Matavz: Man Of The Match, Man Of The Moment

De uitslag van Man Of the Match FC Utrecht.

Opnieuw was het Tim Matavz die met de eer ging strijken. De Sloveen kreeg van jullie 47% van de stemmen. Weinig op af te dingen, lijkt me.

Nu we het toch over Matavz hebben: het lijkt er dus op dat hij dit seizoen nog vaker de man van de wedstrijd kan worden. Het is even stil geworden na de media-explosie van gisteren omtrent diens transfer naar SSC Napoli. Een transfer die er lijkt te gaan komen en waar het naar verluid nog gaat om het invullen van details. Ik denk zelf dat eerst het accent en de focus weer op het voetbal zelf gelegd zijn (SC Heerenveen wacht!) en dat we maandag een persconferentie kunnen verwachten.

Zo is Matavz dus niet alleen man of the match, maar ook man of the moment. Ook al is het momentum eventjes weg. Andreas Granqvist was het enige tijd geleden even, maar ook rondom de Zweed lijkt de betrekkelijke rust teruggekeerd te zijn. Al sluit ik niets uit voordat de transferwindow weer dicht is. Granqvist werd in ieder geval wel tweede in de poll. Hij kreeg 17% van de stemmen.

Keeper Luciano wordt niet genoemd in, voor of achter de draaideur. Misschien wel een beetje vreemd, want de Braziliaan blijft goed scoren als het gaat om dit soort verkiezingen. Al krijgt hij de laatste tijd wat meer kritiek zo her en der, ook deze keer werd hij weer derde, met 16%.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Eén reactie op “Matavz: Man Of The Match, Man Of The Moment

  1. rene1

    Ik hoop dat het met Anderson meevalt, op die brancard zat hij wel met zijn knie te buigen, ik denk dat het de schrik is,en hoop dat het voor hem meevalt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.