Jans: “Geen spelers FC Groningen naar Heerenveen”

Hoe snel kan het gaan. Zo zit je midden in de play-offs met FC Groningen, niet veel later zit je met een Fries-sprekende interviewer voor je te praten over SC Heerenveen. We hebben het natuurlijk over Ron Jans.

Ex-trainer van de FC, kunnen en moeten we intussen zeggen. Omrop Fryslan had een lang interview met de man die toevallig vandaag verhuist naar Friesland. Jans praat natuurlijk over Heerenveen, maar hij vertelt ook nog eens over het hoe en waarom van de opmerkelijke overgang. Als het gaat over de selectie van Heerenveen komt ook de naam Granqvist voorbij. En Jans is heel duidelijk als hij zegt dat die niet in Friesland zal spelen, volgend seizoen.

Granqvist zal volgens Jans naar het buitenland gaan, of richting top van Nederland. Als hij al weggaat bij FC Groningen, want dat moeten we ook nog steeds afwachten. De financiële problemen waar veel clubs mee kampen blijven niet tot Nederland beperkt. Ook in het buitenland “groeien de centjes niet meer tot in de boom”, aldus Jans.

Jans zegt zelfs dat het uitgesloten is dat er een speler van FC Groningen naar Heerenveen gaat. In ieder geval niet in het aankomende seizoen. Dat heeft te maken met z’n eigen overgang. Jans: “Er zijn toch wel bepaalde sentimenten, dat ik van Groningen naar Heerenveen ben gegaan, en dan moet je ook niet teveel olie op het vuur gooien.”

Het is dus duidelijk: Jans neemt geen spelers mee. Al zal volgens mij nog niet iedereen daar van overtuigd zijn.

Het hele interview met Ron Jans op Omrop Fryslan is hier te zien.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

62 reacties op “Jans: “Geen spelers FC Groningen naar Heerenveen”

 1. Rob Roy

  Eerst maar eens afwachten wat betreft de spelers van FC Groningen.Onbetrouwbaar als deze man is, geloof ik hem nog niet voor een halve cent, niet eerder dan dat de transferwindow op 31 augustus gesloten wordt, beslist niet eerder.

    /   Beantwoorden  / 
  1. trebla

   en hoe geloofwaardig ben jij zelf? 0,0?

     /   Beantwoorden  / 
  2. Baksteen

   ? Jans onbetrouwbaar ?

     /   Beantwoorden  / 
   1. hallo

    ja rob roy vind het heel jammer dat jans weg is
    zodra hij iets over jans kan zeggen dan doet die dat
    maar hij zegt altijd negatief over jans
    maar ik heb geleerd als iemand over iemand anders praat dan vind die die persoon heel belangerijk voor hem anders praat die niet over hem
    en aan gezien rob roy elke gelegenheid aanpakt om jans de grond in te trappen
    zal die wel veel van jans houden
    hij is dus heel verdietig dat die weg is gegaan :d

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     @Hallo,
     Ik wil je graag verwijzen naar de topic “Terugblikken op 8 jaar Jans” en dan de post van Roepende, 20 mei 2010 11:25 uur.
     Dat zegt genoeg,dacht ik.
     En als je het dan nóg niet begrijpt………ja, dan leer je het nooit te begrijpen.
     En ja, kontkruipers zijn er heel veel in Nederland. Toevallig dat ik daar niet aan mee doe, ik heb namelijke een eigen mening en die blijf ik houden totdat er iemand is die mij duidelijk kan overtuigen dat ik mis zit, en tot nu toe is er nog niemand geweest die dit heeft kunnen doen, Ook jij niet, Hallo!!!!!!

       /   Beantwoorden  / 
     1. hallo

      :D

        /  
     2. René

      Ik ook niet Rob Roy? In ieder geval heb ik mijn best gedaan, toch ;-)

        /  
     3. Rob Roy

      Sorry René, ook jij niet. Hoewel wij in het recente verleden menig “robbertje” hebben uitgevochten blijf ik bij mijn mening. Trouwens bespeur ik de laatste tijd in jouw post enige terughoudendheid in jouw mening t.o.v. de oud trainer.Een kleine bijstelling van jouw overtuiging, misschien?

