Jong Groningen verslaat Jong Heerenveen

Voor de vierde keer dit seizoen heeft FC Groningen aan het langste eind getrokken in een onderling duel tegen SC Heerenveen. Het eerste elftal versloeg de equipe van Ron Jans tweemaal en ook het tweede elftal bleek tweemaal te sterk voor de Friezen.

Vanavond was een van richting veranderd schot van Norair Mamedov genoeg voor de winst. De officiële kanalen houden het op een eigen doelpunt, maar ik schrijf het doelpunt op het conto van de aanvaller van FC Groningen. Overigens heb ik geen beelden gezien en daarom verwijs ik u naar het beknopte wedstrijdverslag van FCG Online over de ins & outs van de wedstrijd op Skoatterwâld, een juiste benaming voor een sportpark waar heel wat wordt afgeschaterd met een keeper als Brian Vandenbussche tussen de palen.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.