FC Groningen swingt de pan uit!

Ik kwam een bijzonder filmpje tegen op You Tube. Een muzikant in een shirt van FC Groningen, dat kom je niet vaak tegen.

Even dacht ik dat Hennie Meijer z’n voetbalschoenen had ingeruild voor een gitaar. Maar dat is niet zo. Het is Mick Collins van de Amerikaanse band The Gories. Vorig jaar speelden ze in Groningen. Bij poppodium Vera lopen vast FC-fans rond die de beste man in het shirtje hesen. Dat leverde het volgende rockende clipje op (van uploader RDHandsum):

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

4 reacties op “FC Groningen swingt de pan uit!

 1. sherlock

  Vera is al vanaf ‘t begin fc groningen minded, zij staan er elke keer weer ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 2. kees

  leuk gevonden : NITROGLYCERINE ( i.pl.v. Dynamite )…Lijkt mij goed hiermee te beginnen voor de wedstrijd i.pl.v. “FC FC Grooooningen.” als het maar niet ontploft op de Noord Curve

    /   Beantwoorden  / 
 3. Tom

  Grappig ;)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Peter Weening

  Mick Collins is een voetballiefhebber, al sinds zijn eerste bezoek aan Groningen (Vera, 7 mei 1992 met the Gories) een FC Groningen fan en bezit zelf een FC shirt (heb ik em ooit gegegeven) maar dat was hij vergeten in de koffer te stoppen. Vandaar dat ik naar huis ben gefietst om hem mijn shirt te lenen. Het is een wedstrijdshirt uit de Pioneer(sponsor)tijd, mij ooit gegeven door Arjan Blauuw (nr.15).

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.