        /  
     4. René

      Weet je wat het is, Rob Roy, in de periode dat we deze discussies hadden was Ron Jans nog trainer van Groningen en ik vind nog steeds dat hij fantastisch werk heeft geleverd. Echter hij is ook trainer en wat voor alle trainers geldt, geld ook voor hem dat hij uiteindelijk toch gaat kijken naar de belangen van zijn nieuwe club. Zaken als Jans neemt geen nieuwe spelers mee, heeft oog voor Groningen dat geloof ik niet. Niet vanwege Jans, maar vanwege het feit dat zijn belang nu bij Heerenveen ligt. Daarnaast is hij nu ook trainer van Heerenveen en ik heb niet zoveel meer met discussies van Jans dit en Jans dat. En ja ik ben heus wel kritisch, echter lag de nadruk in de discussies zo op wat Jans allemaal niet goed gedaan zou hebben, dat ik meer de nadruk op de positieve kanten begon te leggen. Een club als Heerenveen moet zich diep schamen, een goede begroting, een goed spelerspotentieel en dan zo bagger presteren. En dan heb je ook nog van die omhooggevallen supporters er rondlopen….. Jans kan er veel winnen, echter er is ook veel mis bij de club en tjsa hij is van een club in rust terechtgekomen in een wereld van ego’s en dan is de vraag of Jans zich daar staande kan houden? Jans was trainer van Groningen en nu wil ik Huistra horen en Nijland. Wat hoe gaan de toekomst in, welk type spel. Welke type spelers hebben we nodig. Is het nog meer met de hand op de knip of is er nog ruimte? Kortom ik ben benieuwd naar de toekomst.

        /  
     5. René

      En de praktijk laat meteen zien hoe betrouwbaar uitspraken van trainers zijn:

      ‘Heerenveen concreet voor Blind en Kruiswijk’

      bron: voetbalprimeur.

      Dus das gelul von trainers, ik geloof er helemaal niets van.

        /  
     6. Rob Roy

      Het zal mij verwonderen hoe het ‘kamp’ van de positivo’s hier op reageert. Of zal het vertrouwen in meester Jans verder afbrokkelen?

        /  
     7. hallo

      @ renè
      blind is van ajax
      dus dat is geen speler weg trekken bij fc
      als ajax zegt dat ze blind zelf willen gebruiken en hem dan vervolgens verkoopt aan heerenveen das aan hun
      als blind voor groningen niet goed genoeg is om hem te kopen kan ajax doen met blind wat hun willen

        /  
     8. René

      Inderdaad Blind is van Ajax, dat is mij ook bekend. Het feit is wel dat Nijland al heel lang roept dat het beter is voor Blind dat hij nog een jaar bij Groningen balt en het komt op mij wat vreemd over dat zodra Jans naar Heerenveen vertrekt, Blind ineens daar naar voren komt. Ik vind het een lullige aktie, bijzonder hoe mild je op deze Heerenveen aktie reageert. Ik vind het niet gepast en zeker niet nadat er een trainer is die van de daken schreeuwt dat hij geen spelers van Groningen meeneemt en dat geldt uiteraard ook voor Blind. Eigendom of niet, moreel is het niet juist

        /  
   2. hallo

    ja maar dat hou je toch niet tegen
    als nijland vind dat blind beter nog een jaartje op huurbasis
    bij fc kan blijven dan bij ajax op de bank
    had die hem moeten kopen
    maar waarschijnlijk is blind niet goed genoeg in nijland zijn ogen om hem te kopen
    dus als heerenveen dat wel wil doen is aan hun
    dat jans hier bij fc met blind is bezig geweest maakt dan niet zo uit
    want die heeft wel door dat nijland natuur;lijk andere plannen heeft met fc en dat blind daar waarschijnlijk niet in past in iedergeval niet als gekochte speler
    ik vind ook niet zo belangerijk waar spelers of trainers vandaan komen of naar toe gaan
    het gaat mij om wat fc groningen doet en in ieder geval net zo hoog eindigd als dit seizoen
    doen ze dat fout dan heb ik daar kritiek op
    dat spelers en trainers naar concurenten gaan das nou 1x zo in het voetbal
    en dat kan je niet anders dan accepteren
    want een speler of trainer beslist zelf waar die naar toe gaat
    heeft hij in begin mischien last van maar naar een paar wedstrijden is die dat al weer vergeten
    hij verdient zijn poen wel
    het heeft dus geen zin om je daar boos over te maken
    het enigste wat er dan gebeurd is dat je je eigen hoofd druk om maakt om iets waar je toch niets aan kan doen

