FC Groningen TV weer in de lucht

Vandaag was daar weer de eerste uitzending van FC Groningen TV. Ik heb ‘m zelf gemist, maar gelukkig herhaalt Eredivisie Live de uitzending regelmatig. Bovendien heeft FCG TV een eigen You Tube-kanaal.

Natuurlijk is er veel Open Dag te zien, met speciale aandacht voor Fandi Ahmad. Daarnaast is er een verslag van de voorbereiding van FC Groningen.

Om kwart voor 12 vanavond kun je de eerste herhaling al zien. Of anders morgenvroeg om kwart over 8 ‘s ochtends. Maar gemakkelijker is natuurlijk om even op You Tube te kijken. Via deze link kom je op het kanaal van FC Groningen TV. Ik heb net even gekeken, maar deze nieuwe aflevering stond er nog niet op.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.