Een nieuwe blogbeheerder

Zoals jullie inmiddels gezien hebben is er een vervanger voor mij gevonden. En het is een oude bekende…

Zo was ik toch enigszins verrast dat hij die ik opvolgde mij nu weer opvolgt. Maar mooi dat de doorstart met Tammo80 daardoor lekker soepel verloopt. Ik heb precies een jaar lang deze weblog beheert. Net als bij alle dingen in het leven zaten er goede en minder goede kanten aan het werk, dat ik vooral als hobby zag (dat moet ook wel…). Maar een goed gevoel overheerst. Het was soms zoeken, proberen, aftasten, maar uiteindelijk heb ik het op mijn manier gedaan. Dat was om vanuit een positieve houding over de FC te schrijven. Ook ik kan soms fijn zeiken over wat er allemaal niet klopt bij onze FC, maar ik geloof dat er vooral veel goeds gebeurt in en om de Euroborg. Ik heb geprobeerd dat te vertalen in m’n stukjes.

Jullie tips en opmerkingen waren daarbij behulpzaam, bedankt daarvoor! Dat geldt -en het wordt nu een beetje geheimzinnig- ook voor de berichtjes van iemand die hier verder anoniem zal blijven, en waar ik om bepaalde redenen niet op in kon gaan. Waar ik het wel of niet mee eens was zal dus in het midden blijven, net zoals de vraag of ik anders had moeten handelen als blogbeheerder onbeantwoord zal blijven. Maar ze werden gelezen, en er werd over nagedacht.

Waarom ik stop is verder niet zo interessant, maar het heeft niets met het bloggen zelf te maken. Daarom zal ik tot het eind van het seizoen met een zekere onregelmatigheid af en toe nog eens wat schrijven hier. Bovendien zijn er nog wat poll-prijsvragen af te handelen. Binnenkort maak ik de winnaar van de winterpoll bekend, en aan het eind van het seizoen is de vraag nog steeds hoe hoog de FC dan geëindigd is?

Dat wordt in meerdere opzichten nog spannend. Even dacht ik dat ik hoogst persoonlijk verantwoordelijk was voor de successen van de FC (het ging niet verkeerd vanaf het moment dat ik begon te bloggen!), maar de resultaten van de laatste tijd bewijzen dat dat soort voetbalbijgeloof ook de prullenbak ik kan.

Hopelijk kan Tammo80 als nieuwe ouwe mascotte weer wat geluk doorstralen. Natuurlijk (en nogmaals) wens ik hem veel succes en plezier toe in wat hopelijk ook een mooi einde wordt van dit FC Groningen-seizoen. De geplaatste foto is genomen tijdens FC Groningen – Fiorentina. Daar moeten we weer naar toe!

Paco

PS – Speciaal bedankje voor de geweldige e-kaart van @Kees!

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

5 reacties op “Een nieuwe blogbeheerder

 1. Markkk

  Paco,

  ik las je blogs altijd, soms met en soms zonder reactie, maar vond ze altijd duidelijk en heel goed! Je wist er altijd een goed verhaal van te maken! Jammer dat je weggaat!

  Een biertje op Groningen en op jou!

  Succes verder

  Groeten Mark!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mark

  Paco,
  Ik sluit me aan bij m’n naamgenoot. Daarbij heb je ook altijd duidelijk gemaakt wat wel en wat niet door de beugel kon. Hierdoor is de FC Groningen blog leuk gebleven en wordt er op een normale manier met elkaar gediscussieerd over onze FC. Hulde!!
  Alle goeds!!
  Groeten Mark!

    /   Beantwoorden  / 
 3. El Pendejo

  Ook ik als niet-Mark wil hierbij mijn dank uitspreken voor je inzet Paco. Veel succes!

    /   Beantwoorden  / 
 4. René

  jammmer dat je gaat, je was altijd helder en duidelijk, zonder duidelijk je voor- of afkeur uit te spreken. Niet van die populaire supporterstaal. Voor iedereen toegankelijk :-) Prima!

    /   Beantwoorden  / 
 5. absolutist

  Moi paco, ik las je stukken altijd. Bedankt voor de ontspanning ;) . Succes verder!

  En tammo80, tof dat je de blog weer over neemt!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.