Supportersvereniging FC Groningen vindt ambassadeur in Arjen Robben

Prachtig nieuws voor de supportersvereniging van FC Groningen: Arjen Robben wordt hun ambassadeur.

Voorzitter John Schurer maakt het nieuws gisteren bekend op een algemene ledenvergadering. Het zal spannend zijn geweest of ex-FCer Robben z’n jawoord zou geven. Maar met gepaste trots kon Schurer gisteren melden dat dat inderdaad het geval is. Robben, die bij Bayern München op zich genoeg aan z’n hoofd heeft, heeft altijd de band met FC Groningen zo goed en zo kwaad mogelijk heeft weten te behouden. Gisteren kreeg dat dus een extra element.

Wat doet zo’n ambassadeur? Volgens het persbericht moet dat iemand zijn die “de binding tussen de supporters, de vereniging, FC Groningen en de regio Groningen vergroot en een gezicht geeft”. Heel actief hoeft Robben dus niet te zijn. Maar voor die binding is deze prachtige voetballer natuurlijk de perfecte kandidaat. En als hij dan ook nog eens langs wipt als hij weer eens in de buurt is, is dat natuurlijk helemaal geweldig.

Het Supportershome wordt alvast opgesierd met een grote actiefoto van Robben. Hopelijk gaan er daar trouwens weer snel wat van gemaakt worden, want het is al weer verrekte lang geleden dat we de nieuwbakken ambassadeur hebben zien vlammen op de groene zoden.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Eén reactie op “Supportersvereniging FC Groningen vindt ambassadeur in Arjen Robben

  1. Herman

    Joe mot neit luusteren nore die pa, Shanique !

    AhMooiii! Gr. Herman

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.