Groningen wint moeizaam maar verdiend

FC Groningen heeft het kalendaarjaar 2011 met een overwinning afgesloten. In de eigen Euroborg werd het 1-0 door een treffer van David Texeira. De eerste kans van de wedstrijd was voor Utrecht, maar daarna was het vooral Groningen dat de klok sloeg. Als er met rust 3-1 op de borden had gestaan had dat waarschijnlijk niemand verbaasd. De score viel echter veel lager uit omdat de Groningers het vizier niet op scherp hadden staan en doelman Rob van Dijk goed keepte en anders het geluk aan zijn zijde had.

Gelukkig scoorde Texeira na de rust wel. Zijn zevende treffer van dit seizoen, en dat lijkt toch een mooi gemiddelde. Als de Uruguayaan aan het eind van de rit op 15 treffers komt, dan is dat een mooi aantal voor zijn eerste seizoen bij de FC.

Dat is echter toekomstmuziek en we moeten afwachten of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Wat ook toekomstmuziek is is het lot van dit blog. Dit is mijn laatste bericht geweest. Tammo zegt: Moi!

113 reacties op “Groningen wint moeizaam maar verdiend

 1. theoreticus

  Ja moi Tammo, bedankt voor alle verslagen ed en dat het jou en de Fc goed moge gaan!

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  Tammo, thanks !!!!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Pinjo

  Bedankt Tammo!

    /   Beantwoorden  / 
 4. MartinWinschoten

  Moi!

    /   Beantwoorden  / 
 5. El Pendejo

  Bedankt voor al je inzet Tammo!

    /   Beantwoorden  / 
 6. fcgroningenfan

  Tammo bedankt voor alles! PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG 2012 !

    /   Beantwoorden  / 
 7. Robfc

  Ik sluit mij bij een ieder aan, Tammo bedankt voor de inzet, en de betrokkenheid. Veel succes in de toekomst.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Mark

  Bedankt voor de blogs Tammo. Succes en alle goeds!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   … en idd het ging moeizaam, maar zeker wel verdiend deze overwinning.

     /   Beantwoorden  / 
 9. jk

  Tammo bedankt eem! Moi!

    /   Beantwoorden  / 
 10. Noordeling

  De vraagprijs voor Tadic zou 9 miljoen euro bedragen. Geïnteresseerd zijn Schalke 04, Fc Koln, Blackburn Rovers, Vfl Wolfsburg en Fc Twente.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Kees

   dus-met allerlei constructies van gefaseerde betaling, opbrengsten van evt latere doorverkoop, en spelers deel van de transfer, mag je wel denken in de richting van een prijs van 7,5-8 miljoen Euro’s. Geen katteNpis voor een speler die voor € 1,5 is gehaald en anderhalf jaar hier voetbalt!.

     /   Beantwoorden  / 
  2. theoreticus

   Waar wordt dat bedrag genoemd? Dat gaan we nooit krijgen, met 7 houdt het wel op. Niet omdat hij dat niet waard is maar omdat de clubs tegenwoordig niet snel meer dat soort bedragen uitgeven voor een relatief onbekende speler.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    …is iets met theorie en praktijk…maar op zich heb je gelijk, dat er zuinig met geld wordt omgegaan (behalve bvij de europese top)…maar een geruststelling mag zijn, dat spelers als Kuyt en van Persie, Sneyder ven van Bommel, toch wel ambassadeur zijn geworden van het Nederlandse topvoetbal, en zo onbekend zal Tadic dus wel niet zijn, hoor! ;) En op zich: stel dat Nijland € 7,5 zou tocheren voor deze speler op dit moment, dan is FC Groningen best af, zou ik zeggen!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. theoreticus

     7,5 zou de hoofdprijs zijn. Ik heb liever dat hij blijft maar dit is nu eenmaal het lot van ons clubje. Gunstig is dat er meerdere gegadigden lijken te zijn en dat qua aankoop opvolger Tadic de Fc’s naam als etalageclub weer eens is bevestigd.
     Maar nooit naar Twente laten gaan!

