Man Of The Match Willem II

De uitslag van Man Of The Match Willem II hadden jullie nog tegoed.

Dat werd 7-1. Een uitslag die elke honderd jaar een keer voorkomt, vandaar dat ik ‘m toch nog nog even neertik hier (voelt goed!). Er was een speler die drie keer scoorde. Ik was dan ook benieuwd of dit automatisch een nummer 1 zou worden?

Maar, en dat vind ik wel mooi om te zien, dat is niet zo. Tim Matavz, over hem heb ik het natuurlijk, werd deze week ‘toch maar’ tweede, met 32% van de stemmen. Blijkbaar doen jullie niet aan ‘scorebordjournalistiek’. Dat vind ik dus mooi, al speelde Matavz ook los van de goals een prima wedstrijd.

Hij had het ook gewoon kunnen worden, het verschil met de nummer 1 is niet heel groot. Maar man van de wedstrijd werd dus toch Dusan Tadic, met 50%. De Serviër scoorde zelf de laatste van de zevenklapper, maar daarvoor was hij de grote animator in het spel en de kansen van de FC. Ik voelde zelfs heel even een staande ovatie aankomen nadat de wave rond ging, maar dat gebeurde niet. Daar was het ook niet echt de wedstrijd en de tegenstander voor.

Als Tadic goed is, dan is Fredrik Stenman dat haast automatisch ook. Andersom zou je dat ook kunnen stellen, maar de Zweed is toch afhankelijker van de Serviër dan andersom vind ik. Maar ‘stengun’ werd dus derde, met 6%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.