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

     is dit nu creatief met kurk. Eerst zeg je Blind is van Ajax en zij kunnen met hem doen wat ze willen en nu zeg je als Nijland hem had willen kopen dan.. .en Heerenveen wil dat wel dus. Volgens is het vanaf het begin Ajax geweest die aan zet is en ik vind het vanuit Heerenveen niet fair hoe ze dat spelen, zeker niet met Jans op de voorgrond. Druk maken, nee hoor. En inderdaad Ajax valt niets te verwijten waar hij heen zou kunnen gaan. Dit is juist ideaal voor Ajax. En als Heerenveen een beetje respect had, dan zou dit niet gebeuren. Maar ja, zoals ik al zei zodra het contract bij de andere partij is getekend is de loyaliteit vervlogen

       /   Beantwoorden  / 
     1. hallo

      precies
      zo zie ik dat eerder
      dat heerenveen dit zo speelt
      want die hoopt dat het volgend seizoen andersom is
      met spelers en trainers die met fc groningen te maken hadden denken ze dat wij zwakker worden
      dat is hun taktiek
      maar het is aan nijland en huizing en co om daar een stokje voor te steken
      en dat wij aan het eind van volgend seizoen met een big smile heerenveen uitlachen

        /  
     2. Rob Roy

      Even een stelling.
      Stel: Blind wordt weer een jaar verhuurd, en het kan 020 niets schelen of dat nu FC Groningen wordt of Akkrum-zuid. Aan die verhuurperiode hangt een financieel plaatje.
      FC Groningen heeft bijvoorbeeld een huurbedrag van € 100.000 voor Blind over en deze wetenschap heeft ook dhr.Jans, maar Akkrum-zuid nog niet. Wat zou dhr.Jans dan bij z’n nieuwe werkgever doen om Blind óók te huren. Als dhr.Jans te vertrouwen is dan houdt hij z’n mond over dat bedrag. Hier wringt hem nou de schoen, want de man is niet te vertrouwen en zal aan Akkrum-zuid het voorstel doen een hoger bedrag aan 020 te bieden en zo Blind naar Akkrum-zuid te halen.
      Graag jullie mening over deze stelling.

        /  
     3. René

      deze stelling is nu nogal suggestief door de door jou vantevoren gemelde info. Je wijst heel duidelijk met je vinger naar Jans en ik denk juist niet dat hij van te voren dit zo meedeelt. Dat complotdenken daar geloof ik nooit zo in. Kijk Blind is een goede voetballer en als er bij Heerenveen behoefte is aan defensieve versterking dan snap ik dat wel. Echter netjes vind ik het niet. Maar om Jans nou te betichten van vuil spel? Jans is een eerlijke speler en dat vind ik niet bij hem passen. Kijk Jans kan een heleboel roepen, als men bij Heerenveen het wel wil, dan sta je echt alleen. Dat zal Jans nog flink tegen gaan vallen. Hij had het erg goed bij Groningen. Veel vertrouwen en hij dat nu ook heeft of krijgt? Het is veel te gemakkelijk om alles bij Jans neer te leggen

        /  
     4. Nolio

      Rob Roy, ik geloof direct dat het zo zal gaan. Jans heeft gezegd over het meenemen van spelers: “Er zijn toch wel bepaalde sentimenten, dat ik van Groningen naar Heerenveen ben gegaan, en dan moet je ook niet teveel olie op het vuur gooien.” Die woorden van hem zijn niks waard. Hij zit nu bij een werkgever die geen reet geeft om clubliefde en dat soort dingen. Het is een kil bedrijf en die kijken nergens anders naar dan naar de centen en concurrentieverzwakking. En Jans moet doen wat de baas zegt. Dus Hoerenveen probeert te pakken wat ze hebben willen, ook van FC Groningen. En ze kunnen de info van Jans mooi gebruiken om Groningen af te troeven inderdaad.

        /  
 2. appiehappie

  precies dat had ik ook ergens gepost..

    /   Beantwoorden  / 
 3. Noordeling

  Jans heeft zich altijd aan gemaakte afspraken gehouden het is een op en top gentleman. Volgend seizoen zullen we nog wel eens een keer aan hem terug denken(als het beduidend minder gaat) let maar eens op mijn woorden. Een betere trainer hebben we nog nooit gehad. (intelligent, goede pr voor de club, en uitstekende resultaten). Nu hij ineens naar concurrent Sc Heerenveen is hij blijkbaar bij sommige mensen persona non grata

    /   Beantwoorden  / 
  1. doornbosch

   Ben het helemaal met je eens Noordeling. Al die lui, die opeens al het goede van jans zijn vergeten, en alleen maar uit zijn op het zoeken van het negatieve, ben ik goed zat.
   Die mensen roepen maar wat, en leven in een zeer bekrompen wereldje.
   Daar kun je je niet tegen verdedigen.

