FC-shirts voor het goede doel

Even weg van de transferperikelen nu. Aandacht voor het goede doel: de Stichting Doe Een Wens organiseert een veiling van gesigneerde shirts van FC Groningen.

Het idee van Doe Een Wens is om voor kinderen tussen drie en achtien jaar een wens in vervulling te laten gaan. Het gaat om kinderen die een levensbedreigende ziekte hebben. De wens kan voor hen een flinke steun zijn, maar logischerwijs is er geld voor nodig. Met de opbrengst van de veiling kunnen straks weer enige wensen in vervulling gaan.

Het gaat om gedragen shirts. De selectie van FC Groningen had ze aan in de wedstrijd tegen Excelsior. Speciaal voor deze actie had hoofdsponsor Noordlease ruimte gemaakt voor Doe Een Wens op de voorkant van de shirts. De actie is dan ook een samenwerking van beide partijen, waarbij ook onlineveilingmeester.nl en internetbureau iWink betrokken zijn.

Ik heb even een kijkje genomen op de site van onlineveilingmeester.nl. Er wordt al flink geboden op de shirts. Dat van keeper Luciano lijkt het meest gewild; het hoogste bod staat nu op 200 euro, maar dat zal toch nog wel een paar eurootjes omhoog gaan. De veiling is gisteren begonnen, je kunt bieden tot en met donderdag 27 januari.

NB – Een wat langer verhaal over Doe Een Wens en FC Groningen kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.