       /   Beantwoorden  / 
 11. Noordeling

  Even naar Kostic gekeken die wordt genoemd als mogelijke opvolger van Tadic. Soortgelijke speler, wel iets sneller, met een leuke actie..nu moet je niet altijd van de beelden uitgaan die je ziet….maar ja aan alles zie je dat het een geweldige voetballer is. (techniek, balaanname, actie) Direct maar een optie tot koop vastleggen. Vraagprijs 2 miljoen, 1,5 miljoen heb je hem.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Dirk

   ER wordt ook een transferwaarde van € 600.000,- genoemd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Noordeling

    Kijk maar eens op fconline.nl

      /   Beantwoorden  / 
 12. Noordeling

  fcgonline.nl

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Juist op FCG Online wordt dat bedrag van € 600.000,- genoemd, als transferwaarde. Op de laatste regel van dat bericht!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Tadic had bij zijn Servische club op het laatst een transferwaarde van ruim 2 miljoen Euri’s, en kwam over naar FC groningenvoor 1,1 miljoen. Ik denk dat bij een nog jongere speler deze verhouding nopg wel eens gunstiger kan uitpakken: dus inderdaad ónder de miljoen.

      /   Beantwoorden  / 
 13. martinuss

  Mag ik vragen wat er met dit Blog nou gaat gebeuren?

    /   Beantwoorden  / 
 14. Noordeling

  UPDATE zondag 18 december 2011: Servische pers: “Naast FC Groningen zijn Porto, Udinese, Anderlecht, Rode Ster Belgrado en Partizan geïnteresseerd; vraagprijs € 2 miljoen”

  Duurt inderdaad wel erg lang voordat men komt met iemand die nieuwe berichten plaatst. (te lang)

    /   Beantwoorden  / 
 15. Robert

  Morgenmiddag om 15.00 uur persconferentie stadion euroborg.
  Het is een perconferentie met ARJEN ROBBEN.
  Maar wat hij precies komt doen is niet bekend

    /   Beantwoorden  / 
 16. Herman

  Hoi Robert,

  Hoe weet je dat dat er een persconferentie morgen middag is

    /   Beantwoorden  / 
 17. Edwin

  Beste Herman,
  Alle sponsor relaties zijn uitgenodigd.

    /   Beantwoorden  / 
 18. Robert

  Idd als sponsor relatie ben ik uitgenodigd net als alle relaties.
  Ik ben benieuwd en heb natuurlijk al een beetje om mij heem hevraagd maar dat hij terug keert naar de FC zijn we het allemaal wel over uit dat dat het niet is. Mishien heeft het te maken met het nieuwe trainingscomplex ?? ik zou het niet weten maar we wachten het af !

    /   Beantwoorden  / 
 19. peter

  Het is weer een zootje bij 020 :D

    /   Beantwoorden  / 
 20. Noordeling

  Toch wordt Az het kind van de rekening. Ajax krijgt een geldstraf en Az zal de wedstrijd regelmentair verliezen(voorspel ik) Het niet weer hervatten van de wedstrijd zal zwaar worden bestraft. De Scheidsrechter heef de regels gewoon uitgevoerd….hoe onrechtvaardig ze in principe ook zijn. Esteban ging in zijn emoties te ver, hoe begrijpelijk ook.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   en de KNVB zal er “politiek” mee wegkomen, door de tussenstand als eindstand aan te merken, en dus de wedstrijd niet uit- of over te laten spelen! Ik houd mijn hart vast voor de competitiewedstrijde AZ-Ajax tweede helft januari! Want hoeveel ME je er ook op afstuurt: het is gewoon zo dat er heel veel leipo’s en agressievelingen op het voetbal afkomen, telkens weer ( denk aan Feyenoord, Utrecht-Twente en ol sta er niet voor in dat zoiets hier bij Grunn ook kan gebeuren. Jammer maar helaas.

