Man Of The Match Vitesse

In het feestgedruis van deze fantastische voetbaldag kom ik nog even met de uitslag van Man Of the Match Vitesse.

Dat werd een uitgemaakte zaak: Petter Andersson kreeg maar liefst 74% van de stemmen. Misschien dat de sentimenten rond de eerste basisplaats van de Zweed nog enigszins hebben meegespeeld, maar ook voetballend liet Petter Petter Petter Andersson weer zien dat hij de potentie heeft om extra-klasse te zijn. De goal was daarvan een mooi voorbeeld.

Er waren ook nog een nummer twee en drie. Of beter gezegd: twee nummers twee. Zowel Tim Sparv, die ik zelf erg sterk vond, en Maikel Kieftenbeld kregen 7% van de stemmen.

Nu we het toch over pollen hebben: het wordt nog verdomd spannend als het gaat om de vraag waar de FC staat in de winterstop. Nog 1 wedstrijd, tegen Excelsior, maar alles is nog mogelijk. Mocht FC Groningen verliezen dan is een vierde plaats logisch. Maar zelfs de eerste plaats is nog mogelijk. Twee punten achter PSV (dat krijgt Roda JC op bezoek) en een punt achter FC Twente (Heracles thuis). Maar als je die twee wedstrijden ziet lijkt het onwaarschijnlijk dat er meer in zit dan de huidige derde plaats.

Vijfde kan de FC niet meer worden, dus iedereen die ‘vijfde of lager’ heeft voorspeld is kansloos voor de prijzen. Helderheid daarover heb ik nog niet, maar ik ben bezig met een verdomd leuk prijsje….

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.