Utrecht

 1. mark frans

  goededag ik heb een vraag:
  ondanks een regen van klachten van t.v kijkers (die handig genegeert worden door de zenders en reclamebureaux…….)
  waarom word niks gedaan met deze klachten over de overdaad aan t.v reclames?
  let op ik ben niet TEGEN tv reclames maar bijna altijd worden de twaalf minuut per uur norm overschreden !!!
  KORTOM :zijn de meningen van tv kijkers niet belangrijk?
  dank u

    /   Beantwoorden  / 
  1. theoreticus

   Makkelijk antwoord nl. Nee, is niet belangrijk. Alleen de adverteerders zijn belangrijk. (Maar waar zouden die zonder klantjes zijn…)

     /   Beantwoorden  / 
 2. rene1

  Armzalige eerste helft, tegen een B-elftla van Utrecht, Kieftenbeld Sparv Hieraijee daar moeten ze per direct afscheid van nemen, ik snap niet waarom deze met zijn 3 (en) in het veld staan. Anderson daar is het beste ook vanaf dit seizoen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rudy

   Geen armzalige 1e helft, René. Groningen speelde goed, was dominant en creëerde genoeg kansen. Het had maar zo 3-0 kunnen staan. Heb je de wedstrijd wel gezien?

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    ja, dat heeft mijn naamgenoot wel, alleen hij heeft het zeldzame talent om enkel het negatieve eruit te halen en dat onder een enorm vergrootglas te leggen….

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rudy

     Sorry, René, Ik dacht al dat jouw reacties meestal wel positief en onderbouwend waren, anders had ik niet eens gereageerd, daarom. Beetje verwarrend twee dezelfde namen. Ik wens je een fijne kersttijd toe en zal voortaan beter opletten ;)

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      als er een 1 achter staat is het meestal negatief :-)

        /  
 3. rene1

  B – elftal

    /   Beantwoorden  / 
 4. Noordeling

  Groningen had al lang en breed voor moeten staan, maar had ook zomaar op achterstand kunnen komen. Het middenveld heeft teveel werkers en te weinig creativiteit. Holla, Kieftebeld en Sparv…..teveel verdedigende middenvelders die offensief totaal niets brengen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Robine

  Goed centrum achterin: Van Dijk/Kappelhof. Kappelhof mag nog iets meer opbouwen en doorschuiven, maar zag er goed uit. Inderdaad kansen benutten. 23 doelpogingen, slecht 1 maal raak. utrecht was onmachtig. Snap ook niet waarom Grent linksbuiten kwam te staan.
  Hopelijk blijft Tadic, die was erg balvast, verder hebben we nu echt een rechtsback nodig.
  Ben benieuwd met welke 11 we na de winterstop verdergaan. Europees voetbal is nog steeds mogelijk.

    /   Beantwoorden  / 
 6. Rudy

  Ik heb een soepel spelend Groningen gezien, dat na de 1-0 terug begon te lopen, waardoor het nog onnodig spannend werd. Groningen heeft wel 5 opgelegde kansen gehad waarvan i.i.g. die van Tadic erin had gemoeten. Mooi voor Texeira die zich gekroond heeft tot matchwinner, het is hem gegund. Ik wens een ieder vrolijk kerstfeest en een voorspoedig 2012.

    /   Beantwoorden  / 
 7. René

  wat een gezeik, prima overwinning en ook volkomen terecht. Groningen raakt blijkbaar van slag bij een voorsprong. Uitstekende goal Tex en voor de verandering heeft Hierahonee ook wel wat laten zien. Goede pot Luciano. Toch voor de 2e keer de 0, dit zal Van Loo zwaar vallen met zijn vele blunders en tegen goals. Uitstekende pot Kappelhof, vond Van Dijk vandaag slordig, leek wat ongeconcentreerd. Wat is Bacuna nu aan het doen… vechten met de bal, of andere kunstvormen. Kwam weinig zinnigs uit en Pedersen is of kleurenblind of snapt er helemaal niets van… Wat een balverlies, gold ook voor Holla. Maar ipv het negatieve deel, wil ik me vooral richten op de meer dan terechte overwinning en dan kunnen we het natuurlijk over een B-elftal hebben etc. Groningen wint weer en bij vlagen met goed voetbal. Ze hadden gewoon met 4-0 moeten winnen, maar ja het gaat om de 3 punten en de 0 en wacht laten ze die nou net hebben….