     /   Beantwoorden  / 
 21. eltjo Boerema

  Juridisch gezien: Gaat het belang van de KNVB boven het langsbelang, of tewel de staat??Dusssssssssss. als ik een (vuurwerk)bom gooi, krijg ik een mindere straf dan een daadwerkelijke fysieke aanslag??Noodweer of Noodweer excess gaat nog boven. De enige verliezer: AJAX. Als zij winnen, dan zal iedereen zeggen: ik stomp, trap, of.boven een “bom”. De dader zal nooit en te nimmer vrijgesproken worden, want dan verliest Az. Az dient een aanklacht in. Ajax is medeplichtig, of heeft enig invloed op de stafmaat. Ajax trekt zich vrijwillig terug en heeft geen erge straf. Ajax blij. Az door. In de samenleving geen probleem…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Mijns inziens zou deze wedstrijd bij de stand van 1-0 voor 020, uitgespeeld moeten worden op neutraal terrein, zonder publiek. Hiervoor zou het stadion van Akkrum-zuid gebruikt kunnen worden.
   Mochten er dan toch rellen buiten het stadion uitbreken, kunnen ze gelijk ditzelfde stadion afbreken. Zijn we tegelijk van die club af.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    @Rob Roy: je moet die Herefaêners wel toegeven , dat ze het oude scorebord van die kaatsclub di weekend goed konden gebruiken vanwege die monsterzege (11-0). Zo zie je het nut van de traditie :D

      /   Beantwoorden  / 
 22. Noordeling

  Om 1 idioot moet de wedstrijd zonder publiek gespeeld worden Rob Roy?
  Lijkt me wat overdreven. Ik moet er niet aan denken, in de Euroborg stap je zo over de boarding.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   In Groningen en omstreken wonen alleen maar verstandige mensen, dus het zal niet gauw gebeuren dat in de Euroborg iemand over de boarding springt, daarbij staan er in de Euroborg erg oplettende stewards de boel in de gaten te houden. Het bljkt wel dat in de Arena een stelletje sufkoppen niet op stonden te letten anders was die mafkees nooit op het veld gekomen. Ben niet zo’n fan van Gert-Jan Verbeek maar ik vond het klasse van hem hoe snel hij reageerde en z’n team in bescherming nam en ze van het veld af stuurde.En wat betreft die club 020. Als FC Groningen van de KNVB een boete van € 10.000,- opgelegd krijgt wegens het scanderen van onwelvoeglijke taal dan mag 020 wel
   € 1.000.000,- boete krijgen voor dit gevalletje.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Ben het niet met je eens (over de mogelijkheid van zoiets in Euroborg). Was het niet Heizel, waar die gigantische brand uitbrak (met veel dodelijke slachtoffers)…en had iemand dan kunnen denken dat er brand in die betonnen Euroborg kon uitreken, en nog wel op zo’n bizarre manier door eigen supporters veroorzaakt?…nee dus.

    Er wordt veel ophef over gemaakt over dit gebeuren bij Ajax, maar ga eens ‘snachts over straat in het weekend bij het uitgaanspubliek: hoeveel potentieel doorgedraaide mensen, die ook nog eens agressief/vechtlustig zijn?

    Verder, maar dat is bekend bij het profvoetbal, is de supporter weer de L*L, want die bestuurders (penningmeester Ajax of directeur van AZ) die denken alleen aan hun (club)belang: hoeveel boete gaan we krijgen?, hoeveel kans maken we op het doorkomen van die bekerronde als we over- in plaats van de wedstrijd uit-spelen (met of zonder publiek)??? Zet de trainers daarbij op een rijtje en je hebt al bijna een vechtpartij omk de juiste uitleg/toedracht van ieders gelijk…hopeloos, die grote kinderen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     Even ter correctie,Kees. In het Heizel stadion is destijds geen brand uitgebroken maar was er sprake van paniek onder de toeschouwers.De brand waar jij het over hebt was in Engeland, naar ik meen bij Bradford City,in mei 1985 waarbij 56 mensen bij omgekomen zijn ,inderdaad.

       /   Beantwoorden  / 
     1. kees

      R-R: Dank u voor de correcte uitleg van mijn voorbeeld: ik zie die vlammen nog op mijn netvlies staan, met die rollende vlammenzee “over de hele”…vreselijk!

