Dusan Tadic interviewfilmpje

Ook Dusan Tadic kreeg ik eergisteren voor de camera. In een kort interview ging het vooral over de eerste indrukken bij FC Groningen.

Verwacht geen diepgravend gesprek (taal is ook zoiets…). Maar we krijgen toch even een indruk van de persoon Tadic. Ik bleek trouwens geen flitsende acties van de training gefilmd te hebben. Maar die gaan we ongetwijfeld nog zien in Euroborg!

Klik verder voor het interview met Dusan Tadic:

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

6 reacties op “Dusan Tadic interviewfilmpje

 1. GJ

  hoe vaak heeft hij wel niet ´´verry nice´´ gezegt haha :)
  erg spraakzaam is hij niet he ;)

  maar wel leuke filmpjes hoor

    /   Beantwoorden  / 
 2. GJ

  zouden ze dat doen omdat kieftenbeld toch niet de gewenste rechts back is ? omdat hij dat niet wil, of omdat ze hem daar niet goed genoeg vinden??

    /   Beantwoorden  / 
  1. sjef

   Kieftenbeld is wel vaker met de Zeeuw vergeleken, en die is ook meer controleur en rechtshalf. Met het 4-2-3-1 systeem is het dan ook logischer dat hij als controleur speelt. Het is dan wel raar dat hij Nr. 2 heeft gekregen natuurlijk, maar er zijn wel gekkere dingen gebeurd. Ik kan mij voorstellen dat als Hiariej het vertrouwen krijgt, dat hij dat ook terugbetaalt, hij is lang niet zo ongetalenteerd als sommigen denken.

     /   Beantwoorden  / 
 3. Erik

  Met alle respect Taco, je kan goed interviewen! :-) Moet je vaker doen, is erg leuk! OF zoals Tadic zou zeggen: very, very, very… eh.. very good!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.