Garcia-Garcia: “How Could He Leave?”

Kom ik daar zomaar een clip tegen van een band die Garcia-Garcia heet, die dan ook nog eens het nummer “How Could He Leave?” spelen!

Dat vraagt natuurlijk om een post op fcgroningen.blog.nl. De band komt overigens uit Groningen. Ze maken niet meteen muziek die door duizenden FC Groningen-fans meegebruld zal worden. Het klinkt zelfs behoorlijk triest. In hoeverre dit aansluit bij het gevoel over ‘onze’ Gonzalo Garcia Garcia laat ik graag aan jullie over.

Het nummer is gemaakt voordat ‘het gedoe’ rond Garcia ontstond. Deze band had blijkbaar een vooruitziende blik. De bandnaam zal geen toeval zijn. Klik even verder als je het clipje wilt zien.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

25 reacties op “Garcia-Garcia: “How Could He Leave?”

 1. Tom

  Nou het is niet mijn soort muziek. Maar Garcia moet gewoon niet vertrekken bij FC Groningen nu hij eindelijk zijn goede form weer terug heeft gevonden. Wat een heerlijke speler toch met zijn makkelijk lijkende bewegingen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Henk

  Als Ruud naar Real teruggaat, kon HSV Berg wel eens terughalen. Dan heeft PSV opeens acuut een spits nodig. En komt de transfermarkt misschien toch nog op gang…

    /   Beantwoorden  / 
 3. appie happie

  ruud gaat niet en berg heeft in hamburg niets te zoeken net als in einhoven…slechte voetballer die niet geschikt is voor de top dat hij bij de fc er een paar heeft ingeprikt sobeit. ik vind matavs een veel betere voetballer..ben nooit fan van berg geweest..

    /   Beantwoorden  / 
 4. Tom

  Ik zou even bete rkijken naar de kwaliteiten van Berg en Matavz, natuurlijk 2 verschillende voetballers, maar Berg kan meer, maar hij is nu totaal uit vorm, kan gebeuren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. rob roy

   En omdat het twee verschillende spitsen zijn kan je ze ook beter beoordelen. In dit geval komt Matavs beter naar voren dan Berg. Berg was wel een goeie spits maar als het even niet liep werd hij sjagrijnig en kon hij niks goed meer doen. Matavs is een echte doorzetter, als het even niet loopt laat hij de kop niet hangen en doet er nog een schepje bovenop zodat het wel moet gaan lopen.Kwestie van mentaliteit, en die was bij Berg niet zo goed als bij Tim Matavs. “Ergo conclusio”, Matavs is een nog betere spits dan Berg al was.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tom

    Schitterend die positieve reacties na 4 wedstrijden dat Matavz goed speelt. We zullen de tranfermarkt in de gaten houden

      /   Beantwoorden  / 
    1. rob roy

     Een bezoekje aan Spec Savers is voor jou aan te bevelen. In al de wedstrijden die Tim Matavs dit seizoen heeft gespeeld, speelde hij een prima partij. Hij heeft er dan ook al 10 inliggen. We zien wel op hoeveel hij komt op het eind van de competitie. Als hij volgens jou dan nog eens 4 goeie wedstrijden speelt, staat de teller op 20. Voorwaar geen slecht resultaat voor zo’n spits, dacht ik.

       /   Beantwoorden  / 
     1. Tom

      Oke ik zeg niet dat hij het slecht doet laten we dat voorop stellen? Maar jij denkt dat ie er in 4 wedstrijden 10 inlegt? Laten we het hopen, en trouwens matavz zat de eerste drie kwart van de Wedstrijden ook niet goed in zijn vel. Kijk over de hele eerste seizoenshelft, niet alleen naar de laatste wedstrijden als je hier over praat.

        /  
     2. rob roy

      Niet ik maar jij stelt dat Tim maar 4 wedstrijden goed gespeeld heeft. In de overige partijen heeft hij volgens mij óók goed gespeeld én gescoord, dus waar zeur je nou over. Die jongen is gewoon goed, snap je. Niet alleen in die 4 wedstrijden van jou.

        /  
     3. Tom

      Weetje, die vier wedstrijden is een random getal die ik in 1 seconde bedacht. Ik bedoel dat hij de laatste van de wedstrijden erg goed speelde, maar jij bent blijkbaar No-Life Matavz fan, dus kap ik hier mee het is blijkbaar zinloos.

        /  
     4. rob roy

      Oké, Tom. Jij je mening en ik mijn mening, dan zijn we er toch uit.
      Of niet? Even goede vrienden hoor!!!!!

        /  
    2. Tom

     Prima Haha

       /   Beantwoorden  / 
 5. GJ

  ik denk dat berg toch echt 1 van onze beste spitsen ooit was zijn kwaliteiten zijn ongelovelijk! maarja zijn mentaliteit he..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tom

   Tja, als het hem tegenzat was hij vaak wat vervelend, elleboogjes tikjes uitdelen, dat gevoel krijg ik ook af en toe bij Tadic, die het ook goed doet hoor.

     /   Beantwoorden  / 
 6. rob!

  1-6-1-2

    /   Beantwoorden  / 
  1. Mark

   Nog even en we spelen met 8 middenvelders!

     /   Beantwoorden  / 
   1. rob!

    Nee, 1-6-1-2 staat voor AFAB (alle friezen are bastards)

      /   Beantwoorden  / 
 7. pacoo

  Jezus paco als andere mensen ons al op de hoogte moeten stellen van tranfernieuws is dat niet al te best als je niet volledigbezig kan houden met fc laaat het dan aan iemand over die dat wel kan..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Jan E

   Pacoo over welke transernieuws heb jij het. Ik lees niets van spelers die vertreken. Ik lees alleen maar rodels en speculaties. Vindt ik ook leuk!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Tom

   @pacoo jij doet hier niks dus gewoon niet zo zeuren op Paco.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paco

    Wat @Jan E zegt. Maar klopt ook dat ik even wat minder geblogt heb. Vandaag begint voor mij het tweede deel van het seizoen.

      /   Beantwoorden  / 
 8. Grunnn

  Ik wilde ff reageren op Pacoo omdat ik t zo triest en kansloos bericht vind, maar bedacht me ondertussen dat het helemaal geen reactie waard is. Ik wist alleen niet hoe ik dit op een andere manier kon laten weten dan door t te typen.
  Dit wilde ik toch even gezegd hebben.

  Er is maar 1 Trots van het Noorden!!

    /   Beantwoorden  / 
 9. Tom

  Ja klopt ik zag het op Boerenmacht paar minuten geleden. Ach voor 8 miljoen is er van alles mongenlijk xD

    /   Beantwoorden  / 
 10. Tom

  Ach wie weet? Daley Blind, wie had verwacht dat hij goed was. Ik niet hoor zeker niet.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.