     /   Beantwoorden  / 
 4. appiehappie

  hallo heren,,,jans zei toch ook ik ga nooit naar heerenveen…dus???? wat moeten we daar dan nu van denken..

    /   Beantwoorden  / 
  1. trebla

   ja en ik heb gezegt dat ik nooit zou vliegen, en toch ben ik naar turkije en mallorca geweest vanaf eelde viel mee achteraf, gebruik je verstand en reageer niet zo dom

     /   Beantwoorden  / 
   1. Mrk

    Haha wat een domme vergelijking alsof Turkije en Mallorca de aardsvijanden zijn van Nederland ahum.. Nee snap sommige mensen hier wel.. En dat komt idd door zijn opmerking nooit naar Heerenveen te gaan, als je dan echt zo’n gentleman bent doe je dat ook niet! Ook al weet je niet wat de toekomst brengt!

      /   Beantwoorden  / 
    1. trebla

     idd je bent echt een domme sukkel als je denkt dat heerenveen de aardsvijand van nederland is

       /   Beantwoorden  / 
     1. Rob Roy

      Nee zeg, jij bent een groot licht met je achterlijke opmerkingen. Rot toch op man…..ga terug in je hok,dombo!!!!!!!

        /  
     2. Mrk

      Heerenveen en Groningen toch man, je snapt het echt niet hé!!

        /  
     3. trebla

      pubers

        /  
     4. René

      waar is een aardvijand? Je hebt natuurlijk altijd mensen die een hekel hebben aan de aarde, maar ja ik ken ze niet. Is dat iets Heerenveens? Op dorpniveau is dat vast een bekende Friese kreet. Je hebt natuurlijk ook nog het aardvarken, is dat de mascotte van Heerenveen? of de oh zo bekende aardappel, een geliefd gerecht…

      Dat idee van aartsvijanden heb ik nooit zo begrepen binnen het voetbal, het is maar een spelletje tenslotte.

        /  
 5. koos

  iedereen die Jans onbetrouwbaar noemt, die is niet goed wijs. deze man heeft samen anderen de club weer in het eerste rijtje terug gebracht. sommige mensen vergeten snel van waar we gekomen zijn.
  ik had ook liever gehad dat hij niet naar h.veen zou gaan, maar om hem dan onbetrouwbaar te noemen. dat slaat nergens op.

    /   Beantwoorden  / 
 6. hallo

  ik vertrouw jans meer dan de negatieve sprekers hiero
  die staan niet achter de club
  maar zijn discusie zaaiers
  maar verstand dat hebben ze niet

    /   Beantwoorden  / 
 7. René

  hahahahaha wat zijn deze reacties toch allemaal grappig. Die man maakt nog steeds veel los. Kan Huistra geen spelers bij Heerenveen halen?

    /   Beantwoorden  / 
 8. Rob Roy

  Leuk zeg!!! Drie regeltjes tekst en al de positivo’s schrikken weer wakker en reageren als door een adder gebeten. En dat allemaal omdat ze Ron Jans zo’n leuke man vinden. Maar daar zullen jullie nog wel achter komen. Wacht maar af!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   dit heb ik nou ook met een aantal serie’s die ik volg, altijd spannend als je nog niet weet wat je te wachten staat

     /   Beantwoorden  / 
 9. geronimo

  Tja geen spelers naar Heerenveen halen vanaf hier, in zelfde blad zegt ie wel open testaan voor Daley Blind naar het Friesche, ook vreemd gezien Grunn hem ook hier wil houden..Blijft een mooiprater die man!

