Het grote off-topic item!

Okay, off-topic is een groot woord; het moet wel gaan over FC Groningen natuurlijk… Maar als iemand iets kwijt wil over een speler van de huidige selectie of een potentiële versterking, kan dat hier. Aan de rechterzijde is ook een link geplaatst naar dit topic toe, zodat het altijd makkelijk is terug te vinden. Eens in de tijd zal het topic vernieuwd worden zodat de overzichtelijkheid niet in het geding komt.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

124 reacties op “Het grote off-topic item!

 1. Tammo 80

  Je bent nu wel erg aan het speculeren! (daarom niet minder leuk natuurlijk)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo 80

   Ik vind het helemaal niet leuk als Holla naar AZ gaat!

     /   Beantwoorden  / 
 2. Greg

  Vind die Charlie Davies van Hammerby wel een aardige spits voor FCG..

    /   Beantwoorden  / 
 3. martin winschoten

  Ik hoop dat er nog wat versterkingen worden gehaald. Als dat niet gebeurd gaan we naar mijn mening een moeilijk jaar tegemoet. Tuurlijk zijn er al een hand vol spelers gehaald, maar of die nu DIRECT iets speciaals aan het elftal kunnen toevoegen vraag ik me af. Grunn is lovend over Koc. Hoop niet dat ze op hem gaan bouwen. Leuke voetballer, maar moet eerst nog eredivie ervaring op doen. Je kunt niet verwachten van zo’n jongen dat ie er 15 of 20 in schiet aankomed seizoen.
  Ook is de vacature Levchenko nog niet ingevuld. Daarvoor zou ik Zonneveld halen. Denk dat die nu wel haalbaar is……

    /   Beantwoorden  / 
 4. noordeling

  In de media(Duitse Das Bild) wordt gesuggereerd dat Ajax de concurrent is in de strijd om Berg.
  Lijkt me sterk.

    /   Beantwoorden  / 
 5. noordeling

  Was een recente artikel. Ik heb het artikel zojuist even zorgvuldiger gelezen en het lijkt erop dat Ajax inmiddels geen optie meer is volgens Das Bild. In de Hamburger Morgenpost staat dat Hamburgers S.V. 10 miljoen euro heeft geboden en dat Nijland dat te weinig vindt voor een speler van het kaliber Berg. De vraagprijs is hoogstwaarschijnlijk 12 miljoen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   de vraagprijs zal eerst best nog wat hoger liggen hoor…pas op het allerlaatst doen beide partijen water bij de wijn, hoewel die Duitse wijn nog wel eens koppig kan zijn

     /   Beantwoorden  / 
 6. kees

  @ Rob-Roy: begin een beetje het vermoeden te krijgen dat Groningen wel heel aktief zijn spelers in de etalage zet, gezien het snelle teletekstbericht dat Granqvist’s blessure mee lijkt te vallen en dus dat Nijland/Veldmate en hun handelsgeest( die ik niet gering schat )laten prefereren boven de selectie… Wat denk jij: gaat Grunn met wat er overblijft nog potten breken/hoog eindigen (sportief gezien dan) dit seizoen? hoe zie jij dat?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   @kees,
   Jij vraagt mij of de FCG potten kan breken met hetgeen er over blijft. Mocht het zo zijn dat én Berg en Granqvist worden verkocht dan blijft er van de (al smalle) selectie nog wel voldoende kwaliteit over, maar niet voldoende om nog bij de top 5 te voetballen. Daarvoor zullen er toch een drietal goede vervangers bij moeten komen. We hebben in Koc,Pedersen en Matavs wel een paar leuke voorhoedespelers maar ik geloof niet dat we met deze drie de hele competitie doorkomen zonder mankementen, daar komt bij dat we aan de linkerkant graag nog een middenvelder zien komen, eentje met een flinke ‘drive’ naar voren.
   Dus al met al, t’is een beetje karig maar ik heb er alle vertrouwen in dat er bij het begin van de competitie een ‘aanvaardbaar’ elftal staat.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    verstandige taal, komt in de buurt van de “pas op de plaats ” van Nijland. En als de bal rolt dan kan er altijd in december nog ingegrepen worden met dat banksaldo van Grunn

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     @Kees,
     Eerst maar eens zien hoe we op 2 augustus voorstaan. Misschien heeft de TS dan al wel een paar leuke spelers uit de hoge hoed getoverd. Maak ik me niet zo druk om,hoor. Loop al wat langer mee met het reilen en zeilen van de mooiste club van Nederland. Al dat zenuwachtige gedoe is niet aan mij besteed, we zien wel, we kunnen er verder toch NIETS aan doen, al denken sommige schrijvers op deze blog van wel.
     groet.

