Dusan Tadic spreekt…

Even een kort berichtje rond één van de meest waardevolle spelers van FC Groningen dit seizoen (5 goals, 11 assists): Dusan Tadic.

Volgende week zal Voetbal International een lang interview afdrukken met Tadic in de rubriek “Gast in Gouda.” Daarom was de Serviër deze week ook even te horen bij VI Radio en dat interview is hier te beluisteren.

Overigens werd deze week in de papieren editie van het voetbalmagazine Tadic bestempeld als topaankoop. In het artikel worden alle aankopen van de Eredivisieclub onder de loep gelegd. Het scoutingsapparaat van de FC scoort 100% volgens de wijze mannen van VI.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

19 reacties op “Dusan Tadic spreekt…

 1. GJ

  die is er al hoor;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Tammo80

   Dat deel over de scouting is van deze week. Tadic is “Gast in Gouda” in het nummer van volgende week.

     /   Beantwoorden  / 
 2. nik

  wat een lul van een interviewer!
  1000 keer vragen: why pick groningen en dan ook nog zeggen: of all places! westerse arrogantie…

    /   Beantwoorden  / 
 3. absolutist

  ik denk dat psv en twente achter hem aan gaan, en dan denk ik dat hij alleen te houden is als er een goede (servische) linksback komt. In de eerste plaats zou tadic maar een jaar willen blijven vertelde hij in het begin van het seizoen.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Rob Roy

  Dat zijn allemaal speculaties. Er is nog nooit iemand geweest die gezegd heeft dat Dusan Tadic na dit seizoen naar een andere club zou gaan. Deze jongen heeft een contract tot de zomer van 2014 en dan wordt je geacht dit contract gewoon uit te dienen tenzij er een belangstellende club komt die een zodanig hoge prijs wil betalen dat het niet verantwoord is hem dan nog aan z’n contract te houden. Dan moet je voor deze speler toch gauw in de orde van een 7 á 8 miljoen euro gaan denken, en er is in dit land geen enkele club (ook Twenthe niet), die dit bedrag kan ophoesten. Als je aan het buitenland denkt dan is de prijs misschien nog wel hoger en dan zou het kunnen dat Dusan na deze zomer weg zou gaan, maar dan alleen naar het buitenland.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Absolutist

   Tadic heeft zelf uitgesproken in het begin van het seizoen (dus toen hij gekocht werd) dat hij bij de FC 1 seizoen wil spelen om vervolgens doorverkocht te worden naar een grotereclub. Dus een transfer van Tadic dit seizoen is best reeel. En wie weet heeft hij wel ee clausule in zijn contract…..

     /   Beantwoorden  / 
   1. Rob Roy

    In de voetballerij is alees mogelijk. Ook dat Tadic na dit seizoen weggaat. Maar jij stelt in jouw stukje van 11:15 uur dat PSV of Twenthe achter hem aan kunnen zitten en dat zie ik dus niet zitten want die hebben gewoonweg de poen er niet voor, want ik denk toch niet dat Nijland en co deze jongen voor een appel en een ei overdoen aan PSV of Twenthe. Kijk voor een buitenlandse club is alles mogelijk maar dan moeten ze wel over de brug komen met de portemonnee vol flappen.

      /   Beantwoorden  / 
   2. René

    en dan tekent hij een contract tot 2014, ja dat klinkt logisch als je na 1 seizoen al weg wil.

      /   Beantwoorden  / 
    1. kees

     ik herinner mij nog goed, toen Tadic kwam dat zijn mening naar buiten toe was van : 1 á 2 jaar bij FC Groningen te spelen. Het vierjarig contract is natuurlijk ook niet verkeerd voor FC Groningen als er een club zich meldt. Laat hij (met Stenman – de sterren van de hemel spelen, de komende 6 wedstrijden, dan zien we dan wel weer.

       /   Beantwoorden  / 
 5. Rob Roy

  Wat betreft Carillo vindt ik het de laatste 2 dagen erg stil. Zou dat de bekende radiostilte voor de storm zijn? Of is er toch een kink in de kabel gekomen? Afwachten dus!!!!!!!!!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   komt omdat we in serieuze voorbereiding zijn op VVV-thuis ;)

     /   Beantwoorden  / 
 6. Knoalster

  Psv heeft Dzudszak, Ajax wil Mertens(7 miljoen, of zullen ze Tadic toch als goedkopere optie zien)halen en Twente heeft Janssen……….zijn de spelers die bij de top 3 op deze positie staan…..en niemand lijkt de financiële middelen te hebben om überhaupt een speler te halen voor meer dan 5 miljoen euro.

    /   Beantwoorden  / 
 7. Knoalster

  Nijland betiteld de belangstelling van Groningen vandaag in het dvhn als nonsens. Of is het een leugentje voor eigen bestwil?
  Het zou ook kunnen dat er een optie ligt, zodra Matavz verkocht, dat ze een speler halen voor een nu al overeengekomen prijs.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Onderhandelingstaktiek????? We moeten de woorden van Nijland maar zo nemen voor wat ze waard zijn. Over het algemeen is het zo ‘waar rook is, is vuur’ dus er zal toch wel zo iets zijn dat er een voorcontract is of iets dergelijks. En de verklaring dat Nijland deze speler helemaal niet kent verwijs ik naar het land der fabelen.

     /   Beantwoorden  / 
 8. barteld

  hij spreekt, ….. maar zegt niets !

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   lijkt Cruyff wel D:

     /   Beantwoorden  / 
   1. kees

    off record: Ajax-zooi: Na zoonlief Daley Blind moet nu ook Danny Blind gaan nadenken (!) of hij bij Ajax blijft… hoe lang krijgt hij de tijd hiervoor? Want snor Derksen en Cruyff zagen duidelijk aan zijn stoelpoten. en toch heeft Frank de boer veel vertouwen in hem? Ik moet opeens aan die trainer-met-clubhart Bos van Vitesse denken: drie maanden na de komst van die geldschieter lag die er al uit.
    Wat is het toch heerlijk normaal bij FC Groningen!

      /   Beantwoorden  / 
   2. René

    Cruyff bereikt anders wel zijn doelen :-)

      /   Beantwoorden  / 
 9. Hans

  Svedik hadden ze nooit weg moeten doen. Voorbeeldige prof en zeker niet minder dan Kieftenbeld.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.