Huishoudelijke mededeling

Het is de hoogste tijd voor een huishoudelijke mededeling. Die gaat over mij en deze weblog.

Zoals jullie gemerkt hebben ben ik de laatste weken minder actief. Dat heeft verschillende oorzaken. Dat ik het niet meer leuk vind is er daar niet eentje van. Integendeel. Het zijn interessante en spannende tijden als het om FC Groningen gaat. Spannend, omdat de FC een paar maanden voor het einde van de competitie nog volop meedoet om een prachtige klassering. Interessant, omdat de ploeg voor het eerst sinds de komst van Pieter Huistra met een serieuze dip zit. Komen hij en z’n team, komen wij daar op een goede manier uit?

Maar op dit moment moet ik meedelen dat ik het bloggen voorlopig tot het weekend beperk. In bepaalde uitzonderingen kun je ook op werkdagen nieuws verwachten. In mijn (privé-)situatie is wat veranderd wat maakt dat ik er niet vol voor kan gaan. Omdat een en ander nog onduidelijk is kan ik nog geen knopen doorhakken over de toekomst, en over de vraag of ik er mee moet stoppen. Maar ik verwacht daar snel duidelijkheid over te krijgen.

Zelf zou ik het mooi vinden om in elk geval het seizoen af te maken. Eventueel dus in ‘afgeslankte’ vorm. Daar ga ik voor. Maar duidelijk is dat dus niet. Hopelijk weten jullie nu wel wat je hier de eerstkomende tijd kunt verwachten.

Schroom ondertussen niet om hier zelf af en toe een nieuwe topic aan te snijden (al doe je me een groot plezier om het Friesland versus Groningen gedoe daar buiten te houden!) en dus hopelijk -nogmaals- snel helderheid over de toekomst van fcgroningen.blog.nl.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

14 reacties op “Huishoudelijke mededeling

 1. theoreticus

  Maar Paco, je gaat toch niet naar de buren verhuizen :-) ?

    /   Beantwoorden  / 
 2. kees

  @Paco: succers met je privé-beslommeringen…zoals Paco ook wel een “alias”naam zal zijn, gaat het ons geen R… aan wat je momenteel bezighoudt! Maar je kunt – net als bij die naam: een fake-argument bedenken: kruisbandblessure of hamstring lijkt mij voor de hand liggen, erectiestoornissen is ook nog mogelijk, maar ruzie met de vrouw of ziekte bij je naasten… daar hebben we het niet over! Het is misschien wel mogelijk dat je “on topic” blijft wat ik weet ( van mijzelf) dat de onderwerpen in de loop der dagen slijtageverschijnselen krijgen: veel bagger komt er dan voor in de plaatrs…dus mijn advies: als je het nog wilt volhouden tot de zomer: plaats regelmatig een kort item, dan doen wij de rest! Sterkte-Kees

    /   Beantwoorden  / 
  1. rob roy

   Ach ja, en dat zogenaamde Friesland versus Groningen gedoe is ook allemaal maar schijn. Als het op voetballen aankomt, winnen wij toch. Dus daar is verder niets mis mee. Evenwel het beste met jouw privé omstandigheden en………….moge de wijsheid prevaleren en het goede met jullie voorhebben!!!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   Eén reden waarom je minder wilt/kunt bloggen, daar zou ik niet zo gemakkelijk overheen kunnen stappen: als je moet brommen omdat je bij die criminele FCG Hooligans/drugsorganisatie hoort die recent in het nieuws kwamen… dat zou een verklaring noodzakelijk maken! :)

     /   Beantwoorden  / 
 3. GJ

  wat kees zegt is wel goed idee als je weinig tijd hebt beberk je dan maar even tot een heel kort bericht met de belangrijkste feiten dan is er toch een nieuwe toppic en wei reageren toch wel.

  we moeten voor komen dat het zoiets word als bij het SC H blog, daar is het laatste toppic uit 2008 ofzo

    /   Beantwoorden  / 
 4. arnelio

  Paco je doet het geweldig. Ik hoop je blog volgend seizoen ook nog te kunnen volgen. Sterkte met de prive beslommeringen.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Grunnen

  Kop d’r veur Paco! Stop d’t nait mit!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Grunnen

   d’r

     /   Beantwoorden  / 
 6. dkl

  geen matavz morgen shit

    /   Beantwoorden  / 
  1. robert

   ja en rijsdijk vervangt hem. omdat garcia en anderson niet kunnen spelen hebben we geen nummer 10 meer. dus speelt pedersen daar. en rijsdijk in de spits. ik had eerder mamedov daar verwacht. maar ik denk dat mamedov er nog wel inkomt.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    eindelijk Pedersen een keer op 10, kan nog leuk worden en bij voorsprong in de rust Mamedov erin…niet zo gek gedacht van Huistra… is al eerder hier genoemd. Ben benieuwd of Rijsdijk geen plankenkoorts heeft.

      /   Beantwoorden  / 
 7. Max

  dus met rijsdijk in de spits? kan die jongen een beetje voetballen dan? ik weet nog wel dat hij van sparta kwam, heb hem nog nooit zien spelen. Ach, Huistra zal vast wel een tactisch plan hebben bedacht hierop.

    /   Beantwoorden  / 
 8. Paco

  Dank voor de tips. Volgende week meer nieuws.

    /   Beantwoorden  / 
 9. Boxer

  Gejat van VI,

  ‘Matavz gaat volgende week tekenen bij Napoli’
  05/03/2011 19:24

  Tijdens de winterstop stevende FC Groningen-spits Tim Matavz op een transfer naar Napoli af. Hoewel het niet tot een overgang kwam, bleef het contact tussen de speler en de Italiaanse club hecht. Het afronden van de deal leek slechts een kwestie van tijd, totdat afgelopen week Olympique Lyon zich voor hem meldde, althans volgens de Italiaanse media.

  ‘Allemaal onzin’, verwijst Nusret Jashari, zaakwaarnemer van de Sloveense spits (22), de geruchten over Olympique Lyon naar de prullenmand. ‘Ik wil duidelijk maken dat we telkens prettig in gesprek zijn gebleven met het bestuur van Napoli, ook al is er niets officieel. Dat wordt anders komende week. Dan gaat Tim bij Napoli tekenen.’

  Matavz ontpopte zich dit seizoen tot een sluipschutter van formaat bij De Trots van het Noorden. In zijn vierde seizoen bij FC Groningen, dat hem in 2008 een half jaar verhuurde aan FC Emmen, scoorde hij tot dusverre vijftien keer.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.