       /   Beantwoorden  / 
 7. noordeling

  Maar zou het kunnen Bert dat Fc Groningen eerst eerst een vervanger wil binnenhalen voordat in de media wordt gemeldt dat Berg naar Hamburger S.v. gaat. (en dat er al een overeenkomst is)?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pjotr

   toch lijkt me niet onwaarschijnlijk wat noordeling zegt. de hoogte van het transferbedrag is zeker interessant voor de club waar groningen zijn nieuwe speler gaat halen.

     /   Beantwoorden  / 
 8. bert

  @Kees: Waarom zouden ze Granqvist in de etalage zetten met een aanbiedingsprijs van 3 miljoen ?

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   op waarom vragen kan ik niet antwoorden, wel dat Groningen een opleidingsclub is van talenten, en dat er sinds Nevland, Silva, Suarez en nu ook Berg en mogelijk Granqvist flink wordt gecashed!

     /   Beantwoorden  / 
  1. Pjotr

   Utrecht zoekt ook nog een middenvelder nu Strootman niet haalbaar is.

     /   Beantwoorden  / 
 9. Kaatje

  Het schijnt dat bij NEC de pleuris is uitgebroken m.b.t. El Akchaoui; is dit geen optie?

    /   Beantwoorden  / 
 10. Pjotr

  Ja, want Nijland (autoverkoper als hij is) zal zeggen dattie hooguit 8 beurt omdat Berg volgend jaar voor 5 de deur uit mag o.i.d.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pjotr

   We zullen zien. Nijland liet zelfs Nevland meebetalen aan zn eigen transfer. Hij doet alles om er zoveel mogelijk munt uit te slaan.

     /   Beantwoorden  / 
 11. noordeling

  El Akchaoui is een linksback. We hebben al Stenman en Jansen is er bijgekomen. Die positie is aldus al dubbel bezet. Groningen zoekt in principe naar een linkermiddenvelder.

    /   Beantwoorden  / 
 12. noordeling

  Is dat een linkermiddenvelder Bert?

    /   Beantwoorden  / 
  1. martin winschoten

   Halen zou ik zeggen. 11 doelpunten uit 12 wedstrijden. Wel veel voor een middenvelder…..

     /   Beantwoorden  / 
 13. koos

  als holla nou naar az gaat, wat in het geheel niet onlogisch zou zijn, kan de duurste aankoop ooit femi eindelijk in de basis en is dat probleem ook weer opgelost en kan groningen op zoek naar een linker middenvelder: Cruz, Gorter, Zonneveld.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   wait and see en vooral positief blijven

     /   Beantwoorden  / 
 14. noordeling

  Ergens ander in de Bild staat dat Hamburger Sv 10 miljoen euro heeft geboden. Zie reactie 13.33

    /   Beantwoorden  / 
 15. kees

  Vuvuzela?

    /   Beantwoorden  / 
 16. Tammo 80

  Sorry maar ik ben niet 24/7 online! Anders dan anderen doe ik ook andere dingen…

    /   Beantwoorden  / 
 17. Rob Roy

  @Tammo 80,
  Twee dagen geleden heb je aan Bertje de alwetende wijsneus een ultimatum gesteld. Het is welgeteld anderhalve dag rustig geweest op deze blog en het begint nu weer van voren af aan. Een vriendelijk verzoek aan jou: Zou je willen overwegen om op zeer korte termijn deze figuur van dit FC Groningenblog te verbannen ofwel al z’n toekomstige reacties direct te verwijderen. Ik denk dat je daarmee een hoop blogbezoekers een plezier mee zou doen.
  De groeten van Rob Roy, die met dit bericht voor de laatste keer op deze blog een reactie heeft gegeven.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pjotr

   @Rob Roy, het is nog erger, Tammo80 neemt Bert nu zelfs in bescherming. Ik heb gister ook weer mijn beklag gedaan over de betweterij van Bert, maar die reacties zijn verwijderd. 3 dagen gelden wilde iedereen die gast hier eraf hebben en nu zingt hij met medewerken van Tammo het hoogste lied. Nog even en zijn blog is in Berts handen, voorzover dat nu al niet het geval is. Tammo, verwijder deze reactie ook maar snel voordat Bert um ziet.

