Jong FC Groningen verliest tweede plaats

Jong FC Groningen heeft vanavond ongelukkig van Jong NEC verloren en verspeelde daarmee ook de tweede plaats op de ranglijst. Door een overwinning op rode lantaarndrager Helmond Sport, stak Heracles Almelo de Groningers voorbij.

Het team van Dick Lukien kreeg de beste mogelijkheden volgens FCG Online en raakte twee keer het houtwerk via Oluwafemi Ajilore en Norair Mamedov en kreeg zelf twee keer het deksel op de neus. Onder andere een eigen doelpunt van Jeroen Veldmate betekende een nederlaag in Nijmegen.

Jong FC Groningen staat nu derde met 40 punten uit 23 wedstrijden, hetzelfde aantal als de Heraclieden maar met een minder doelsaldo.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.