Granqvist speelt én scoort

Andreas Granqvist zal een lekkere avond hebben gehad. Eindelijk mocht hij voor z’n land Zweden uitkomen, en hij maakte het feest compleet met een doelpunt!

Zweden won van San Marino. Dat is geen nieuws. 6-0 werd het, een uitslag die zich verhoudt tot die waar Oranje een paar dagen geleden op uitkwam tegen de voetbaldreumes. Het is daarom nu al een strijd om de koppositie tussen de twee favorieten in deze EK-kwalificatiepoule.

Ibrahimovic twee keer, twee eigen doelpunten, en ex-FCer Berg die vlak voor tijd een typisch intikkertje liet noteren. En dus dat doelpunt van onze Andreas. Geen penalty deze keer, maar ‘gewoon’, met het koppie. Granqvist begon overigens niet in de basis. Maar toen verdediger Mellberg met rood kon vertrekken mocht hij diens plek achterin innemen.

Ik heb verder geen idee of hij verder ook indruk maakte. Maar het lijkt me dat je er tegen een dergelijke tegenstander alleen maar goed kunt uitzien. Hopelijk zien we Andreas Granqvist in de toekomst ook in actie tegen sterkere tegenstanders. En dat zou maar zo tegen Oranje kunnen zijn, want Mellberg is voor die confrontatie geschorst.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.