     /   Beantwoorden  / 
   1. twenteforever

    bertje slaapt nog joh !!gelukkig nu kun je nog reageren straks is dat ook weer voorbij ,de reden dat ik hier FF ben is dathij op twenteblog ook geprobeert heeft zijn onvolprezen mening te moeten geven maar daar is heel snel een eind aan gemaakt !!!mijn ADVIES blijf ageren op hem .ik gaf een mening gister over diouf waar gunn en twente achteraan zitten man kijkeens wat een gezeik erover met datouwe wyf !!
    en ja je raad t al TAMMO VERWYDERD IDD ALLES
    IK NOEMDE T AL BERTJES BLOG !!! succes ermee

      /   Beantwoorden  / 
    1. Pjotr

     zit Bert nu ook al bij jullie? ik hoop dat de schoolvakanties snel weer beginnen in zijn regio.

       /   Beantwoorden  / 
   2. kees

    goede morgen!
    Vooral genieten van de rust, even geen nieuws en geen vliegen-afvangen. En Tammo heeft een lange adem en humor, gelukkig. Vond het wel leuk dat dat Vak117 (vermoedelijkAjax) even langs kwam … Moeten we nog tegen spelen 2 augustus. Ben benieuwd om iedereen weer te zien, en de supportersactie/tekst spandoek. Zal wel weer flink spoken als er een Suarez schwalbe uitrolt. Maar goed eerst nog even genieten van de vakantie allemaal. ‘t beste

      /   Beantwoorden  / 
    1. Rob Roy

     @pjotr,twenteforever,kees,
     Bedankt voor jullie steun!!!!
     Was eigenlijk niet meer van plan om te reageren maar vind het toch nodig om jullie even te bedanken in de strijd tegen deze eigenwijze drol, die het naar het schijnt ook nog hoog in z’n bol heeft omdat hij, naar z’n zeggen in nogal dure restaurants zit te ‘dineren’. Restaurants die, volgens hem, te duur zijn voor ons , de ‘gewone’ man. Of het is een opschepper eerste klas of hij heeft extra zakgeld van z’n vader om de beest uit te hangen. Volgens mij is het het eerste.
     Wat dat ‘dineren’ betreft, zie mijn eerdere opmerking. Zal wel blijven bij een zak patat en een fricandel!!!!!!!!!!

       /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Have a nice week-end!!!

     /   Beantwoorden  / 
 18. koos

  helemaal eens met robroy en pjotr. het is vreselijk irritant om met B… te discusieren.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   morgen kOOs!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Pjotr

    discussieren? bij een discussie wordt er ook geluisterd naar het standpunt van de ander. dat doet B te A niet. trouwens, wat is er met die poll gebeurd?

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     doorgestuurd naar AZ

       /   Beantwoorden  / 
 19. koos

  Moge kEEs.

    /   Beantwoorden  / 
 20. twenteforever

  goedemorgen pjotr .hij ZAT bij ons, gelukkig verwijderd iedereen viel over hem heen ,resultaat ;;exit bertje (MAALDERINK )NOEM IK M VANWEGE ZIJN GEZUIG !!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   KIJK ff op voetbalblog hoera daar is hij ook !!!gezellig !!

     /   Beantwoorden  / 
 21. koos

  hahahhhahahaha

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   strik erom , net als bij die transfers… heb de hele nacht gedroomd van die Fejzullahu, dat ie naar Grunn zou komen, was geloof ik nieuws van…hoe heet-ie blogger ook alweer.. wacht wel af of ie komt. Jansen is toch een gemakkelijker naam

     /   Beantwoorden  / 
 22. koos

  volgens mij gaat hij alle voetbalblogs af om te irriteren.
  hem blokken zal wel onmogelijk zijn, dan neemt hij een andere naam en emailadres.

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   gewoon negeren helpt ook wel ofwel doodzwijgen of uitlachen hahahha

     /   Beantwoorden  / 
 23. koos

  zie trouwens dat er nog een koos is, das wel verwarrend. maar ja er zijn natuurlijk meer hondjes die fikkie heten;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   maakt niet uit… nog Berg nieuws?

     /   Beantwoorden  / 
 24. koos

  @twentefore… dan kan ik me wel doodlachen, dat gun ik B… niet;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. twenteforever

   hahahah oke joh succes verder ik moet werken!!

