‘Matavz na dit seizoen naar SSC Napoli’

“Tim Matavz vertrekt na dit seizoen naar SSC Napoli.”

Dezelfde bron die gisteren met de juiste info over de gesprekken van FC Groningen, Napoli en Matavz kwam is ditmaal ook de leverancier van het nieuws. Verdere informatie ontbreekt, vandaar dat ik toch heb afgewacht of het elders bevestigd zou worden. Helemaal 100% is dat nog niet het geval, maar ook @Transfergerucht op Twitter heeft het zojuist geplaatst. Dan weet je dat het bericht zich snel zal verspreiden.

Daarom lees je het simpele bericht nu ook hier. Het vraagteken heeft dus plaatsgemaakt voor aanhalingstekens, om aan te geven dat er nog altijd geen officieel bericht van een van de direct betrokken partijen over de transfer naar buiten is gekomen. Overigens maakt @Transfergerucht melding van een transfersom van 8 miljoen euro.

Ook vanwege andere bezigheden heb ik besloten dit nu al te plaatsen. Om die reden zul je eventuele updates vanavond ook niet meer zien hier. Maar het is wat mij betreft nu zo goed als zeker dat Tim Matavz dit seizoen in Groningen afmaakt, om daarna een mooie stap te maken die zowel club als speler een stukje verder helpt.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

33 reacties op “‘Matavz na dit seizoen naar SSC Napoli’

 1. GJ

  ik wacht wel op een officeel persbericht van de FC want dit duurt nu al zolang.. (ik krijg echt een hekel aan twitter whaha:P )

    /   Beantwoorden  / 
 2. kees

  stukJE verder… FC Groningen wel, maar Matavz zal toch zeker veel meer gaan verdienen in Italië, schat zeker 1,5 tot ruim 2x zoveel op jaarbasis…dat is naar mijn idee geen stukJE, maar een heel STUK.

    /   Beantwoorden  / 
 3. anti020

  Napoli is afgehaakt op de vraagprijs (vz)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Max

  VZ bracht inderdaad naar buiten dat Napoli wat afgehaakt op de vraagprijs, maar gisteravond rond kwart voor 12 toen ik voor het laatst nog ff een kijkje op VZ nam, las ik dat Napoli opnieuw in onderhandeling was gegaan met de FC. Ik hoop toch zo dat hij blijft..

    /   Beantwoorden  / 
  1. GWArmy

   we moeten hem toch een keer verkopen he, anders is zijn contract afgelopen en wil die hem niet verlengen, en loopt die zo uit de euroborg weg naar een goeie club en dan staat de FC daar met lege handjes.. :P

     /   Beantwoorden  / 
   1. Goliath

    Hoe kan je op dit moment daarover denken?

      /   Beantwoorden  / 
    1. GWArmy

     naja tim matavz is goeie spits maar er lope nog zat andere spitsen rond die hem wel kunnen vervangen hoor,
     en fcgroningen kan wel ff wat geld gebruiken.

       /   Beantwoorden  / 
     1. GWArmy

      hetzelfde was met suarez-nevland-berg.. is toch altijd wel een vervanger gekomen toch??

        /  
     2. Goliath

      Ik bedoel: laten we eerst even de overwinning vieren en Nijland en co zich daarmee bezighouden :)

        /  
 5. Max

  Fock man, VI meldt dat Napoli met een nieuw bod is gekomen, van ongeveer 8 miljoen..
  Het is niet meer óf Matavz vertrekt, maar wannéér..

    /   Beantwoorden  / 
  1. Doornbosch

   Doe toch normaal man. Als je 8 miljoen kunt krijgen voor matavz, dan verkoop je hem toch. Ben je wel van deze wereld?
   Een club bestaat nu eenmaal ook mede van de handel, om weer betere spelers aan te kunnen trekken.
   En op die manier te groeien als club. Oke, als ze hem tot het eind van het seizoen kunnen behouden zou mooi zijn. Maar verkopen, altijd doen. En matavz is niet onvervangbaar, hij speelde nog niet zolang geleden nog op huurbasis bij emmen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. GJ

    matavz kan alleen maar beter worden en ook alleen maar meer waard worden ik vind 8 miljoen te weinig wij hoeven hem helemaal niet kwijt! als napoli hem zo graag wil laten ze daar dan maar heel dik voor betalen minimaal 10 miljoen

      /   Beantwoorden  / 
   2. Milko Djurovski

    Mee eens, behalve het gedeelte dat je hem voor 8 miljoen zéker moet verkopen. 7 miljoen werd afgewezen door Nijland en nu staat er op VI dat Groningen zich kan vinden in het bod. Ik denk dan, zet nou eem deur, Hans.. Napoli? Voor zo’n club is zo’n onderhandeling ook een spel, en ik denk dat er meer in de pot zit dan 8 miljoen. Zo snel een bod verhogen met 1 miel, dan kan het ook wel met 3 miel. Afijn, als hij voor 8 gaat is t mij ook best hoor :-) maar serieus, 10 miljoen moet mogelijk zijn. We hebben het over serie A hè…? En ook al speelde Matavz een tijdje op huurbasis voor Eemmen, wij weten allemaal wat voor talent hij heeft en is. En hoe jong hij nog is.

      /   Beantwoorden  / 
 6. Boxer

  NAPOLI GAAT VOOR FERNANDEZ…..

