Groningen in winter naar Spanje

FC Groningen zal in de komende winterstop opnieuw het land van Sinterklaas aandoen. Van 9 tot en met 15 januari zullen de mannen van Pieter Husitra de Spaanse zon opzoeken om zich optimaal te kunnen voorbereiden op de tweede competitiehelft.

Afgelopen winterperiode was de FC naar Tenerife getogen en dat is blijkbaar uitstekend bevallen. Er zal in de trainingsweek ook een oefenduel worden afgewerkt maar tegen welke club is nog niet bekend.

De selectie van FC Groningen verblijft ook weer in Hotel La Plantacion del Sur.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

6 reacties op “Groningen in winter naar Spanje

 1. Rob Roy

  Ben in diezelfde periode óók op Tenerife en wel heel dicht bij het hotel waar de FC resideerd. Zal m’n best doen even bij een training of wedstrijdje te zijn. In elk geval hou ik de boys in de gaten om te voorkomen dat ze verkeerde dingen gaan doen. :D

    /   Beantwoorden  / 
  1. meertn81

   nice, misschien kan je Pedersen van de drank af houden?

     /   Beantwoorden  / 
 2. kees

  verkeerd gespeld, moet zijn resideeeert…maar iets anders,RR, ik zou gewoon ‘smorgens vroeg bij het ontbijt in dat hotel (onder je blognaam Kakker) gratis aanschuiven, en dan kan je ons het allerlaatste nieuws op iedere dag bloggen! ps; lijkt mij ook niet gek voor de vrouw, kandie lekker op bed uitslapen en navelstaren enzomeer :D

    /   Beantwoorden  / 
  1. Rob Roy

   Resideeeert met vier ‘e’ s, ja,ja :D

     /   Beantwoorden  / 
  2. Rob Roy

   Maar alle gekheid op een stokje. Ik zal ze daar wel met rust laten want het moet eigenlijk niet aan mij liggen dat ze de 2e seizoenhelft niet goed gaan presteren, want dan krijg ik de hele kliek uit west Nederland en dat zooitje van Akkrum-zuid, over me heen

     /   Beantwoorden  / 
  3. René

   dank Kees, voor de nederlandstalige correctie, zo als ik je weet heb ik daar ook het nodige over geleerd hier. Ze gaan dus naar Spanje…. Het Hotel klinkt als een hotel diep onder water, ergens in bikini broek… Hotel La Plankton del Zuur… Met Octo, Sponge Bob en meneer Krabs kan het met Groningen niet mis gaan :-)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.