     /   Beantwoorden  / 
 25. koos

  @kees niet dat ik weet, zit de heledag achter internet, om het in de gaten te houden. ik hoop dat er snel duidelijkheid komt, dan kan ons cluppie opzoek gaan naar een goede vervanger

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   heb JIJ de primeur… en dan ook die nieuwe aankoop vermelden, graag!

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   @ Koos: Nog nieuws over een Berg-deal? eenmaal…andermaal…???
   En Tim Sparv: wel en verrassing als dat doorgaat, ik zie in hem ook de “vervanger van Berg”, omdat hij wel wat van MOA (Abdellaoue)uit Noorwegenheeft. Dat zou Nijland helemaal goed uitkomen, want ik denk dat hij terug is gegaan met sponsering vanwege economische situatie…dus een beetje buffer uit die transfers is niet verkeerd.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    @ kees,
    Heb begrepen dat de speler Tim Sparv een middenvelders is en dus geen vervanger van Berg wordt. Overigens schijnt de TS hem pas in de winterstop te willen aantrekken, dan is hij namelijk tranfervrij, terwijl hij nu nog een miljoen ZW.kronen (plm.100.000 Euro) moet kosten.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     op een filmpje stond-ie mooi vooruit te ballen…gaat Jans straks op dezelfde manier door met zijn systeem zonder Berg, of wordt het een tweemans voorhoede (4-4-2?)

       /   Beantwoorden  / 
 26. koos

  leef lekker verder in je eigen wereldje, en s6 met het zoeken.

    /   Beantwoorden  / 
 27. kees

  Ik hoop dat die Berg-transfer snel wordt beklonken, kunnen wij weer over Groningen praten.€

    /   Beantwoorden  / 
 28. noordeling

  Ook in de Zweedse krant Aftonbladet wordt nog niet gemeldt dat de deal m.b.t. Berg rond is.
  Maar is dit humor!!!!!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 29. Rob Roy

  Doeiiiiii.!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
 30. kees

  moet erkennen dat die vraag over dat ritueel/Azing Griever MIJ niet bekend is..wanneer komt de oplossing of is dit geheim?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Nog een poosje geduld, de oplossing zit er aan te komen!!

     /   Beantwoorden  / 
 31. Pjotr

  Bron??

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pjotr

   Heb je dus niet.

     /   Beantwoorden  / 
 32. Vak 116

  Is het je gelukt Bert?
  Negeren ze je allemaal, had je van de week toch heel netjes geprobeerd uit te leggen mensen iets minder tegen de haren in te strijken.
  Jammer dat je het niet begrepen hebt dan, nogmaals zolang je over het voetbal praat, snijden je opmerkingen best hout!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Vak 116

   Spelfouten zeur ik nooit over dat is het makkelijkste wat er is.
   Ik ga niet op de stoel van Tammo zitten, daar ben ik niet voor en dat wil ik ook niet.
   ik weet wel dat ik de voetbal inhoudelijke discussies met jou prima vind.
   Je praat als het gaat over het spelletje, los van het onderwerp heus wijze dingen.
   Alleen je draaft zo lang door en je piemel hangt uit je broek want ze staan er constant op.
   Echt ze slaan je tenen gewoon over, je lijkt me buurvrouw wel die heb ik alleen al met een blik op de kast!
   Ontspan je is en probeer af en toe te begrijpen dat mensen het niet leuk/nodig vinden dat je VAAK alles beter denkt te weten.
   De waarheid ligt ook wel eens in de midden!
   En over het wissen van berichten kan ik kort zijn, dat hoort eigenlijk niet maar is soms wel beter voor de sfeer op een blog!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Tammo 80

    Ik ben totaal geen voorstander van het verwijderen van berichten, maar als ik iemand een nieuwe kans geef en hij verkloot het binnen een avond weer helemaal en zijn we weer helemaal terug bij af… Mijn geduld raakt ook eens op…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Vak 116

     JE ziet toch wat ik geschreven heb?
     Zegt meer dan voldoende.
     Helaas zijn er op dit moment een stuk of 4 asemmers op de diverse blogs die weinig tot geen fatsoen hebben, en niet in staat zijn normaal te discuseren.
     Ze zijn wel mooi verdeeld over de clubs das wel grappig!
     2 voor jullie 1 broeder van mijn club en 1 van feijenoord en 3 van Twente!