        /  
   2. Rob Roy

    Vieze, gore cokesnuiver, rot jij toch eens een keer op van deze blog, smerige homo!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Noordeling

     Lekker niveauloos.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Rob Roy

      Hoezo, niveauloos? Dat die “hahahaha” hier nog steeds op dit blog verschijnt dát is niveauloos. Met z’n degenererende oopmerkingen over mijn club. Afserveren die vent!!!!!!

        /  
   3. kees

    hahaha: ik wens jou een goed kerstfeest bij het opvanghuis van het Leger des Heils, althans als je daar wegens wangedrag al geen toegangsverbod hebt, want bij Groningen heb je nog steeds niks te zoeken.

      /   Beantwoorden  / 
   4. diego

    ben je weer vrij
    ik zag je woensdag op de tv toen je het veld op kwam :)

      /   Beantwoorden  / 
   5. René

    Toch zat Verbeek (zoals gebruikelijk) fout, bij zijn aktie. Er is niemand anders dan de scheids die de wedstrijd kan staken. Een trainer mag dat wel doen, maar dan hebben ze ook tegelijkertijd verloren…. 1 idioot verprutst het voor tienduizenden. En ja dat kan in Groningen ook gebeuren. Neem nou jou dit blog, allemaal fatsoenlijke mensen en dan heb je er 1 tussen lopen (hahaha) en die verpest het voor velen… zou hij dan geen coke snuiven, maar net als onze hooligan niet tegen alcohol kunnen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. diego

     tuurlijk niet
     goeie actie van verbeek
     veiligheid was in gevaar
     en trouwens scheidsrechter heeft gestaakt na overleg

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      eigen rechter spelen is altijd goed Diego, vraag me eigenlijk af waarom we een scheidsrechter bij de wedstrijden van AZ nodig hebben. Verbeek weet het altijd beter tenslotte…. Is en blijft de omgekeerde wereld, trainer die een wedstrijd stil ligt. Begrijpelijk dat Verbeek het deed, maar fout zat hij. Dat is zelfs volgens de welededele reglementen van de KNVB zo… trouwens een goed 2012 voor iedereen!!

        /  
     2. diego

      nou rene
      ik denk als jij trainer van az was geweest dat jij ook zo had gehandeld
      het moet wel veilig blijven voor je elftal
      als dat niet meer zeker is
      dan moet je als trainer optreden
      en dan laat je de scheids merken dat je naar de kleedkamer gaat
      de scheidsrechter komt overleggen van hoe nu verder
      en aan de hand van dat heeft de scheids bepaald om de wedstrijd te staken
      als de scheids had gezegd we gaan verder spelen
      had az dat ook gedaan
      zouden ze dat niet doen dan is de wedstrijd verloren voor hun en zouden ze ook nog een sanctie krijgen
      dus verbeek heeft nergens eigen rechter gespeeld

        /  
     3. theoreticus

      Ik denk dat Verbeek zijn ploeg van het veld heeft gehaald wegens die rode kaart maar dat kan hij natuurlijk niet zeggen maar het subjektieve rechtvaardigheidsgevoel van Verbeek kennende…..

        /  
     4. diego

      ook al heeft hij het voor die rode kaart gedaan
      hij had gelijk
      je keeper verliezen door rood
      omdat een gestoorde gek uit het publiek hem aanvalt
      en de rode kaart is ook kwijt gescholden ja
      terecht
      een speler op het veld moet altijd beschermd worden tegen dat soort gekken als wesley
      en mag zeker niet benadeeld worden als hij zich zelf verdedigd tegen zulke gasten

        /  
     5. René

      Je mag daar uiteraard een mening over hebben Diego, maar feitelijk zat Verbeek gewoon fout. Daar mag je allerlei mooie argumenten voor bedenken. Tuurlijk snap ik zijn reactie. Maar feit is en blijft, de enige die wedstrijd stil kan leggen is de scheids. Niet een trainer genaamd Verbeek. Ik vind wel dat de scheids hier een zwak optrad, regel of niet, hij had nooit rood moeten geven aan de keeper…. Ik laat hier even bewust de emotie er buiten en volg de regels en volgens die regels hebben we een scheids die dit soort dingen regelt, gelukkig geen trainers…. Je mag het een goede aktie vinden van Verbeek, tuurlijk maar eigen rechter spelen is nooit goed

