Open Dag FC Groningen 4: Spelerspresentatie

FC Groningen heeft vanmiddag op de Open Dag de spelers gepresenteerd die het moeten gaan doen dit seizoen.

Ze waren er allemaal. Ook de woensdag nog geopereerde Danny Holla. De weg naar het platform op de middenstip was lang met die krukken, maar het zal niet heel lang meer duren voordat de onfortuinlijke middenvelder zonder die dingen daar rondloopt.

Er was een extra applaus voor Holla, zoals dat er ook was voor die andere pechvogel. Dan heb ik het natuurlijk over Petter Andersson. Z’n opkomst was een echt kippenvelmomentje. Bij hem gaat het echt niet lang meer duren. Huistra sprak trouwens op het forum ook over Andersson als vierde aankoop, die de zoektocht naar een extra spits voorlopig wellicht zelfs overbodig maakt. Hij zal eerst wedstrijdfit moeten zijn, en -belangrijker- mentaal weer helemaal de oude moeten worden.

Oud Radio OOG-verslaggever (tegenwoordig Eredivisie Live) Mark van Rijswijk verzorgde op een prima wijze de presentatie. Dat ging per linie, waarbij de nieuwe mensen een kort babbeltje deden. Mooi waren de vlaggen met daarop de spelers, beroerd was de muzikale omlijsting van The Great Piano’s. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Ik heb een groot vertrouwen in deze selectie, inclusief alles en iedereen die zich daar omheen begeeft. FC Groningen is er voor mijn gevoel klaar voor.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

12 reacties op “Open Dag FC Groningen 4: Spelerspresentatie

 1. FCG fan

  ‘Ze waren er allemaal’. Dat was geloof ik niet zo! Bij de westrijden had je ook nog Tim Keurntjes en Danny(?) Menting. Over Petter, fantastisch moment! ik hoop dus echt dat hij zijn rentree kan maken in de Euroborg, en niet in een uitwedstrijd!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Koen

   Heb je helemaal gelijk in! Petter verdient een staande ovatie van de hele Euroborg bij zijn eerste stappen binnen de lijnen. Natuurlijk hoort zijn rentree in de Euroborg, en dan ook als invaller en niet in de basis. Ik kan niet wachten op dat moment!

     /   Beantwoorden  / 
 2. appie happie

  ik hoop dat nac met hun poten van blind afblijven…

    /   Beantwoorden  / 
  1. kees

   een blinde kun je niet vangen met een paar poten !

     /   Beantwoorden  / 
 3. appie happie

  wij willen blind…

    /   Beantwoorden  / 
  1. René

   moeilijk hè afscheid nemen, leg je nou maar neer bij het feit dat Blind niet terugkomt en tsja ik kan me wel voorstellen dat hij nu mogelijk bij NAC gaat spelen. Wordt meer door Ajax zo gestuurd dan door Blind zelf. We hebben een prima selectie dit jaar…

     /   Beantwoorden  / 
 4. appie happie

  ja selectie ja denk ook dat die goed is,maar rechtsback…is nog wel wat mager…

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   We zetten Kieftenbelt even 14 dagen in de sportschool en dan moet je eens zien wat voor kerel er op rechts staat!!!!!!

     /   Beantwoorden  / 
 5. appie happie

  haha dat doen we, en we hebben zondag niet eens een rachtsback nodig…salaris mooi ff geschorst voor 2 wedstrijden…of krijgen we daar nu die jankbek van leonardo…

  zondag gaan we voor 3 punten…ik ruik het nu al…

    /   Beantwoorden  / 
 6. hans

  Suarez is er inderdaad niet bij, straf is geaccepteerd

    /   Beantwoorden  / 
 7. jeroen2

  en ook geen vertonghen geen enoh…en lindgren is maar 70% ze hebben daar een ernstig probleen…woensdag naar paok,wie weet wat daar allemaal nog gaat gebeuren…ik denk dat ajax zondag verliest van onze fc…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.