Jong FC Groningen wint weer

Jong FC Groningen blijft uitstekend presteren in de Beloften Eredivisie. Vanavond werd Jong Heracles aan de zegekar gebonden.

Het werd 3-1 op het kunstgras van VV Actief in Eelde, waar de ploeg van Dick Lukkien naar uitgeweken was vanwege het slechte weer. Mooi om te zien dat ploegen in het groen-wit ook kunnen winnen op dat k-gras…

De beloften speelden in een sterke opstelling. Pedersen, Hiariej, Metaj, Femi en Bacuna zie ik in de opstelling staan. De laatste speelde overigens niet lang, want na vijf minuten moest Bacuna al naar de kant met een lichte enkelblessure. De eerste, Nicklas Pedersen dus, bereidde het eerste doelpunt voor. Hij legde de bal terug op Danny Menting die de 1-0 vlak voor rust op het bord bracht.

Toen werd het spannend. De naam van Ellery Cairo zien we zowaar terug in het verslag op de site van FC Groningen. Hij was het die voor Jong Heracles gelijk maakte. Dat leek ook de eindstand te worden, maar ook nu weer kun je spreken van een prima instelling van een Groningse ploeg toen vijf minuten voor tijd toch nog de 2-1 viel. Het was de ingevallen Mamedov die met een afstandsschot de ban brak.

Twee minuten later was het Femi die de wedstrijd op slot gooide met een individuele actie. Door dit resultaat komt Jong FC Groningen vaster op de tweede plaats in de ranglijst.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.