        /  
    2. kees

     René, Rob-Roy :D Het trieste voetbalnieuws komt uit Mokum: na het voorstel van Ajax aan de KNVB om die bekerwedstrijd Ajax-AZ i.pl.v. zonder publiek, te laten bezoeken door vrouwen en kinderen… is er nu door datzelfde Ajax gemneld dat er GEEN Homo’s ,maar wél lesbiënnes zouden mogen worden toegelaten.. Dus – als je dat eindeloze gouwehoer vanuit Amsterdam nog kan volgen – Ajax discrimineert homo’s t.o.v. lesbo’s…

     Ik denk dat ze allemaal ten einde raad zijn, daar bij Ajax.

       /   Beantwoorden  / 
     1. René

      Wat zou de God Ajax hier nou van vinden? Alhoewel hij misschien een voorkeur heeft voor de dames van het eiland Lesbos? Ik weet het allemaal niet meer… Sinds de Messias uit Barcalona zijn intrede heeft gemaakt bij Ajax, zijn ze van God los…. onvoorstelbaar dit

        /  
     2. diego

      natuurlijk worden geen homo’s toegelaten
      Anders komen alle supporters die normaal naar de arena komen
      gewoon zeggen dat ze homo zijn
      hoe willen ze bewijzen dat ze geen homo’s zijn :)

        /  
     3. René

      alle hetero’s en vrouwen en kinderen hahaha je kunt wel weer zien waar jij je verstand hebt zitten

        /  
 23. Rudy

  Toch nog een succesje met een Gronings tintje nu de competitie stil ligt. “Onze Tim” slacht hoogstpersoonlijk FC Twente met twee prachtige goals.

    /   Beantwoorden  / 
 24. René

  test

    /   Beantwoorden  / 
 25. Martin

  opnieuw vraag ik wat er nou met dit blog gaat gebeuren..? Ben ik erg benieuwd naar..!

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   er is (nog)geen nieuwe blogbeheerder/redactie aangesteld als opvolger …en er worden dus ook geen actuele items aangemaakt. In de praktijk betekent dit, dat er ook weinig of geen posts meer komen.

   Ik zou zeggen: meld je aan als blogbeheerder bij het contactadres, Martin!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Martin

    Beste kees, dan moet ik 2 FC Groningen blogs beheren :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     dat kan jij :-)

       /   Beantwoorden  / 
 26. diego

  fijne jaarwisseling allemaal

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   Beste Martin, het staat steeds net iets eerder op fcgonline :-)

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Wil je toch meedoen met de “grote jongens”, Martin?…Want op blog.nl heb je een groter bereik…maar ook heel veel vervelende pestkoppen en dam-schreeuwers. Maar het is iets om te overwegen, om “jouw” groningenblog to combineren met dit fcgroningen.blog.nl . En dan ben je wel altijd redactioneel in staat om je momenten (van nieuwes en onderwerp) te kiezen en te sturen. Het lijkt ook wel een beetje dubbel-op om met jouw fcgroningenblog te moeten concurreren met de bestaande grunnsites én met fcgonline.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Martin

     @René: ik merk het, aangezien mijn team nog niet zo groot is ben ik net wat later omdat ik ook met andere dingen bezig was. Dus als je nog een leuke ‘bijbaan’ wil.. We zoeken nog redacteuren! :)

     @kees: Wat is precies jouw voorstel? Dat ik hier ook blogbeheerder word en dan de berichten kopieer van fcgroningenblog.nl en hier op post? Zonder concurrenten is ondernemen niets aan, ik wil graag mee gaan doen met de ‘grote jongens’! Dit komt met de loop der jaren, mijn concreetste concurrent is dit blog, en mag ik dan vragen welke jullie hiervan het beste ervaren?

