Anton Jongsma voor even terug bij de FC

Oud FC Groningen-speler Anton Jongsma keert voor even terug op het oude nest, zo meldt Het Brabants Dagblad. Zijn club RKC Waalwijk kocht zijn contract af omdat hij niet aan spelen toekwam. “Dat we uit elkaar gaan is een weloverwogen beslissing,” zo tekent de Brabantse krant op uit de mond van Jongsma. Hij raakte in de voorbereiding geblesseerd en moest zich zodoende laten opereren. Momenteel is hij weer fit en hoopt nu een nieuwe club te vinden. Om op conditie te blijven heeft hij zijn voormalig trainer gevraagd of hij bij de FC mag meetrainen en daar heeft de club uiteraard gehoor aan gegeven.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.