Bekerverhaal over voor Jong FC Groningen

Jong FC Groningen is er niet in geslaagd de halve finale van het bekertoernooi te bereiken. Jong FC Den Bosch was met 1-2 te sterk.

Het werd, getuige het verslag op de site van FC Groningen, een echte bekerpot, waarin het drama aan het eind zat. Ook de wind zal een factor geweest zijn op Corpus den Hoorn.

De eerste slag was voor de FC. Norair Mamedov (ik moet weer zeggen dat hij het weer was) kon vlak voor rust op aangeven van Danny Post de bal binnen glijden voor de 1-0. Maar die eerste slag bleek geen daalder waard (zoals mijn moeder pleegt te zeggen).

De gasten sloegen twee keer toe in de tweede helft. Een kwartier voor tijd via Karg, en heel gemeen twee minuten voor tijd opnieuw via Karg. “Halen die man”, zeiden we vroeger dan. De beloften zetten nog een keer aan en kregen nog een goede kans op een gelijkmaker. Maar Kelvin Bossman schoot een volley helaas in de handen van de Bossche goalie.

De ploeg van Dick Lukkien speelde met Leandro Bacuna, Shkodran Metaj, Darryl Lachman en Jeroen Veldmate, maar het mocht dus niet baten. Bekerverhaal dus voorbij, maar een prima notering in de competitie zit nog altijd in het vat voor de jeugd. Maandag moet de ploeg naar Rotterdam. Daar wachten de beloften van Feyenoord/Excelsior.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Eén reactie op “Bekerverhaal over voor Jong FC Groningen

  1. Mark

    Jong Groningen gaat net als FC Grunn-1 voor het kampioenschap en daar kun je zo’n bekeravontuur niet bij hebben.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.