García scoort bij officieus debuut VVV-Venlo

Het is geen officiële wedstrijd, dan maar een officieuze naar mijn dachten. Hoe dan ook, Gonzalo García heeft voor VVV-Venlo gescoord in de eerste wedstrijd die hij meedeed. Op trainingskamp in Turkije oefenden de Venlonaren tegen mede-Limbrugers MVV en de Uruguyaan scoorde een schitterende treffer volgens de site van VVV: “Het treffen stond in de eerste helft bol van de wonderschone treffers. Vooral het doelpunt van nieuweling Gonzalo Garcia was om de vingers bij af te likken. Eerst wipte hij de bal met links over Tom van Hyfte om vervolgens met rechts de bal over doelman Völkan Ünlu te liften.” Overigens verloor de equipe van Jan van Dijk wel met 4-3.

8 reacties op “García scoort bij officieus debuut VVV-Venlo

 1. Jamie Oliver

  Eerste oefenduel in de Euroborg met Garcia.. twee goals, meen ik. Het mysterie Gonzalo Garcia krijgt voor mij een gezicht. Ik denk dat die jongen niet tegen tegenslagen en kritiek kan. Overal waar hij komt begint hij gemotiveerd, daarna loopt het terug. Klinkt vreemd, maar ik hoop écht (jaja..) dat hij bij VVV de tweede seizoenshelft alles laat zien wat hij kan! (en dan zal ik niet gaan meieren over dat hij het hier niet deed :P ) Verwachting echter.. you guessed.. wel een leuk bericht tammo.
  Ik gun het die flapdrol wel dat t een keer gewoon goed gaat. hatsaa!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Bram

  Hij gaat het bij VVV goed doen omdat hij daar wel de kans krijgt die hij van Jans nooit heeft gekregen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Als hij het daar goed gaat doen, komt dat waarschijnlijk vooral omdat hij op een andere manier wordt gebruikt. Op één of andere vage manier is Jans de enige ter wereld die een centrumspits ziet in García terwijl iedereen het er wel over eens is dat hij achter de spitsen moet spelen. Dat gaat hij doen bij VVV en het zou met niet verbazen als hij daar in Limburg straks wel goed gaat spelen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. pimhoofd

    misschien komt dat omdat garcia verdedigend geen ***** uitvoerd, en groningen met slechts één controleur speelt. De buitenste middenvelders staan over het algemeen (als het goed is) ook vrij aanvallend. Bij VVV speelt men geloof ik met 2 controleurs achter Honda/Garcia

      /   Beantwoorden  / 
 3. Murdock

  Ik denk dat ondanks Garcia één van de beste spelers uit onze selectie is (was), hij tekort komt als prof zijnde.
  Ongetwijfeld dat ook de TD van FCG hem graag had willen houden, maar dat Garcia zelf niet de juiste inzet toon(t)(de).

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   t’Is gewoon een jongen met een slechte voetbalmentaliteit.Punt uit!!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. gerrit

    neen mijn mening is garcia is nooit op zijn favoriete plaats gebruikt namelijk op 10 reden Goran Lovre!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. pimhoofd

     dat komt omdat hij verdedigend helemaal niks doet. en bij venlo staat daar een blok met 2 man achter, bij ons alleen femi of holla. en dan word je vrij vaak overlopen terwijl het rendement van gonzalo niet denderend hoog ligt.

       /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.