       /   Beantwoorden  / 
     1. diego

      op dit moment is deze blog geen concurrent
      want de blog beheerder is gestopt
      en aangezien er nog steeds geen nieuwe berichten komen hiero
      is er ook nog geen vervanger
      en je site ziet er leuk uit
      met goed geschreven nieuws
      dus dikke pluim voor jou
      keep on going this way

        /  
     2. kees

      Zoals het er nu naar uitziet, gaan voorlopig niemand hier de kar trekken…dus het lijkt mij niet gek voor jou om als interim-redactie de nieuwfeiten te melden en te lezen, ook van andere clubs, en de reacties snel te volgen. Blijft altijd dat gezeik van zieke gasten van buiten Grunn…maar je kan dat ook negeren (onbeantwoord laten) of tegengaan door een nieuw item te plaatsen. Ik denk dat Tammo (zie contact: “Paco” je uit ervaring veel kan vertellen over hoeveel uur je er mee bezig zal zijn
      Mijn idee is dus, dat je “jouw” fcgroningenblog.nl kan verbeteren en meer nieuwswaarde kan geven voor de echte groningensupporter. Op dat forum komen de meer serieuze bezoekers, en het ziet er ook beter/fatsoenlijker uit. Maar het heeft iets behoudens in de stijl van DvHN…daar moet je vanaf zien te komen ( als ik het mag zeggen)

      Maar voor jullie blog: veel succes in 2012

        /  
     3. Martin

      @kees: Het word me allemaal niet helemaal duidelijk wat je bedoeld. Voor al dat DvhN stijl niet en over de nieuwswaarde ook niet. Ik wil de website graag verbeteren, daar kunnen jullie goed bij helpen.

      Verder zullen jullie mij hier niet als blogbeheerder tegenkomen, ik heb mijn eigen blog. Ieder is welkom en ik doe me best om er wat van te maken. Ik steek er dagelijks veel tijd ik en probeer het zo tip/top mogelijk te maken, qua uiterlijk en qua inhoud.

        /  
     4. kees

      ik praat toch geen FRans?

      je wilt adviezen om jou blog te verbteren…? nietwaar en ik zeg je wat ik ervan vind…
      *te laat het nieuws…of “oud nieuws” zo je wilt
      *de behoudende DVhN stijl: hier bedoel ik precies mee wat ik in dit voorbeeld zeg: een behoudende en feitelijk juiste maar totaal uitgeperste nieuwsgaring waar je echt niet blij van wordt ( om met Marc Marie te spreken :D

      Maar je doet je best, en dat is op zich verdienstelijk

        /  
     5. Martin

      Dat is duidelijker! Soms ben ik inderdaad wat later met het nieuws, maar ook lang niet altijd, zie vandaag de berichten over Andersson en Enevoldsen. En ”oud” nieuws kan ik toch zelf niet vinden. Die DvhN stijl zal ik per ongeluk wel toepassen. Hopelijk verdwijnt dit nog, mis je humor dan? Moet ik iets losser schrijven?

        /  
     6. kees

      om je stijl aan te passen/ dwz. onder controle te krijgen, het volgende advies:

      Je moet voordat je een item wil neerzetten, voor jezelf een lijstje maken met 4 a 5 belangrijkste thema’s die er rond de FC G spelen. Onder die thema’s (weer: alleen voor jezelf!) plaats je een stuk of wat recente nieuwfeiten en onderliggende “oude hap”"-van bekende informatie.

      voorbeeld: nieuws- 1: “Andersson verlengt contract nog niet”
      SUB 1: geruchten over Andersson: transfer in de winter niet uitgesloten. SUB 2: Veldmate (V.I.) c.s. oriënteert zich op een alvast op een nieuwe no 10. SUB 3 ( statistieken Andersson: 3,5 jaar onder contgract van FC Groningen, en 1,5 jaar ernaast vanwege 2 x ernstige knieblessures/ 45 wedstrijden voor FC Groningen gespeeld, daarvoor 5 jaar Hammerby(Zweden) met ruim 100 wedstrijden. enz enz.

      Na die selectie ga je kijken of er opeens een nieuwsfeit over Anderssonkomt wat de moeite waard is, en je kijkt nog even snel door de geschiedenis heen van je memo’tje . Dan kan je van dit nieuwsfeit een goed item maken, wat onderbouwt wordt met enkele van jouw relevante info. Nadien check je nog even over de reacties van de andere sites/bronnen, of die dit nieuwsfeit ook de moeite vinden, en DAN PAS: je knalt ‘m op het web.

