Open Dag FC Groningen

Ik weet wat jij zondag doet tussen 1 en 5 ‘s middags…

Jij bent zondag niet op visite bij opa en oma. Jij zit niet thuis voor de buis. Jij krijgt geen vierkante ogen en/of een muisarm van het surfen op het web. Jij zit niet op de camping. Jij doet geen klusjes waar je de hele week nog niet aan toe gekomen was. Jij zit niet op een terras, laat staan in een kroeg. Jij speelt geen War Of Worldcraft. Jij bent niet bij hij of zij. Jij bent zondagmiddag in Euroborg, op de Open Dag 2010 van FC Groningen!

Klopt, toch? Dacht ik. Ook dit jaar verheugen we ons weer op de open dag van onze favoriete club. Zomerstop, voorbereiding, oefenpotjes, transfer wel transfer niet: allemaal leuk en aardig, maar vanaf zondag is het echte werk ineens heel dicht bij. Een week voor kick-off!

We gaan de presentatie van weer een nieuw FC Groningen zien. Voormalig OOG Radio- en voetbalcommentator Mark van Rijswijk zal de boel aan elkaar praten, de muzikale omlijsting is in handen van -wie kent ze niet?- The Great Piano’s.

Daarna een speciale voetbalwedstrijd: Oud-FC Groningen tegen een team van FC- supporters! Spelers daarvoor komen van de Supportersvereniging, Groningen Fanatics, Z-Side en Hattrick’s Club. Bij de oudjes (alle respect!) gaan we Klaus Boekweg en Joop Gall zien. Ik spreek de hoop uit dat iedereen fit blijft en dat de supporters winnen. Het laatste zal lastig worden.

Tegelijk met de wedstrijd is er een forum in de bioscoop. Pieter Huistra, Jonas Ivens en Hans Nijland zullen daarin plaats nemen. Voor de jeugd, en iedereen die zich jong genoeg voelt, zijn er op parkeerplaats P2 allerlei spelletjes en attracties. Ex-FC trainer Henk de Jong gaat clinics geven en de nieuwste FC-artikelen zullen natuurlijk verkocht worden.

Radio Noord zend vanaf 1 uur live uit. Diverse spelers zullen geïnterviewd worden. Spelers die vanaf een uurtje of kwart over drie zullen uitwaaien over het terrein om handtekeningen, snapshots en Twitter-adressen uit te delen.

Op de site van FC Groningen kun jij het hele programma bekijken. Vergeet niet deze week alvast de klusjes te doen!

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

8 reacties op “Open Dag FC Groningen

 1. hallo

  precies ga gauw mijn klussjes afmaken :)

    /   Beantwoorden  / 
 2. doornbosch

  ha ha ha.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Emiel

  Haha, ik weet niet, kwas aantal jaar geleden ook heen gegaan, kvond het leuk omdat ik er nog niet zovaak was geweest, maar nu ga ik er alleen heen omdat vrienden er ook heen gaan :P Natuurlijk ben k fan , maar wat zijn jullie redenen om er heen te gaan?

    /   Beantwoorden  / 
  1. fcg fan

   Gezelligheid inderdaad!

     /   Beantwoorden  / 
 4. Grieze

  Als klap op de vuurpijl komt Fandi ook nog eens. Geweldig!

    /   Beantwoorden  / 
 5. rob!

  Eindelijk mijn seizoenskaart binnengekregen.

    /   Beantwoorden  / 
 6. appie happie

  ja onze 4 zijn dr ook…hehe eindelijk……kan niet wachten op zondeg om ajax te zien verliezen…heeeeeerlijk..en heerenveen de boot in zien gaan tegen twente..ook lekker…

    /   Beantwoorden  / 
 7. appie happie

  eeeeeehhhhhhhhhhhhh psv dus…daarna twnte…wat okk maar heerenveen verliezen altijd leuk om te horen vooral nu..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.