Matavz scoort voor Slovenië

Tim Matavz is weer helemaal fit en demonstreert dat ook voor zijn land Slovenië. In Poule C voor de EK-kwalificatie scoorde Matavz na een half uur spelen de openingstreffer in het met 0-2 gewonnen uitduel tegen de Faeröer Eilanden.

Overtuigend leek het allemaal niet, maar de Slovenen speelden al voor de goal van Matavz met tien man na een rode kaart van Marko Suler. De score werd verdubbeld na een eigen doelpunt van de bekende Rógvi Baldvinsson.

Met de overwinning heeft Slovenië zeker de kans in leven gehouden zich te plaatsen voor het EK; in Poule C staan ze achter Italië op de tweede plaats.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.