Bossman maakt seizoen af bij Cambuur

Kelvin Bossman gaat tot het eind van het seizoen aan de slag bij Cambuur Leeuwarden, zo meldt Soccernews zo juist. Zoals bekend heeft FC Groningen een samenwerkingsverband met de enige volksclub in Friesland en dus is er overeen gekomen dat de 20-jarige Bossman mee gaat spelen in de buurprovincie om daar wat extra ervaring op te doen.

Zaterdag gaan de Fraisn op bezoek bij BV Veendam en dan zou de aanvaller direct al mee kunnen spelen.

De overgang houdt  in dat hij nog wel voor Jong FC Groningen kan uitkomen, maar dus niet voor het eerste elftal. Later volge een gesprek met Henk Veldmate waarin de verdere toekomst van Bossman wordt besproken.

Eén reactie op “Bossman maakt seizoen af bij Cambuur

  1. eli

    Bossman grootste talent in de opleiding!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.