Ron Jans bij Barend & Barend

Een kijkerstip: Barend & Barend is een vrij nieuw voetbalbabbelprogramma dat elke maandag bij RTL7 te zien is. Barbara & Frits hebben vanavond voormalig FC Groningen-trainer Ron Jans te gast.

Het programma duurt een uur. Daarom is er gelegenheid voor uitgebreide interviews. Ik verwacht dan ook dat een groot deel zal gaan over de acht jaar dat Jans bij de FC werkte. In een vooraankondiging werd al een tipje van de sluier opgelicht. Namelijk dat bijvoorbeeld de relatie met Luis Suarez aan bod zal komen.

Naar dat verhaal ben ik wel nieuwsgierig. Jans zit samen met Gertjan Verbeek aan tafel. De coach van AZ heeft in het begin nog te maken gehad met El Hamdaoui. Het werken met twee topspitsen, dat is wat Verbeek en Jans vanavond gemeenschappelijk hebben. Volgens de trainers, zo staat in het bericht,  zorgden “beide confrontaties (…) voor de nodige strubbelingen”.

Barend & Barend begint om 22.00 uur. Direct na Voetbal International dus. Vanavond, bij RTL7.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.