Reportage Portugal-trip FC Groningen

RTV Noord maakte in de persoon van Karel-Jan Buurke een sfeerverslag van de Portugal-trip van FC Groningen. Dat staat nu online.

Buurke begint met de lange reis en staat even stil bij het historische Europacupduel tussen FC Groningen en Vitoria Guimaraes. Ivens, Kieftenbeld en Tadic worden geïnterviewd, en natuurlijk ook Pieter Huistra. Tadic wil opnieuw niet zelf iets zeggen over zichzelf, Huistra ziet nog verbeterpunten maar is tevreden over de huidige stand van zaken van z’n selectie.

Veel aandacht is er voor de Jubilani-bal. Keeper Nienhuis en Metaj mogen de voor en tegens opnoemen. Als je het schot en de goal van de laatste ziet in de wedstrijd tegen Vitoria, dan vraag je je toch serieus af of het verantwoord is om met zo’n bal te voetballen. Ik vind van niet, geluk en toeval zijn gewoon een te grote factor. Vies oranje is het ding in de handen van Metaj ook nog eens! Overigens vind ik ook dat een doel een net moet hebben waar de bal in blijft liggen als er gescoord is. Maar dat terzijde.

FC Groningen stond gisteren, met Enevoldsen en Matavz terug van vakantie, weer op het trainingsveld van VV Haren. Hoe het de selectie in Portugal verging kun je zien door even op deze link te klikken.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.