Categorie: "Man Van De Wedstrijd"

Man Of The Match Willem II

De uitslag van Man Of The Match Willem II hadden jullie nog tegoed.

Dat werd 7-1. Een uitslag die elke honderd jaar een keer voorkomt, vandaar dat ik ‘m toch nog nog even neertik hier (voelt goed!). Er was een speler die drie keer scoorde. Ik was dan ook benieuwd of dit automatisch een nummer 1 zou worden?

Man Of The Match SC Heerenveen

Je krijgt van mij de uitslag van Man Of The Match SC Heerenveen.

Er was geen discussie mogelijk, ook al was Tim Matavz een gevaarlijke outsider voor deze uitverkiezing. Maar het was toch echt Dusan Tadic die met de -wat mij betreft- welverdiende eer ging strijken. Hij kreeg 62% van de stemmen. Erg knap wat de Servier in ruim een half jaar Groningen al neerzet. En zo jong ook nog. Het begint steeds meer te lijken op een nieuwe successtory van de FC en haar scouting.

Matavz: Man Of The Match, Man Of The Moment

De uitslag van Man Of the Match FC Utrecht.

Opnieuw was het Tim Matavz die met de eer ging strijken. De Sloveen kreeg van jullie 47% van de stemmen. Weinig op af te dingen, lijkt me.

Nu we het toch over Matavz hebben: het lijkt er dus op dat hij dit seizoen nog vaker de man van de wedstrijd kan worden. Het is even stil geworden na de media-explosie van gisteren omtrent diens transfer naar SSC Napoli. Een transfer die er lijkt te gaan komen en waar het naar verluid nog gaat om het invullen van details. Ik denk zelf dat eerst het accent en de focus weer op het voetbal zelf gelegd zijn (SC Heerenveen wacht!) en dat we maandag een persconferentie kunnen verwachten.

Man Of The Match FC Twente

Er kon niet heel lang gestemd worden op de Man Of The Match FC Twente, maar ook dan rolt er gewoon weer een winnaar uit de bus.

Laat ik beginnen met de nummer drie. Dat werd Maikel Kieftenbeld, die er voor zorgde dat Chadli dit keer een van z’n minder opvallende wedstrijden speelde. Ook opbouwend en aanvallend kon de rechtsback zich af en toe in de strijd mengen. Hij kreeg 12% van de stemmen.

Man Of The Match SC Genemuiden

Misschien moet ik deze week maar even vrij nemen en me volledig op het bloggen hier richten, want de mailbox zit bij thuiskomst vol transferberichten in relatie tot FC Groningen. Dat wordt ‘overwerk’ vanavond! We beginnen de blogdag eerst maar even met een kort bericht: de uitslag van Man Of The Match SC Genemuiden.

Dat werd met 60% van de stemmen Thomas Enevoldsen. Het zal een begin zijn waar hij op gehoopt heeft. Enevoldsen moet nu laten zien dat die zwakke tot slechte eerste seizoenshelft toch met meer factoren te maken had dan met z’n eigen voetbalcapaciteiten. Hopelijk trekt hij meteen de lijn door.

Het verschil met de rest was groot. De procentjes werden verdeeld, en de verschillen onderling zijn verwaarloosbaar klein. Dus ik laat het een keer bij het noemen van de naam van de winnaar.

Man Of The Match Excelsior

De laatste Man Of The Match van 2010. FC Groningen speelde niet best tegen Excelsior, maar er was toch een speler die boven kwam drijven.

En dat was Dusan Tadic. De Serviër kreeg 56% van de stemmen. Verdiend. Luciano staat in alle lijstjes bovenaan als het gaat om de eerste seizoenshelft, maar voor mij was Tadic van de veldspelers de man van het seizoen.

Man Of The Match AZ

De uitslag van Man Of The Match AZ.

Laat ik eens met de nummer twee en drie beginnen. Weer was het zo dat twee spelers hetzelfde aantal stemmen kregen. Zowel Luciano als Tadic kregen 14% van de stemmen. Maar het was Tim Matavz die met een grote voorsprong de weekprijs voor zich opeiste. Met 60 % werd hij de man van de wedstrijd.

Man Of The Match Vitesse

In het feestgedruis van deze fantastische voetbaldag kom ik nog even met de uitslag van Man Of the Match Vitesse.

Dat werd een uitgemaakte zaak: Petter Andersson kreeg maar liefst 74% van de stemmen. Misschien dat de sentimenten rond de eerste basisplaats van de Zweed nog enigszins hebben meegespeeld, maar ook voetballend liet Petter Petter Petter Andersson weer zien dat hij de potentie heeft om extra-klasse te zijn. De goal was daarvan een mooi voorbeeld.

Man Of The Match Roda JC

Nog een restantje Roda JC – FC Groningen, want de uitslag van Man Of The Match ligt er nog.

Petter Andersson werd de winnaar. Hij kreeg 28% van de stemmen. Hij deed maar eventjes mee in de wedstrijd tegen Roda JC, en echt onderscheiden deed hij zich niet direct. Dus wat mij betreft is de uitslag verrassend. Al moet gezegd dat de fase dat Andersson meedeed wel de beste fase van de FC was.

Uitslag Man Of The Match Feyenoord

Jullie hadden de uitslag van Man Of The Match Feyenoord nog tegoed.

Het werd een uitgemaakte zaak. Tim Matavz kreeg liefst 74% van de stemmen. Dan doen de 2de en 3de plaats er al eigenlijk niet meer toe. Voor de volledigheid geef ik ze toch: Tim Sparv (6%) en Maikel Kieftenbeld (5%).