Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Grijp je kans en word de nieuwe blogger van deze FC Groningenblog.

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet, wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers en wil je er ook een klein zakcentje mee verdienen? Begin dan je eigen blog op Blog.nl en maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten! Je volgt al het nieuws over FC Groningen, je weet het in een context te plaatsen en er zodanig over te bloggen dat er reacties van bezoekers komen. Er ontstaat daardoor een community op je blog van bezoeker die je interesse in FC Groningen delen.

Bij Blog.nl krijg je:

 • Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS
 • Professionele begeleiding met helpdesk en bloggersbijeenkomsten
 • Veel exposure voor je berichten
 • Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers
 • Een maandelijkse vergoeding

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog en Blog Online B.V. regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring.

Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je blog zal trekken en hoe meer opbrengsten je blog zal hebben. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers.

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 titels en blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties graag zo spoedig mogelijk en naar [email protected] o.v.v. FC Groningen blogger. Geef aan, waar je passie voor FC Groningen uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

We kijken uit naar je bericht!

3 reacties op “Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

 1. henk hielkema

  Heb interesse om de blog te beginnen. Werkte 39 jaar als journalist waarvan 15 jaar als sportredacteur. Ben momenteel analyses van wedstrijden en beschouwingen over FC Groningen aan het schrijven voor sites als Focusgroningen en dichtbij.nl onder de naam mistersnooker.

    /   Beantwoorden  / 
 2. LangeJan

  Fc Twente heeft een bod gedaan op kostic is dat zo ?

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.