  Soon the market closes. Meanwhile Ruiz has arrived …

  “For the team’s prerformance I feel first of all to praise commend the work of all, from the group to the Club. The guys who are here are doing amazing things. So I like to point out their merits. Then the club is working to put more pieces to this team already significant and of quality. I saw Ruiz, I greeted him and he has made the medical tests. Then I’ll talk with him when he’ll come back from Spain. These are future purchases, this guy is strong, he will be at disposal and I say he will not play soon because we have a proven team. Ruiz is a talent and a new arrow to our bow, not only for this year but for the future. The same is for Fernandez will arrive in June. We need to impress a general growth process in 2-3 years. It has started a new cycle, a precise plot set by the Club and that will go ahead according to well-defined lines and actions “

    /   Beantwoorden  / 
  1. GJ

   ooohw Fernandez van excelsior…

     /   Beantwoorden  / 
   1. antognoni

    fernandez…hardloper met techniek van 4e klasser

      /   Beantwoorden  / 
 7. GJ

  dat doet hij goed he! ik heb hem nog niet vaak zo hard zien lopen :P

    /   Beantwoorden  / 
 8. antognoni

  krijg het gevoel dat de fc er teveel uit wil halen en dat napoli gaat afhaken… het duurt me te lang

    /   Beantwoorden  / 
  1. Noordeling

   Hij mag ook gewoon blijven hoor. Laat als hij vertrekt maar aan het einde van het seizoen vertrekken, anders wordt het voor de Fc nog erg moeilijk Europees voetbal werk te bewerkstelligen. Pedersen mist de snelheid en de doeltreffendheid. Stel je voor dat er een spits komt, dan heeft hij nog wel tijd nodig, om ingespeeld te raken. Zou dus wel ideaal zijn dat nu die spits al zou worden gehaald(als Matavz in Juni vertrekt) dan heeft de spits de tijd om aan het team en de nieuwe competitie te wennen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Doornbosch

    Wat pedersen betreft: ik heb het al eerder gezegd, aardige man, maar qua voetbal vind ik het helemaal niks.
    Daar zijn velen het nit mee eens op deze blog, maar wat zien we nou van die man. Hij kan geen bal goed controleren, scoort bijna niet, gaat geen dreiging van uit, voor mij is dat nu echt een miskoop. Nou zul je net zien dat hij tegen heerenveen het tegendeel bewijst. Nou, ik hoop het.

      /   Beantwoorden  / 
 9. Noordeling

  De vraagprijs voor Gerndt is 3,2 miljoen. De prijs zal dus ergens uitkomen bij de 2,5 miljoen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   en daarbij (zoals Nijland eerder zei:) er zijn spitsen genoeg!

     /   Beantwoorden  / 
 10. Noordeling

  Heeft iemand een link voor de wedstrijd Heerenveen – Groningen?

    /   Beantwoorden  / 
 11. Noordeling

  0-1 Fc Groningen Tadic……yes.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Noordeling

   Uit corner Tadic ja inderdaad Ivens.

     /   Beantwoorden  / 
 12. Noordeling

  0-2 Matavz

    /   Beantwoorden  / 
 13. Noordeling

  Wat een ruimte krijgt hij, onbegrijpelijk.Wellicht gaat de prijs nu nog verder omhoog.

    /   Beantwoorden  / 
 14. debultjes

  Ben onder de indruk van het spel, met name het naar voren voetballen wanneer Heereveen balbezit heeft. Mooie combinaties en met name de aanval die Enevoldsen in het zijnet schoot was van grote klasse!!!

    /   Beantwoorden  / 
 15. Max

  Heerlijk dit, 0-2 gewoon. Had dit niet durven dromen, met rust al zo’n voorsprong. Leuk dat Matavz scoord, maar die gaat natuurlijk nu al helemaal weg.. Met de counters is Groningen dodelijk, vooral Matavz.

    /   Beantwoorden  / 
 16. Milko Djurovski

  Ziet er naar uit dat hij tot het einde vh seizoen blijft. Dat móet Nijland ook kunnen bedingen, dunkt me. Is een goeie deal voor Napoli en anders leggen ze maar de hoofdprijs neer. Maar even on today’s match: ik ben zeer onder de indruk van het voetbal van FCG. Op alle plaatsen klopte het. Op een kleine 10 minuten onrust na de 1-3 na. Zelfs Pedersen die twee dotten van kansen verkrachtte (1e helft afleggen terwijl hij natuurlijk moest schieten en een opgelegde kans huizenhoog over jagen) speelde 1e helft compact mee in de mooie aanvallen. Hulde FCG.

    /   Beantwoorden  / 
  1. robfc

   als ik de italiaanse media mag geloven, gaat hij toch echt van de zomer, voor 8 miljoen naar napoli, die in verdere artikelen naar voren laten komen, dat zij in Matavz een potentiele topper zien, die over enkele jaren 30 miljoen waard zou zijn, bron Tuttonapoli, dit lijkt mij geen vreemd verhaal. Als Napoli direct dit geld betaald, zonder rare clausules van wedstrijden, eerste 3 eindigen, of kampioen worden, dan is 8 een mooi bedrag. Van de financiele meevaller van Suarez, zou ik direct onze nieuwe Uruguaanse topper halen.

     /   Beantwoorden  / 
 17. Goliath

  Lezen is ook een vak…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.