fcgroningen.blog.nl in de krant

Morgen staat er een kort artikel in het Dagblad voor het Noorden over bloggen over FC Groningen. Naast ondergetekende namens fcgroningen.blog.nl werd ook boerenmacht.nl geïnterviewd.

Ook de andere blogs zijn gevraagd door de journalist, maar die gaven om onbekende redenen niet thuis. Ik heb het stuk vanmiddag alvast mogen lezen. Dat is altijd wat onbevredigend, want uiteindelijk zie je dan maar een paar quotes terug. Terwijl ik toch behoorlijk heb lopen lullen tijdens het interview!

Maar schrijver Roelof van Dalen heeft er wel een leuk stuk van gemaakt. Er was nog wat gedoe om het feit dat ik anoniem wil blijven. Daar heb ik zo m’n redenen voor, waarvan er eentje, en zeker niet de belangrijkste, geplaatst is. Wellicht dat ik daar in de toekomst nog eens wat over schrijf, al vind ik het verder zelf geen thema waar al te lang cq niet bij stilgestaan hoeft te worden.

Morgen dus fcgroningen.blog.nl in de krant. Compleet met een foto van een onherkenbare Paco!

NB – Nog snel een mededeling: inmiddels heb ik de antwoorden binnen van een interview met Tjeerd van Dekken. Dat naar aanleiding van deze blog. Morgen kun je dat interview hier lezen.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

10 reacties op “fcgroningen.blog.nl in de krant

 1. Paco

  @Koen van Boerenmacht.nl stuurde zojuist een mail. Ik reageer even om bovenstaande reden op deze manier.
  Het interview met Boerenmacht.nl is gedaan met Martin Sijbolts. Nog een nachtje slapen en dan kun je het zelf lezen!
  Groeten en succes verder, Paco

    /   Beantwoorden  / 
 2. appie happie

  lijkt me dat paco dit wel even copieerd om het vervolgens op deze blog te zetten?!!!paco???

    /   Beantwoorden  / 
 3. germain

  geweldig!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Martin Sijbolts

  Paco,
  Ik weet niet wat Koen van Boerenmacht.nl jou heeft gemaild, maar Roelof van Dalen wilde fcgnline.nl interviewen en is zodoende bij mij uitgekomen. De schrijver van het stuk, Roelof van Dalen, heb ik vanmorgen meteen aan de tand gevoeld en zit erg met de door hem gemaakte blunder en zal één en ander rectificeren. Hij vertelde me nl. bewust juist fcgroningen.blog.nl en fcgonline.nl gevraagd te hebben. Wees maar blij dat jouw site wel correct is genoemd ;-)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Koen Teeuwisse

   Hoi Martin,

   Ik mailde dus naar Paco omdat hij hier meldde dat iemand van BM geïnterviewd zou zijn, en wij daar niks van wisten. Maar nu is het dus duidelijk dat DvhN een behoorlijke fout heeft gemaakt door onze naam te gebruiken in plaats van FCG Online. Vandaar mijn mail.

   Groeten, Koen

     /   Beantwoorden  / 
   1. Paco

    Dan is dat duidelijk, en ook vervelend. Niet in het minst voor de journalist. Wat ons bloggers misschien ook wel een beetje goed doet; wij zijn blijkbaar niet de enigen die vauten maken.
    De rest -over de andere sites die geen belangstelling hadden- is dan wel vaag. Of ik heb het verkeerd begrepen, kan ook.
    Ten slotte sluit ik me aan bij de woorden van @Daniel. :)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Goliath

     Vervelend voor de journalist? Het is een schande. Hoe moeilijk kan het zijn om de goede naam van een website af te drukken? Amateurs!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Paco

      Vervelend is misschien wat te zak uitgedrukt ja.

        /  
 5. Paco

  Geen idee eigenlijk. Even DvhN-site checken vandaag, lijkt me.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.