Enevoldsen wèl scherp bij Denemarken

Er wordt Thomas Enevoldsen wel eens verweten dat hij duels uit de weggaat en als hij al eens een duel aangaat dat doet in de vorm van een zacht gekookt eitje. Bij Denemarken laat hij echter een ander beeld zien dat weer het andere uiterste is.

Op de training vandaag blesseerde hij zijn teamgenoot Simon Kjaer aan de enkel na een forse tackle. Kjaer werd van het veld afgedragen en of hij tegen Noorwegen in het EK-kwalificatieduel kan spelen is nog maar de vraag. Laten we maar blij zijn dat Enevoldsen niet kort dekte op onze brekebeen Nicklas Pedersen…

Eén reactie op “Enevoldsen wèl scherp bij Denemarken

  1. kees

    als ie z’n rode schoenen maar niet aanhad bij die tackle ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.