       /   Beantwoorden  / 
 33. Vak 116

  ff mijn bugles opeten ik kom zo bij je, laat mij ff genieten van smeerkaas en chips!

    /   Beantwoorden  / 
 34. Vak 116

  Tammo zou je svp Bert zijn reactie hierop wel even willen laten staan, anders lul ik ook tegen een betonnen wand!
  Dank je

    /   Beantwoorden  / 
 35. bert

  @Vak116: Nog een laatste dan voordat ik de tent sluit.
  Vindt jij het normaal dat genoemde (23.53) reacties er nog steeds staan van bloggers?
  Terwijl Tammo aangeeft bij dit item dat het WEL over de FC moet gaan……..

  Vindt jij het normaal dat bedreigingen aan mijn adres worden geuit door ene “Twenteforever” : Zal wel even bij je komen…. en deze bedreiging wordt gesupport door “RobRoy” en “Pjotr” ..?

  Tegen zulke reacties kom ik in opstand en helemaal als een blogbeheerder zich door deze personen laat leiden.
  Dat mijn “opstand-reacties” dan worden verwijderd heb ik geen moeite mee. Omdat ze niet over voetbal gaan.
  Maar mijn verbazing wordt dan groter als andere reacties die OOK niet over voetbal gaan, gewoon blijven staan.
  En sterker nog…….reacties van mij die dan WEL weer over voetbal gaan worden ook verwijderd.

  Wat selectief beleid van een blogbeheerder, die zich laat meeslepen door een paar hooligans……

    /   Beantwoorden  / 
 36. Vak 116

  Nou nog 1 keer dan!
  Over verwijderde reacties ga ik mij niet meer uitlaten, daar heb ik voldoende over gezegd.
  Wat mij opvalt is dat sommige mensen op hun eigen blog heel netjes/normaal/respectvol kunnen reageren.
  Zodra we op een ander clubblog komen is alle schaamte voorbij en gaan de remmen los!
  Ik vind dat bedreigen iets voor kinderen is, zoals de gemiddelde NERD op deze blogs weet is iedereen terug te vinden op zijn of haar IP adres.
  Dus volledig anoniem dreigen is het eigenlijk niet!
  Ik snap al helemaal niet waarvoor iemand bedreigd moet worden als hij een andere mening toebedeeld is!
  Helaas is onze maatschappij zo veranderd dat dit tot de normaalste zaak van de wereld hoort.
  Nog nooit heb ik een wanklank uit Heerenveen gehoord tijdens onze thuiswedstrijd, dit jaar vonden ook de supporters van Heerenveen het nodig het Ajax publiek uit te dagen en te kwetsen.
  Zolang wij hier en op ander blogs en in het normale leven zo blijven benaderen zal het alleen maar erger worden!
  Respect moet je verdienen dat kan je niet afdwingen, en als de clubs al niet weten hoe dat moet zal het ben ik bang niet snel meer goed komen.
  Zo nu heb ik mijn zegje gedaan, ik hoop dat je er iets me doet, zo ja top zo nee helaas pindakaas.
  Bert ik wens je een goede nacht en hopenlijk tot morgen.
  Dat hangt in dit geval volledig van jou af en niet van ons!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Vak 116

   Geplaatst door bert op 13 juli 2009 om 0:18

   @Vak116: Prettige nacht verder…….met je psychologisch geleuter……:))
   Dus jij vind dit een argument?

     /   Beantwoorden  / 
 37. Vak 116

  Jammer Bert, over respect gesproken, diegene die de tijd voor je neemt en respect voor jou toont zeik je ff af in 1 fucking zinnetje!!! heel jammer!!
  Kon ik mijn laatste reactie maar wissen, je bent het dus niet waard om tijd in te steken!

    /   Beantwoorden  / 
 38. kees

  moet je de hond niet uitlaten? en poepzakje niet vergeten hoor!

    /   Beantwoorden  / 
 39. Noordeling

  Tammo zou je alle reacties willen verwijderen die niets met voetbal van doen hebben. Indien deze mensen een meningsverschil hebben laten ze die ergens anders uitvechten. Dit blog is er vooral voor om mensen hun mening te geven over voetbal, nieuws en geruchten over aankopen/verkopen m.b.t. fc groningen waarbij men vooral respectvol met elkaar omgaat.

