Jong FC Groningen: gelijk en verlies

Jong FC Groningen speelde gisteren met 0-0 gelijk bij en tegen Jong Sparta. Maar het verloor weer een speler door een blessure.

Een zware blessure, naar het zich laat aanzien. Kelvin Bossman is de onfortuinlijke speler waar het om gaat. De rechtsbuiten ligt er waarschijnlijk lang uit met een ernstige knieblessure.

Eerder al in de competitie was het Halil Ben Moussa die met gescheurde kruisbanden in de lappenmand kwam te zitten. Het zijn natuurlijk berichten die we niet willen horen. Maar waar het vorig jaar het eerste van FC Groningen was dat met rampspoed te maken kreeg, daar zijn het dit jaar de beloften die behoorlijke tegenvallers te verwerken krijgen.

De wedstrijd zelf was er eentje die in het seizoen past van Jong FC Groningen: goed spel, goede kansen, weinig rendement. Gisteren was het zelfs geen rendement, zo kunnen we aan de uitslag zien. Maar coach Dick Lukkien kijkt op de site van FC Groningen toch met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd.

Van de A-selectie kwam slechts 1 speler binnen de lijnen. Maar dat was ook meteen het goede nieuws van de avond: Leandro Bacuna speelde een dik uur na z’n blessure. Dat verliep naar tevredenheid, zonder problemen. Morgen moet hij echter nog gewoon toekijken als FC Groningen ADO Den Haag ontvangt.

Jong FC Groningen speelt maandag haar volgende wedstrijd. Op Corpus den Hoorn is NEC dan de tegenstander.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.