    /   Beantwoorden  / 
 10. kees

  Heb die hele lange video uitgezeten, verstond van het Fries niks en heb daar volgens mij ook niks aan gemist. Jans oogde nuchter, maar dat verhaal over zijn gedachten van een nieuwe club/ evt buitenlandse avontuur en wat toen na 4 uur praten in twee gesprekken met Heerenveen tot die nieuwe uitdaging, een verhuizing en dat (vast lucratieve)contract zou leiden dat klonk wat gekunsteld. Daar kwam o.a. naar voren dat Jans in de afgelopen maanden al een goed beeld van de selectie van Heerenveen had gekregen…kan je beter maar niet aan de Groningers zeggen.Ook die door Jans genoemde klassering van Heerenveen, bovenin de subtop, daar heb ik hem hier niet over horen praten in het openbaar. En toen het over Granqvist ging aan het einde, toen zij hij dat Granqvist geen optie was voor Heerenveen, om geen olie op het vuur te gooien. Nou, ik waardeer Jans, maar als de directie/TS van H. aan meneer Granqvist een heel lucratieve aanbieding doet, dan ligt dat vast voor beide partijen weer genuancéérder. Ik wens Jans het beste bij die club, maar ik voorzie
  een slangenkuil van jewelste, waar de belangen nog wel eens kunnen botsen, en waar de trainer met weemoed aan zijn Groningen-tijd zal terugdenken. Al met al een vastbesloten Jans die toch niet helemaal gemakkelijk over zijn overgang van Groningen naar Heerenveen praat, en dus goed aanvoelt dat als hij volgend seizoen onder Groningen eindigt, dat hij alleen nog naar Zwolle kan verhuizen.

    /   Beantwoorden  / 
 11. heerenveenfan

  Sorry voor alle grunnfans, maar ik zie toch echt komend seizoen jullie clubje nacompetitie spelen >> ron jans gaat nu eindelijk een keer met goed materiaal spelen en qua geld bij onze CLUB gaat hy het heeeelemaal maken hier in heerenveen>>RON JANS welkom!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. meertn81

   heb je je lolbroek aan vandaag? je moet trouwens ff je naam aanpassen in Hoerenveenfan, of Akkrum-zuid-hooli

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Net zo als afgelopen seizoen, zeker. Met drie nieuwe trainers een een beschamende 11e plaats met 12 punten achterstand op FC GRONINGEN.
   t’Wortd tijd dat je wakker wordt, Hoerenveenfan. Akkrum-zuid als subtop-ploeg is voorbij. “W’ll see, the end of next season”.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Nolio

   Omdat Jans naar Hoerenveen is gegaan, speelt Groningen komend seizoen nacompetitie? Friese logica zeker *proest* (wat een domme gans, die Friese sukkel!) Ik ben blij dat Jans naar Hoerenveen is. Veel geluk ermee. Ondanks al het geld en de koppigheid, toch weer onder Groningen komend seizoen. Ken je plek.

     /   Beantwoorden  / 
 12. heerenveenfan

  opruiming by grunn hahaha met huistra aan het roer word het ZEKER nacompetitie en zit je zelf nou niet lekker te maken nu jullie eens een keer boven een goeie CLUB zijn geeindigd.
  VERSTANDIGE keuze van RON JANS huistra haal ze maar uit het beloftenteam hahah>>FORZA HEERENVEEN!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob

   Alsof dat voor het eerst is? Wat doe jij op dit forum eigenlijk. En als je dan toch komt heb dan het fatsoen om gewoon nederlands te typen. Raar volk, die Friezen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Nolio

    Ik denk dat deze Fries nog niet zo lang meegaat, dus voor deze kleuter is dit allemaal nieuw. En de meeste Friezen kunnen geen Nederlands. Daarom snapt ie d’r helemaal niks van. Hij kan het Hoerenveen forum niet eens vinden, haha!

      /   Beantwoorden  / 
  2. heerenveenfan

   jullie geven GEEN antwoord op mijn berichtje domme boeren uit dat achterlijke gronings duits gebied!!>hahaha forzaaaaaaa HEERENVEEN
   o,ja succes met garciagarcia!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. heerenveenfan

    uit vertrouwde bron weet ik dat ron jans 2 spelers meeneemt naar heerenveen namen zijn bij mij bekend!! hoe of ik dat weet>??
    mijn oom is secretaris van de club!

    Dus droom maar lekker verder daar in niemandsland
    mischien is popov wat voor jullie hhahhaa ron jans wil hem niet past wel in jullie plaatje>deze doodschopper!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. hallo

     gefeliciteerd
     ben je nou ook blij
     hoe je het ook went of keert
     er gaat niets boven groningen

       /   Beantwoorden  / 
    2. Jeroen

     Voor mij part neemt hij ze allemaal mee. Betaal er maar lekker voor. En de spelers die transfervrij zijn mag je hebben! Spelers zijn pasanten, net als trainers!