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   wij zijn het helemaal eens, vereist enige intelligentie

     /   Beantwoorden  / 
  2. Vak 116

   Ik heb niks met Bert hoor noordeling!
   Bert heeft iets met de blogbezoekers en ik heb geprobeerd hem een spiegel voor te houden.
   Gelukkig weet Tammo wel beter, en zal hij ongetwijfeld deze conversatie wissen.
   Dit geheel in overeenstemming met mijn mening.
   Aangezien ik geprobeerd heb en tevens heb gefaald!

     /   Beantwoorden  / 
 40. Noordeling

  Misschien een advies om mensen een blokkade te geven als ze zich niet aan de regels houden.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Vak 116

   Ja bert moeten ze nu mij blokken?
   Man man dat iemand zo kortzichtig kan zijn.

     /   Beantwoorden  / 
 41. Noordeling

  Stop de discussie heren. En ga over op het thema voetbal. Wordt Sparv de nieuwe linkshalf en gaat Berg wel of niet naar Hamburger S.V?

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   Sparv zal wel links half spelen, maar zie hem met Koc toch ook wel voor de goal opduiken… wordt spectaculair voorin!..en je vraag over Berg: zitten een beetje zonder laatste berichten. Behalve familiebezoek aan Hamburg is Berg terug in Zweden (op vakantie) en moet Nijland zijn troeven uitspelen.

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   laatste is niets van bekend, ook hier geen bron…je raakt verward

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    de man is 28, heeft al in veel (Premier Leage clubs gespeeld en heeft de laatste jaren niet veel goals gemaakt. Lijkt mij niet “de man voorin”

      /   Beantwoorden  / 
 42. kees

  ben in de war geraakt door die Quizz van Tammo met die tegenlichtopname… maar dat ie komt is niet zeker, he

    /   Beantwoorden  / 
 43. kees

  nee , helaas kan weinig waardering opbrengen voor je verbale inspanningen… weinig aanlokkelijk

    /   Beantwoorden  / 
 44. kees

  Nu de bijdragen duidelijk beter worden, de laatste dagen (!), heb ik toch nog een laatste nieuws opgeduikeld over HSV, in BILD weliswaar, maar het is een serieus item. Jawel ook Berg wordt nu OFFICIEEL door HSV genoemd, dat is de eerste keer, en dus (gelet op de Duitse gründlichkeit) een aanwijzing dat de Berg-deal met Groningen, DEZE week, zo staat er doorgaat…maar er is meer: ook de extra verdediger wordt aangestipt… waarbij steeds de vraag was of dat Granqvist zou kunnen zijn! Bron: Bild.de,15juli09.13: verslag van de bijzondere vergadering van Raad v Commissarissen en directie; kop: “meer geld voor nieuwe sterren”)
  …quote:”gediscusieerd werd er ook over nieuwe sterren. twee versterkingen moeten in DEZE week nog rondkomen: Zweden-aanvaller Marcus Berg en verder zeker erbij minstens één verdediger. als candidaten werd voorgsteld door het bestuur de Zwitser Senderos (Arsenal) en de Zweed Bengtsson(Trelleborg).(…) [Granqvist wordt hier dus niet genoemd]
  Elia Kostte 8,5 Milj, Tesche 1 Milj, voor BERG is rond de 10 Milj. nodig, Senderos plm 6 Milj, en Bengtsson kost een fooi (500.000E)”
  -met dank aan mijn vrouw, die vlot Duits spreekt-

    /   Beantwoorden  / 
 45. Vak 116

  Het is voor jullie niet te hopen dat Granqvist ook nog weg gaat.
  Of hebben jullie een waardige vervanger>?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo 80

   Ik denk dat Granqvist de beste centrumverdediger was van het afgelopen seizoen. Persoonlijk ben ik redelijk gecharmeerd van Ondrej Svejdík maar dat wordt niet door de hele achterban zo gezien…

     /   Beantwoorden  / 
 46. Noordeling

  Ik ben het met je eens Tammo dat Svejdik een goed seizoen heeft gedraaid. Maar laten we eerlijk zijn De Roover, Granqvist en Sankoh en Stenman zijn op hun posities beter dan Svejdik die af en toe zo’n wedstrijdje heeft net als Sankoh dat hij niet bij de les is. Overigens heeft Fc Groningen al geïnformeerd bij Az naar Luirink. Uitstekende voetballer(echt beter dan Granqvist) maar helaas wel erg blessuregevoelig. Ik vermoed als Granqvist weg zou gaan dat Luirink wel eens op huurbasis kan worden binnengehaald met optie tot koop. Bjasmyr was ook een mogelijkheid maar die heeft gekozen voor Panaitinakois.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo 80

   Svejdík wordt vaak afgerekend op zijn wedstrijden die hij als links of rechtsback speelde, maar hij is een centrumverdediger. Ik heb Sankoh de laatste wedstrijden absoluut niet gemist van het seizoen toen hij vervangen werd door Svejdík. Ik hou van sobere centrumverdedigers.