      Voordeel: je bent op tijd, je bent accuraat, en je bent zelfstandig in je keuzes.

      Succes ermee! – kees

        /  
  1. diego

   gewoon schrijven waar jij je goed bij voelt
   wat de 1 zijn mening is kan heel verschillend zijn met die van iemand anders
   dus als je al die meningen erin moet bewerken word het een zootje
   je blog ziet er netjes uit
   je tekst is duidelijk
   en als je wat later bent met nieuws
   maakt niet uit
   jij hebt buiten je blog nog je eigen leven

     /   Beantwoorden  / 
   1. diego

    en als mensen commentaar hebben
    niks van aantrekken
    als ze het zo goed weten dan moeten ze het zelf maar een blog maken
    misschien deze blog gaan beheren
    maar dat willen ze niet want dat kost te veel van hun eigen tijd
    jij als 16 jarige doet het toch maar ff
    en nog mooi en netjes ook
    dus ga gewoon zo door

      /   Beantwoorden  / 
   2. Martin

    Het is niet de bedoeling op deze site reclame te maken voor een andere site. We zijn bezig met een vervanger te vinden voor dit blog. Blog.nl.

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     zonder feedback kun je je niet verbeteren, dus zoals je zelf al zegt commentaar is welkom en dat is de goede instelling…. het is altijd zo gemakkelijk om zoals Diego stelt om commentaar opzij te schuiven. Juist commentaar geeft je de mogelijkheid om je te verbeteren en dat pak je prima op. Wel belangrijk is om een filter toe te passen welk commentaar hout snijdt en wat niet. Maar het is uiteindelijk altijd bedoeld om iets beter te maken…

       /   Beantwoorden  / 
     1. Martin

      En zo is het, met jou kan ik praten. Groeten, Martin

        /  
     2. diego

      Beste Martin
      natuurlijk kan je leren van commentaar
      maar je leert veel meer van advies van de juiste mensen
      dan van de commentaren van de mensen hier

        /  
     3. diego

      ga is naar een training van fc groningen
      daar zie je de fotograaf van fcgonline
      praat is met hem hij is de juiste persoon waar je wat van kan leren
      hij is ook een hele aardige man
      misschien wil hij je wel helpen
      wil hij je helpen voordeel is dan :
      1 misschien wil hij je wel de foto’s bezorgen van thuis/uit wedstrijden en trainingen.
      ben je gelijk af van het probleem van een fotograaf van uitwedstrijden
      2 hij weet ook bij wie je moet zijn voor meest recente nieuws updates
      3 jij kan dan je eigen blog maken zoals jij het wil
      en van de commentaren van de reagerende mensen op jou blog kun jij zelf bepalen waar jij wat aan hebt en eventuele aanpassingen doen
      ik wens je veel succes met jouw blog

        /  
     4. René

      Diego, Diego nou doe je de bezoekers van dit blog en de website van Martin tekort. Ook deze commentaren kunnen waardevolle info bezitten waar Martin iets mee kan. Juist de bezoekers geven waardevolle info, want daar maak je het blog/website toch voor? Zonder bezoekers heeft dit Blog geen zin. Dus aub wat vriendelijker voor de mensen die de moeite willen nemen om Martin te helpen zijn website te verbeteren.

        /  
    2. kees

     Ben onder jouw naam wel meerdere malen op een invitatie van jouw groningenblog.nl gestuit…

     een van de bestaansrechten van blogs wordt immers ontleend aan reclame maken; een andere reden kan zijn een laagdrempelig medium met breed bereik voor de échte supporter.
     Zie je kans deze twee te combineren – en niet uit te sluiten, dus! – dan heb je een blog met een toekomst.
     Ben je de beste, dan komen de bloggers vanzelf.

     Ik begrijp voorlopig alleen op “jouw” blog, Martin

       /   Beantwoorden  / 
 27. Martin

  Contract Enevoldsen met 2 jaar verlengt; Stefan van der Lei word opvolger van Agil Etemadi: http://bit.ly/A7eTk2

    /   Beantwoorden  / 
 28. peter

  Ron Jans vertrekt ook weer in Friesland, in onderling overleg is besloten het contract niet te verlengen.. Misschien is Ron er eindelijk achter dat hij 2 jaar geleden de verkeerde keus heeft gemaakt?

