Man Of The Match SC Genemuiden

Misschien moet ik deze week maar even vrij nemen en me volledig op het bloggen hier richten, want de mailbox zit bij thuiskomst vol transferberichten in relatie tot FC Groningen. Dat wordt ‘overwerk’ vanavond! We beginnen de blogdag eerst maar even met een kort bericht: de uitslag van Man Of The Match SC Genemuiden.

Dat werd met 60% van de stemmen Thomas Enevoldsen. Het zal een begin zijn waar hij op gehoopt heeft. Enevoldsen moet nu laten zien dat die zwakke tot slechte eerste seizoenshelft toch met meer factoren te maken had dan met z’n eigen voetbalcapaciteiten. Hopelijk trekt hij meteen de lijn door.

Het verschil met de rest was groot. De procentjes werden verdeeld, en de verschillen onderling zijn verwaarloosbaar klein. Dus ik laat het een keer bij het noemen van de naam van de winnaar.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.