     /   Beantwoorden  / 
  2. kees

   Heel goed idee, die Luirink op huurbasis. Als Granqvist blijft (wat ik denk, hij is er per slot pas een jaar) dan kan hij, goed spelend, best het komende seizoen alsnog naar een grote club…en dan staat meteen een sterke vervanger klaar. ook bij blessures

     /   Beantwoorden  / 
 47. Noordeling

  Kruiswijk zou misschien ook een optie zijn. Maar na ik heb begrepen wil hij bij Anderlecht blijven.
  Hoewel ik Kruiswijk ook niet echt een laatste man vindt.

    /   Beantwoorden  / 
 48. Noordeling

  Tammo staat je de tegengoal in de nacompetitie van Nac nog in je geheugen? Desastreuze fout Svejdik.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo 80

   Iedereen maakt wel eens een fout. Hij is de vervanger van Sankoh; nou ik kan me nog genoeg fouten van hem herinneren, zowel met als zonder gevolgen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    Sankoh-tjes bedoel je?

      /   Beantwoorden  / 
 49. Hans

  Svedik moet zeker in het centrum spelen. heeft dit heel goed gedaan als vervanger van Sankoh. Svedik maakt wel erg veel overtredingen maar toch straalt hij meer rust uit dan Sankoh.

  En dan te bedenken dat Svedik eigenlijk ook weg mocht/moest vorig seizoen. Zou net als met Lev een blunder zijn geweest.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Greg

   Ligt eraan wat we terug krijgen voor Lev. Zal Tim Sparv wel worden. Als die beter dan Lev blijkt te zijn, is het toch goed handeld. Want qua salaris zal ie zeker goedkoper zijn.

     /   Beantwoorden  / 
 50. Noordeling

  Ik vind eerlijk gezegd niet dat Levtchenko nog veel toevoegde aan Fc Groningen. Werd vaak overlopen, en was ook in balbezit niet altijd een rustgevende factor, verder was hij ook veel geblesseerd.

    /   Beantwoorden  / 
 51. Noordeling

  Scoorde wel een paar belangrijke goals, en was wel een uitstekende(niveau) uithangbord voor de Fc.

    /   Beantwoorden  / 
 52. Noordeling

  Een voetballer met niveau.

    /   Beantwoorden  / 
 53. Noordeling

  De salariseisen van de spelers reizen de pan uit. Je ziet het aan Lovre(speelde een erg matig seizoen) maar stelde wel erg hoge salariseisen.
  Het is dan ook zonder meer terecht dat Groningen hierop niet in ging. Eerst presteren.

    /   Beantwoorden  / 
 54. Greg

  Lees net dat Adebayor waarschijnlijk naar Man City gaat. Zou toch leuk zijn als Arsenal dan alsnog geinteresseerd is in Berg

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   stuur ze jouw suggestie door (!), van schroef de vraagprijs (12-13 miljoen?) meteen wat op

     /   Beantwoorden  / 
 55. Bert

  Duurt wel lang met Berg.

    /   Beantwoorden  / 
 56. Bert

  Twente en Heerenveen zijn al weer klaar met de transfers.
  Zou Groningen te laat komen?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Pjotr

   Is dat een vraag of vind je dat Groningen eigenlijk al te laat is?
   Ik weet niet hoe jij H’veen en Twente ziet, maar volgens mij is het verschil met Groningen dat zij geld hebben en dus wat te kiezen. Ook zij hebben eerst 2 topspelers moeten verkopen voordat ze wat nieuws konden halen.