    /   Beantwoorden  / 
  1. MartinWinschoten

   Pedersen bracht juist voetbal en ziet de opening. Ben jij toevallig Rene1?? whahaha

     /   Beantwoorden  / 
 8. Noordeling

  3 punten, maar in feite moet je zo’n ploeg als Utrecht met een nulletje of drie oprollen. Luciano zorgt voor meer rust achterin….in het centrum gaat het niet onaardig…tadic is het paradepaardje en de genie en voorin hebben we een speler die hard werkt en de trekker overhaalt. Echter spelers als Sparv, Kieftebeld, Holla moet je niet teveel in de ploeg hebben. 1 max. 2. geen enkele creativiteit pure werkers. Eigenlijk moet je een creatieve middenvelder halen, een keeper, en misschien voorin nog iemand…maar ja anderzijds….als er al tekorten zijn….kun je ook denken…laat maar even zitten. Met deze ploeg gaat Groningen geen Europees voetbal halen. Nacompetitie is het maximale.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   ik neem aan dat jij hier de play offs bedoelt en niet de na competitie, want ik zie ze toch echt wel in het linkerrijtje eindigen.. En het klopt er is teveel van hetzelfde op het middenveld. Kansen waren er genoeg, dus 3-0, 4-0 was heel goed mogelijk geweest. Ik ben in ieder geval blij dat de verdediging een stuk stabieler is…..

     /   Beantwoorden  / 
 9. steentil

  @rene1 Afscheid nemen van Kieftenbelt ?Kijk jij wel wedstrijden van onze FC ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rudy

   Hij kijkt waarschijnlijk alleen maar met z’n ogen dicht, zzzz zzzz zzzz.:)

     /   Beantwoorden  / 
  2. rene1

   Ik heb de hele wedstrijd gezien en ik vind het gewoon bagger en ik hoop dat begin volgend jaar in ieders geval er wat blessures terugkomen . Ze zijn vanaf kieftenbeld en sparv naar achteruit zo ontzettend kwetsbaar en dan speel je tegen een zeer zwak utrecht, wat wel positief is op de plek waar ze nu staan. Tegen feyenoord was top maar de rest van de wedstrijden was rommelig en dat is nu nog maar dat is mijn mening.

     /   Beantwoorden  / 
   1. René

    zie je wel de 1 van negativiteit :-)

      /   Beantwoorden  / 
   2. marcello

    je zegt tegen feynoord was top om dat daar van acht kansen er 6 in gingen volgens mij speelde feyenoord toen ook met een B elftal beste man ik vind dat ze tegen utrecht oppermachtig waren alleen de ballen wilden er niet in ik heb een leuke wedstrijd gezien
    met meer dan een handvol open kansen om te scoren

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo80

     Volgens mij werden er gisteren meer kansen gecreeerd dan in de wedstrijd tegen Feyenoord… Dus ja scorebordjournalistiek :P

       /   Beantwoorden  / 
 10. Sjaskie

  Toch wel duidelijk nu dat Kappelhof moet blijven staan. Hij kan mooi naar rechts als Kwakman terug is, dan staat de achterhoede een stuk stabieler incl. luciano op doel. 1e helft een paar prachtige aanvallen gezien maar zeker 2e helft heel veel slordigheden. Middenveld moet echt een creatieve speler bij, die speelden heel matig vandaag. Na de winter Suk, Enevoldsen, Johansson en Kwakman terug, misschien 1 middenvelder erbij (hoop ik), dan kan er wat leuks gebeuren.

    /   Beantwoorden  / 
 11. Viva

  Groningen speelde vandaag met shirt van Make a wish aan. Groningen helpt zo Make a wish Nederland. Zij vervullen de liefste wens van ernstig zieke kinderen om ze kracht te geven in die moeilijk zware tijd. Help mee en steun Make a wish en stem: https://www.facebook.com/questions/195315050554228/

    /   Beantwoorden  / 
 12. dkl

  ik vondt het een leuke pot maar het had wel een dikke uuitslag mogen wezen want veelste veel kansen en zet die petter maar langs de lijn die kerel kan nog geen deuk in een pakje boter schopen

  op naar 2012 dan de opstelling

  Luciano
  kappelhof :van dijk: kwakman:burnet
  jones : kieftebelt: sparv : tadic als die blijft
  Texeira, David : suk

  tot 2012 en een goed nieuw jaar

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.