Ook Enevoldsen niet in actie

Net als zijn collega-Scandinaviërs is Thomas Enevoldsen niet in actie gekomen tijdens een EK-kwalificatieduel met zijn land.

De Denen moesten het in Groep H opnemen tegen IJsland, dat onderaan bungelt in de poule. Denemarken vecht om de eerste plaats met Noorwegen.

En daarom kwam de 0-2 uitoverwinning goed uit. De “Nederlandse” Denen Lasse Schöne en Christian Eriksen maakten de doelpunten voor Denemarken en door de overwinning is Denemarken in punten gelijk gekomen met Noorwegen dat nog wel een wedstrijd tegoed heeft.

Lees ook:Word jij de nieuwe FC Groningenblogger?

5 reacties op “Ook Enevoldsen niet in actie

 1. Sijraa

  Lijkt me logisch gezien de vorm van de heer Enevoldsen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Peetje

  Veel inzet, veel strijd, veel ego, veel te beperkt (voor Groningen).

    /   Beantwoorden  / 
 3. René

  Veel inzet, veel strijd en de vorm komt wel weer terug en dan is het een uitstekende speler voor Groningen.. We zijn goed in het afschrijven van spelers bijvoorbeeld Luciano. Blijf vertrouwen houden in deze spelers.

    /   Beantwoorden  / 
 4. almere

  is toch niet voor niets ook Deens international. ook zijn invalbeurt tegen Den Haag was niet verkeerd. zonder vormcrisis een vaste waarde voor de rechterkant. alle aanvallen alleen over links schiet ook niet op.

    /   Beantwoorden  / 
 5. peetje

  Gezinsbode, 7-6-2011 (pag. 19). Qua rendement een van de betere flankspelers van de Eredivisie, maar desondanks te vaak net niet. Mist in zijn ijver nog te vaak overzicht…

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.