Nieuwe mat Euroborg

Zo’n mooi stadion, en dan zo’n veld, dat kan natuurlijk niet. Gelukkig denken ze daar bij FC Groningen net zo over. Vandaar dat besloten is om na de wedstrijd tegen VVV Venlo (aankomende zondag) een nieuwe grasmat te leggen.

In hoeverre bijgeloof ook nog een rol gespeeld heeft bij deze beslissing is niet bekend. Maar persoonlijk neem ik graag afscheid van de oude mat, want veul punten hebben we er dit seizoen niet op gehaald.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

2 reacties op “Nieuwe mat Euroborg

 1. -BARNi-

  Werd echt tijd idd, nieuwe grasmat!

  btw: Staat wel mooi die foto’s in je items, maar kan me herinneren dat Tammo daarmee gestopt was omdat sommige bloggers een fikse rekeking hadden ontvangen omdat de foto’s auteursrechtelijk beschermd waren… (just to let you know)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Paco

  Ik heb begrepen dat dat bij Flickr-foto’s geen probleem is. Maar idd, zit te zoeken naar een oplossing. Bedankt!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.