     /   Beantwoorden  / 
 57. Rob Roy

  @Bert, ( waar heb ik die naam eerder gehoord?).
  Zoals Nijland deze week in z’n nieuwsbrief schreef
  quote: Een broedende kip moet je niet storen.
  Dus FC Groningen is wel degelijk bezig met één en ander. Anders dan bij andere clubs handelt de TS van FC Groningen in alle rust z’n transfers af en als het zo ver is komen ze er heus wel mee naar buiten.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Vak 116

   @robroy,
   Weet jij veel misschien heeft Nijland wel last van opstipatie???
   Ja en dan moet je hem zeker niet storen denk ik.
   Maar zonder dollen ik denk dat hij even rustig het Berg verhaal afwacht.
   Je kan een Eurie maar 1 keer uitgeven he!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    @vak116,
    Volgens de berichten wil HSV Berg wel hebben maar willen eerst € 0,75 cent betalen en later nog eens € 0,25, als je begrijpt wat ik bedoel. Afbetaling dus!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Tammo 80

     Inderdaad, dat heb ik nog niet eens gemeld. HSV wil betalen in termijnen en daar moeten Nijland & Co echt niet mee akkoord gaan!

       /   Beantwoorden  / 
    2. Vak 116

     Hahaha en dat vraag je aan een Ajax supporter ;-)
     Wij worden er om afgeslacht op andere blogs, en dat allemaal voor een speler die wij niet nodig hebben.
     Ik heb zo langzamerhand ook seks in termijnen, hebben jullie dat ook?

       /   Beantwoorden  / 
 58. Tammo 80

  De nu postende Bert is een andere dan de eerdere Bert!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Okee Tammo, ik maakte mij al zorgen!!!!

     /   Beantwoorden  / 
  2. Vak 116

   Dat was vrij duidelijk, tenzij zijn medicijnen ineens wel werken.
   Dat had ook mogelijk geweest toch.

     /   Beantwoorden  / 
  3. Bert

   Huh ?

     /   Beantwoorden  / 
 59. Pjotr

  Jij kent je voorganger-naamgenoot niet? Kijk ook eens gerust op de blogs van andere clubs :-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bert

   Natuurlijk ken ik die. Had zinnige dingen te vertellen.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Pjotr

    Heb je je onder een ander emailadres opnieuw aangemeld?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Bert

     Begrijp niet waar je het over hebt

       /   Beantwoorden  / 
 60. Erick

  Ik weet niet of het al een keer vermeld is maar ik las een tijdje terug dat Hersi weg wil bij twente. Is dit niet een waardig vervanger van eventueel Lovre??????

    /   Beantwoorden  / 
 61. Vak 116

  Sorry hoor Tammo maar laat me heel even gaan svp!
  Bert waar staat dat ik over gisteren oordeel??
  Waar staat dat ik het heb over hooligan achtige praktijken??
  Of over bedreigingen??
  Lees mijn Reactie van 12th, 2009 om 23:23 nou eens rustig en denk dan eens 5 minuten na!
  Misschien kom je dan tot de conclusie dat ik en je niet afval en je niet afzeik maar probeer iets rustiger en rationeler te laten nadenken/reageren/bloggen!!!

    /   Beantwoorden  / 
 62. Vak 116

  Zoals je nu doet behoor je absoluut tot de zuigers/asemmers ja!
  Sorry maar dan is de waarheid hard, ik heb engelen geduld met je gehad net als Tammo en het houd een keertje op.
  Eergisteren ook zo een wisseling van tekst gehad met je, en geprobeerd je duidelijk te maken dat je eigen gelijk niet altijd handig/waarheid is!
  Maar op de een of andere manier wil het niet doordringen tot je.
  Berichten verwijderen kan soms heel goed zijn om te voorkomen dat dingen escaleren, dat bedoel ik met sfeer Bert!
  Je stukje over de reacties op jou inzake arrogant en dergelijkheden kan ik ook kort zijn.
  Die mensen moet je negeren Bert, net zoals er mensen zullen zijn die jou negeren Bert!!
  Die primitieve reacties op de diverse blogs is soms om je dood te ergeren, alleen doen we er soms ALLEMAAL aan mee.
  Dus of je gaat mijn verhaal nu begrijpen of ik besteed er geen tijd meer aan Bert.
  Ik ken je niet heb meer dan voldoende tijd in je gestoken aan jou de keus??

    /   Beantwoorden  / 
 63. bert

  Ach..jij tijd in mij gestoken?
  Heb ik jou daar naar gevraagd?
  Dat spijt me dan van je tijd.
  Zit trouwens helemaal niet op jouw mening te wachten.
  Je bent al net kortzichtig en niet serieus te nemen.
  Je lijkt Jezus wel………..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.