       /   Beantwoorden  / 
    3. kees

     Heerenveenfan…wat een zielige posts: ga bij die oom van jou een beerenburg drinken, en vraag hem per wanneer hij ook zijn baan kwijt is, want bijna het hele bestuur is ontslagen/opgestapt. En dat Riemer bij de sollicitatiegesprekken met Jans is geweest, dat zegt genoeg….en als die fles leeg is: misschien de volgende dag toch maar eens achter je oren krabben wat dat nou moet bij jouw club met al die luttelgeesten en schoolmeesters.

       /   Beantwoorden  / 
   2. robert

    Waarom doet iedereen zo moeilijk over Garcia?
    owkee hij is niet bepaald de beste die we hebben.
    maar toch, prima invaller.

    en je bent natuurlijk zoooooooooooooo blij dat er (volgens je oom dan) eindelijk spelers met ervaring komen

    FORZA GRONINGEN!!!

      /   Beantwoorden  / 
   3. Nolio

    Neuh, we hoeven jou ook geen antwoord te geven, sulletje. Haha, goeie grap dat je dat uberhaupt verwacht! Wat suf…

      /   Beantwoorden  / 
  3. robert

   Hoereveen is gewoon een k*tploeg zonder talent. ze blijven alleen in de eredivisie omdat ze geld hebben.

   ik zie heer, ik bedoel HOEReveen geen risico’s wagen net zoals grunn dat deed met Jans. heerenveen neemt alleen goede spelers over.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Nolio

    En ze bleven ook nog maar NET in de eredivisie he? Zo veel poen, en zo weinig prestaties. Alleen zij kunnen het zo verprutsen.

      /   Beantwoorden  / 
  4. René

   Je zou toch juist verwachten dat met een Fries aan het roer bij Groningen dat je er juist vertrouwen in zou hebben en nu val je een mede Fries af…. tsja dat zegt wat wel over jou. En zelf net de na competitie ontlopen, met het zweet nog in de bilnaad blaas nu al weer zo hoog van de toren… tsja het zegt wel iets over de dorpse mentaliteit…en idiote instelling waar is die Noordelijk nuchterheid? Kenmerkend dat het succes van Heerenveen enkel aan de trainer wordt opgehangen, gelukkig is dat bij de echte club van het noorden wel anders.

     /   Beantwoorden  / 
 13. appiehappie

  kon je zon domme lul maar eens lekker op bek slaan..

    /   Beantwoorden  / 
 14. Rob

  Mag ik eerst! Grappig zo’n vertrouwde bron. Het blijft een leuk taaltje.

    /   Beantwoorden  / 
 15. trebla

  ik dacht dat dit een site voor volwassenen was om fatsoenlijk te reageren op hun club, maar nee hoor het meerendeel zijn eigenlijk gewoon hersenlose pubers met rose brilletjes en rose onderbroekjes die achterlijke kreten uit kramen die nergens op slaan, twente aardvijand, heerenveen aardvijand, ajaks aardsvijand, de enige aardsvijand die zij hebben zijn zij zelf.

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   het is met een t, snap dat nou, met een t.. als je dat woord niet eens kan schrijven wat zegt dat dat over jou?

     /   Beantwoorden  / 
 16. Rob Roy

  @ Hoerenveen-fan,
  Ik vind dat je een behoorlijke grote mond begint te krijgen, of ben je een beetje bekomen na zo’n pracht seizoen van die club van jouw? Een paar weken terug zat je nog te trillen van de zenuwen op je stoel, bang dat je was dat Akkrum-zuid zou degraderen, en nu dat per Gods gratie niet is gebeurd heb je gelijk weer een grote bek. Een beetje bescheidenheid zou je sieren, lul!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   het zou niet mijn woordkeuze zijn, echter de strekking van Rob Roy daar sta ik volledig achter.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Ben trouwens ook wel klaar met dat retrospectief over Jans…een beetje (Groningse) mosterd na de maaltijd, die reportage op FC Groningen-TV. We hebben het er al uitgebreid over gehad en Jans verblijft in het buitenland. Het worden tussen die clubs nog interessante krachtmetingen in de nieuwe competitie, en dan kunnen we ze weer naar huis sturen, die Heerenveners

      /   Beantwoorden  / 
   2. Paco

    Het is ook niet mijn woordkeuze ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.