Man Of The Match FC Twente

Er kon niet heel lang gestemd worden op de Man Of The Match FC Twente, maar ook dan rolt er gewoon weer een winnaar uit de bus.

Laat ik beginnen met de nummer drie. Dat werd Maikel Kieftenbeld, die er voor zorgde dat Chadli dit keer een van z’n minder opvallende wedstrijden speelde. Ook opbouwend en aanvallend kon de rechtsback zich af en toe in de strijd mengen. Hij kreeg 12% van de stemmen.

Een procentje meer (13%) kreeg Andreas Granqvist. Die speelde een degelijke wedstrijd zonder echt op te vallen. Voor een verdediger is dat vaak goed nieuws.

De nummer 1 werd echter de man in vorm, Tim Matavz. Knap hoe al het gedoe buiten het veld geen enkele impact binnen de lijnen lijkt te hebben. Sterker nog, hij lijkt er alleen maar beter van te worden. De goal was gewoon klasse, de uitverkiezing tot man van de wedstrijd dus niet meer dan logisch. Met 42% werd Matavz het met overtuigende voorsprong. Ik hoop nog steeds dat het niet z’n laatste uitverkiezing was…

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.