    /   Beantwoorden  / 
 29. Joep

  Ron Jans komt mogelijk terug naar Groningen. Dan wordt Pieter Huistra zijn assistent.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   we willen hier geen Mclaren toestanden… Jans wou weg, dus laat hem ook weg blijven…. misschien over 10 jaar ofzo.. maar nu??? Huistra doet het prima, net een contractverlenging….prima zo

     /   Beantwoorden  / 
   1. remon

    huistra doet het goed flikker toch op man hij maakt deze ploeg kapot langleve ron jans mag van mij per direct terug komen
    huistra heeft teveel 020 mentaliteit

      /   Beantwoorden  / 
  2. onbekend

   Komt die echt misschien weer terug bij fc

     /   Beantwoorden  / 
  3. Rob Roy

   Ohhh, alsjeblieft NIET!!!!!! Die knakker ,daar hebben we in het verleden al genoeg mee beleefd, dus weg met die vent,richting??????
   Juist……. SV Paderborn. Dan is hij ver genoeg weg!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 30. peter

  Haha ik heb met beide trainers niet zoveel! Jans heeft het hier uitstekend gedaan maar de overstap naar die friezen blijft onverklaarbaar! Huistra had beter professor dokter anders kunnen worden!

    /   Beantwoorden  / 
 31. diego

  cambuur – fc groningen voor morgen
  is afgelast

    /   Beantwoorden  / 
 32. jvantilt

  Van het geld kunnen we El Hamdaoui kopen…

    /   Beantwoorden  / 
 33. jvantilt

  Adam Hajdu van Liverpool en Ivens ernaar toe.

    /   Beantwoorden  / 
 34. Noordeling

  Het lijkt me of je komt met een nieuwe blog beheerder of je stopt gewoon met deze site.

    /   Beantwoorden  / 
 35. Michael

  Leuke blog :)

    /   Beantwoorden  / 
 36. anita

  hoi hoi ik lees net dat Liverpool 9,5 miljoen heeft geboden en een vriendschappelijke wedstrijd, tegen groningen.Vvoor David Texeira
  en wat krijgen we binnen een week ervoor terug dit gaat hoogst waarschijnlijk door groningen wil 11 miljoen

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rudy

   Hallo Anita,

   Kun je de bron van dit bericht ook vermelden?
   Dank je.

     /   Beantwoorden  / 
  2. Michael

   ?

     /   Beantwoorden  / 
 37. peter

  Wiedemeier fluit ons zondag, had er al weinig vertrouwen in.. word er nu bepaald niet beter op

    /   Beantwoorden  / 
 38. Karel

  Dat deze site niet meer wordt bijgehouden heeft te maken meet de resultate?

    /   Beantwoorden  / 
 39. remon

  ja ja allemaal bullshit laat die huistra maar op rotten en neem die scoute ook maar mee verkeerde aankopen doen kan ik ook wel

    /   Beantwoorden  / 
 40. Michael

  Suk Suk Suk

    /   Beantwoorden  / 
 41. Grunn050

  HUISTRA ROT OP!!!!!!!!!!!!!!! weg met die gast dat straald toch niks uit kijk naar het team laf en zwak net als huistra zelf ik zech WEG MET DIE GAST !!!KUT FRIES!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Grunn050

   HUISTRA ROT OP!!!!!!!!!!!!!!! weg met die gast dat straald toch niks uit kijk naar het team laf en zwak net als huistra zelf ik zeg WEG MET DIE GAST !!!KUT FRIES!!!

     /   Beantwoorden  / 
 42. Michael

  Huistra we gaan Europa in :)

    /   Beantwoorden  / 
 43. erik

  grun

    /   Beantwoorden  / 
 44. diego

  ja hier bij winschoterdiep :)

    /   Beantwoorden  / 
 45. Rob Roy

  En ik heb strek het gevoel dat jij nog steeds coke zit te snuiven,viezerik!!!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.